32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#3925 THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS -
#3924 hi mondana valaki egy serialt nagyon sűrgős lenne!!!!!!!!!!!!!!! -
#3923 miért zöldek az emberek Strangetownban? -
#3922 OFF: HL2-nél nagyon elszomorító az a linkelés, ami folyik. Folyamatosan hazudik a Valve, ami nagyon-nagyon gonosz dolog. DNF esetében legalább nem hitegetnek minket.
ON: Sims 2 tökéletes arra, hogy feleségemet bevonjam picit a játékok világába. Imád hintázni, piros pont lesz, hogy itt lehet. :) -
#3921 ha csak nem tologatják még tovább a HL2-őt -
Coolfire #3920 Igen az Episode 2 munkacímen futó expansion a gyerekeket célozza meg. -
#3919 mind1 ha jővő év elején akarnak kiadni egy kieget hozzá amiben az iskolát akarják bőviteni (öcsém mondta nemtom hogy télleg igaz-e) akko sztem legalább 1év mire kiadják a multi kieget addig meg csak lejebb megy az ára és majd akkor. -
Coolfire #3918 De a guruban is ott van a folyó fejlesztéseknél leírva. -
Coolfire #3917 Már nem,de a Maxisos arcok említették. -
#3916 amikor=mikor -
#3915 és nemtod hogy amikor? -
#3914 nem arról beszélek hanem a sims1-hez is rengeteg cuccot találtál a neten hozzá ami anem hivatalos weblaon volt. -
Coolfire #3913 Igen mondták. -
#3912 "Hohó..lesz a Simsnek is multi-része" <---- de ezt miből gondolod? mondták? -
Coolfire #3911 Hát a fan-sitek nem mertek hivatalos cuccokat felrakni az oldalukra,csak oda mutató linkeket.De csináltak viszont tükröt..:) -
Coolfire #3910 Nem hiszem.Mégegyszer nem fogják elkövetni azt a hibát amit a Sims Online-nál. -
Coolfire #3909 OFF:
Hát mai napig a Mennyország Tourist a kedvenc számom tőlük.El vannak már diszkósodva.Ezt teszi a pénz..:(Bezzeg a 90-es évek elején mennyi koncerten voltam..:)
ON -
#3908 mé fan siteokról nem lehet majd letölteni cuccokat? -
#3907 ezt honnan tudod? ha hálóra gondoltál akkor ahoz nem kell eredeti regkód. ha internetre akko meg az szvsz fizetős lesz. -
Coolfire #3906 Mert a hivatalos oldalról való letöltés az egynél sem okozott gondot.De az EA szerverek nagyon pöcsök,és a generált kódokat rögtön kiszúrják. -
Coolfire #3905 Hohó..lesz a Simsnek is multi-része.Akkor lehet,hogy jól jön egy eredeti regkód. -
#3904 de mi a külömbség ha megvan eredetiben a sims2 mintha másolt? semmi. HL2vel viszont tudsz netezni. -
Coolfire #3903 A porszívót próbáltam ki.Hát az is egy ökörség.A pénztermő fáról nagyon gyengus termés van..:) -
#3902 a teleport is király :) -
Coolfire #3901 OFF:
Hát inkább a Sims2,mint a D3 v. HL2.Pedig nagy FPS-buzi vagyok.:)De a Simssel tucc még egy év múlva is játszani-az egyet 4 évig nyúztam,majdnem-,de azokat nem hiszem,hogy mégegyszer rövid időn belül előveszed.
ON -
#3900 Mondjuk egy pénztermő bokrocska nálunk is elkelne. :-) -
#3899 ja amúgy meg az aláírásod király :)
Tankcsapda rulez -
#3898 Hm, ez gyenge, én nem most pattintottam elő tizenezer Ft.-t, hanem az elmúlt hónapok alatt tettem félre boldog, jól működő házasságban... -
Coolfire #3897 Én is megfogom asszem:de nem azért,mert te javasolod,hanem azért mert így volt beütemezve..:) -
#3896 Ja ha lenne nekem is most felesleges tizen valahány ezrem meg venném :) vagy ha a hl2 helyett úgy döntenék hogy ezt veszem meg, de hülye azért nem vagyok! :D -
#3895 Tegnap délután megvettem a gamet. 4 CD, de most egy Limited Edition DVD-t is adnak mellé, amin minden rajt' van, ami majd a DVD-változatban benne lesz. Ezen kívül 50 oldalas magyar nyelvű kézikönyv, keymap-kártya, eredeti regkód :-), fagyásmentes telepítés. Mindenkinek csak ajánlani tudom. -
#3894 hmm, ok
tegnap leszedtem mert én naív azt gondoltam hogy ez már biztos a kijavitott. nem is ment a build mod vissza is másoltam az eredetit. -
#3893 Oksa, tenkjú! -
Coolfire #3892 Sorry mindenkitől.A szar Money crack került fel a gameburnworldre:THE SIMS 2 v1.0 [ENGLISH] NO-CD/FIXED EXE (4.50MB) -*Not working properly, build mode was disabled in the release, so it is not available with this No-CD, please wait for a Proper Working one, see here for more info.
Tehát senki se szedje le,és ne is futassa.
-
#3891 "...mert van no-cd crack..."
Ez igaz, tényleg van no-cd crack? Honnan lehet letölteni? -
#3890 de mind1 mert gyereket így is tudunk csinálni :D -
#3889 amiko rá kattintasz akko a propose vagy hogy írják abban 3opció lehet 1. move akármi (ezzel oda költözik) 2.engaded vagy hogy írják (ezzel eljegyzed) 3.married remélem így írják (ezzel elveszed) és nekem a move akármin kívül nem volt más. -
Coolfire #3888 Hát az is lehet,hogy benne hagyta a Daemonban a képfilet,akkor nem tud más progi hozzáférni.:) -
#3887 tudom tudom ha fent van a clone cd akko nem megy a játé de csak addig felrakni amig duplázod és utána ha játszasz akko leszeded -
Coolfire #3886 Ki lehet írni,csak a legújabb Alcohollal kell(ha mds mdf file).Mostmár semmilyen opciót nem kell állítgatni simán ki lehet hegeszteni,mert van no-cd crack.A cracket a legésszerűbb a 4-es cdre rakni,mert azon marad hely,és azzal fejezi be a telepítést.