32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Adam5
    Johny az ötös robot?
  • Johnyy
    Minek neked cezor pöcs,,, jaaaa anticenzora goldotál ugyeee?
  • ricsik
    a krekkelt simshez nem jó eza cenzor pacs.
    se a moneyhoz se a fixedhez (ami szart se fixál)

Ez csak origi simsel megy? Mia megoldás?
  • ricsik
    hancúrozni csak anyucival lehet? (feleség)
    befőztem már 3 csajt, minden 100% on de nem hemperegnek, ahogy elvettem, széttette a lábát :)
  • Hmuda
    A Másik kettő még nézhető, mert ott alig akad, de az első az szörnyű.
  • Hmuda
    Hát az első semmiképpen.
  • Ettele
    Mér, ezeket nem volt érdemes?

na mind1
  • Hmuda
    De mért nem nézed meg előtte, hogy milyen? Én pl úgy raktam fel filmeket hogy előtte megnéztem, hogy egyáltalán érdemes-e. Neked is ajánlom.
  • Ettele
    Annál a videónál ki is írta a végén, hogy nem lesz zökkenőmentes a videó miatt, egyébként meg pause közben is megy a videófelvétel :( és emiatt már többször lejárt az 1 perces limit, meg nálam ez a videóbevágás akkkor is szaggat amikor nem veszem föl.
  • xtimer
    ahhhan...kösz
  • Hmuda
    Mindketten relax az ágyra azt uccu neki.
  • Hmuda
    Csak pár oldalt kellett volna.

LINK
  • Ssomeone
    De csak annyit írtak róla h nemlehet épitkezni...Gondoltam attolmég elindulni csak elfog.....De sajnos tévedtem!
  • xtimer
    lehet hogy hülye kérdés...de hogy lehet kölköt csinálni???
    magától jön mint az előző részben?
  • Hmuda
    Fogjátok már fel hogy a money féle crack szar.
  • tsilli
    nem találom!
  • Ssomeone
    Hát ez nem lehet igaz nekem crack-el is fagy!
  • Hmuda
    Olvass vissza, minimum 6-szor belinkelték már.
  • tsilli
    Hi! honnan lehet lekapni a cenzúra kinyomót?
    köszi.
  • Hmuda
    Meg egy kicsit az összes.
  • Hmuda
    Az első videó veszettül akad.
  • tsilli
    Még egy kérdés, hogy lehet a cenzúrázást kikapcsolni?
  • Ettele
    Nekem még 1 öreg faszival is sikerült összehozni 1 gyereket, igaz nem elsőre de sikerült.
    A moveObjects-et már többx használtam én is, de nálam néha a simeket kell arréb rakni pl. 1x az öreg tata beszorult a lépcső alá, de szerencsére simán ki lehet szedni őt is.
    A pénz kódót viszont nem szoktam használni, ugyanis a jó öreg számla sikkasztásos trükköt itt is lehet még használni :)
    Egyébként olyan balszerencsés családom van, hogy ennél jobban már nem is lehetne, pl mikor az öreggel sikerült gyereket csinálni azt utána már nem érte meg, hogy megszülethessen a bébi, aztán az anyját pedig pont az 1 szülinapján rugták ki, mert felhajtott a járdára a mentőkocsival :(
    Készítettem néhány videót is:
    dzsakuzzi
    betörő
    fűrdőruci próba
  • tsilli
    Hi!
    Segítsetek kérlek!
    Megb@szott az áram és folyamatosan cikáznak rajtam az elektronok, ezt hogy lehet gyógyítani?
    Köszi!
  • gPROject
    az élet elixírrel teljes mértékben megoldható az öregedési probléma, csak ne felejts el inni belőle legalább 2 napota, mert csak 3 napot tölt vissza, és mire kifogy a tartály legyen pontod egy újra
  • Garcia
    nah kösz a tippet én is kikapcsolom az öregedést... egy időre
  • Coolfire
    Igen ott írja,hogy mennyi van és hány kell még.Télleg a buborékmenün sehol nem is írja a barátok számát.
  • ZsZso
    Jah, és ha platinum módban (úgyhogy tiszta happy az ürgéd) mész munkába, akkor nagyobb a valszínje, hogy előléptetik
  • Coolfire
    Az a kis mérlesges valami meg azt jelzi,hogy milyen állapotban van.A gyereknél meg A+-on áll..a kis stréber..:)
  • ZsZso
    Odamész, ahol mutatja, hogy CREATIVY, meg LOGIC meg ilyenek, aztán ott lácc bogyókat. És lácc egy világos kék szín által körülhatárolt sötétkék bogyót. Azt kell teljesíteni. Nomeg ott látod asszem, hogy kell e még család-barát.
  • Coolfire
    Nekem is vmi őskori harmincegyvalahanyas nvidia-driver van fent.Daemon toolsból meg elég volt a 3.43-as.Tehát nem mindig az új a jó..:)Nekem az új driver még a directx tesztet is fagyiztatja.
  • ZsZso
    Hogy megszerzed a kellő skillpontokat, barátokat, és jó állapotban mész munkába.

Amúgy kort ki lehet kapcsolni (én is úgy jáccok)

CTRL SHIFT C és a ott egy help -pel akár az összes commandról tudomást szerezhecc. Hasznos a moveObjects on|off, mert nálam kéccer már volt olyan, hogy egy dolgot a gép szerint használt vki, közben meg nem. Pl. az ágy felére lehetett csak feküdni. Eladtam úgy, hogy moveObject on, aztán kaching 2szer, hogy ne vesszek pénzt a bug miatt, és egyenesbe jöttem. Aztán ugyanez volt egy széknél is. Csalni nem szeretek, mert úgy elveszti a játék a lényegét. De ez nem igazi csalás ... igaz ? :)
  • cenobite
    Megy! Nem fagy le!!! [örül mint állat]

A megoldás: a legújabb Nvidia driver helyett felraktam egy tök régit, valami 2003-as újságmellékletről és voila! Meggyógyult! Meg is alkottam első családomat, a Próba családot.
    No m1ek vissza játszani! :)
  • I.C.ram
    Najó, de hol írja, hogy mennyi a követelmény?
  • antijedi
    tutorial... :)
    amugy ha megvanak a megfelelő képeségek amiket kér meg a megfelelő számu barát, akkor probálj ugy munkába menni hogy minden a magasan van és akkor elvileg előléptetnek :)
  • I.C.ram
    A munkában, hogyan lehet előrelépni?
  • Garcia
    nekem meg 3.41 :DD
  • Coolfire
    Bocs az előző nem neked ment.Én az elsőben vittem végig a politikus karriert,mondjuk nem csak azt,hanem majdnem mindet.Ebben azért arányosabb még a lóvé is.
  • Coolfire
    Mondjuk igazat adok azoknak akik azt hangoztatják,hogy el lettek cseszve a korok.Erre szerintetek lesz vmi peccsszerűség?Egy karriert szinte lehetetlen felnőttkorban végigvinni.Még az emberem engedi a játék melózni.Nyugdíjat hogy lehet kérni?Menni kell az OEP-be?
  • bazza
    :DD