32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#4206 útólag pl cheattel nem lehet megváltoztatni a simünk természetét? (pl ne társasági legyen hanem család centrikus stb..) -
zizzenet #4205 Őszintén megvallom, én jelenleg egy hasonló kaliberű gépről álmodom (Ady-módra), mint amin te futtatod. Ha ez is kevés neki, akkor tényleg röhej. Biztos, hogy swappel, mert a kerregésből ítélve egy idő után már csak a virtuális memóriát használja.
Megkockáztatom, nincs 100%-ig kidolgozva a grafikai engine, illetve a memória-gazdálkodás. De ez inkább laikus megjegyzés volt, nem okoskodni akartam.
Sajnálom, a hírek alapján, T&L támogatással mennie kéne. -
#4204 Ha letöltitek az nvidia legfrisebb drivert és install után a beállításoknál kikapcsoltjátok a függőleges szinkront akkor a DX9c dxdiagra úgy megpörgeti a kockáját hogy látni sem fogjátok az éleit!! Na innen kezdve a némi swap ami megakaszthatja az animációt. -
#4203 Én egy tök régi Nvidia drivert raktam fel (valami tavalyi CD-s újság mellékletéről), mert a legújabbal nekem kifagyott. Most tökéletesen megy. -
zizzenet #4202 Valszeg vissza tudom állítani a Win98-as partíciót, kíváncsi vagyok. Az a baj(?), hogy win98 alá még nincs az nvidianak DX9.0c-s drivere. -
#4201 Ez fura, az enyémnél 2x olyan jó gépeked akad...?
Win98 alól próbáljátok, többeken segített. -
#4200 Szia!
Nemrég jelent meg!
:) -
#4199 nekem 2.8/800/9800pro/1gb ram -mal 1024 fullon szaggat, élsimitás kikapcs, akkor nem szaggat de néha röcög (talán swappol, vagy nemtom)
szal komoly gép kell neki. -
#4198 Nincs véletlenül win98-as partíciód. Azon határozottabban gyorsabb. Nekem 1300-as AMD-m van 265MB RAm, Gef4 128 MB, Win98SE van, és 1024-ben majdnem maxon egész jól megy. Persze ha beérek a városba, akkor beszaggat egy kissé, de tűrhető.
Valószínű, hogy 800x600-ban fullon is szépen menne, ha hazaértem kipróbálom így. -
zizzenet #4197 Kissé meglepett a Sims 2. A játék biztatónak tűnik, ugyanakkor számomra használhatatlannak bizonyul egyelőre. Számítógépem fölötte van a megjelölt minimális konfigurációnak. Pentium IV 2.0 GHz-es proci, 512 MB DDR RAM, GeForce 4 Ti4200 64MB videókártya. Persze a proci 533 MHz-es, a RAM-ok 266-osak, de nem gondoltam, hogy ekkora lebőgés lesz. Az XP szolgáltatásai között eleve vasfegyelem van, a legtöbbje alapból leállítva, azonban a játék indítása előtt további processzeket is kiktattam. Mindezek ellenére kellőképp visszafogott grafikai beállításokkal, 1024x768-ban is meglehetősen akadozott a játék. Tisztában voltam vele, hogy az élsimításról le kell mondjak, táncolnak is szépen a pálcikák az objektumok élein, de hogy ennyire élvezhetetlenül nehézkesen menjen...
Látván, hogy nincs más választásom, szoktattam a szemem a döcögős látványhoz, és végül képes lettem elviselni, megszoktam. Már-már kezdtem volna élvezni a játékot, ellátogattam a különböző családokhoz, mígcsak meg nem nyitottam valamelyik famíliát, ahol épp 5-6 fős kerti partit tartottak éppen. Innentől kezdve (már teljesen buta beállítások mellett is) még inkább szegényes külcsint tapasztalhattam, hogy a klasszikusokat idézzem: "Kikockázták ott A csajom arcát...". Hiába tértem át utána egy kisebb fős kompániához, maradt a diavetítés. Gyanús. Felettébb gyanús.
Őszintén érdekelne, mi az a konfig, amin olyan minőségben képes zökkenőmentesen futni a játék, mint amilyennek a számtalan bemutató videóban láthattuk.
Üdvözlettel: zizzenet -
#4196 jaja! Tegnap fürdés közben megismerkedtem egy csajossal, de keveset tudtunk beszélni, mert Eduárd már majd' bevizelt, rohant a wc-be, utána meg taxit hívtam neki, mert fáradt volt.
De azt észrevettem, hogy tényleg elés sok sim mászkál ezeken a helyeken, szóval "ismerkedésre kiváló alkalom". (Copyrigth by Uhrin Benedek :) ) -
#4195 Erre a dologra legjobb ha valamelyik community lot-on kezded az ismerkedést és minnél magasabbra viszed a hozzáállást már az elején (a chat majdhogynem kockázatmentes). A másik javaslat, hogy ne csupán egy simmel gamáljál hanem ha lehet akkor a barátként szóbajöhető játszható családokhoz is kukkancs be és ha mást nem innen is forszírozzad a barátozást. -
#4194 2 cd-s változat nincs... Ezt hol hallottad? -
Fosamax #4193 Bocs hogy nem olvasok vissza. A 4 cd-s változatról mit érdemes tudni? Mit tud többet a 2cd-snél, illetve simán cd-ről lehet installálni (nem alcohollal a cd1-et)? -
#4192 Ok, köszi, én is P.view-ben vagyok. +próbázom majd. -
#4191 Nem figyelek eléggé és ugye a dolgok relatívak! A helymutatásaim mindig Pleasantview városára igazak. -
#4190 Van egy community lot az ABC-s lot mellett, na ott van ruhaszalon. A fodrászoláshoz meg igazán egy tükör kell csupán és annak az egyik opciója. -
#4189 Nekem az a gond, hogy hiába próbálok telefonon áthívni emberkéket, le se' tojnak. Vagy előtte csak beszélgetni, e-mail-ezni, chat-elni kell velük és után próbálkozni az áthívással?
-
#4188 Új ruhát lehet vásárolni a városban? Vagy fodrász pl. van, ha teszem azt új hajat akarok? Ezeket még nem néztem meg. -
#4187 Oksa, köszi!
Megfogadom még ezt a kerti-parti dolgot is, csak még kell egy kis zsetont gyűjteni, mert eddig inkább a lakás belső részét fejlesztettem - tapétáztam, csempéztem, stb... -.
Hmmm... lehet, hogy ma mégsem lesz party a Próba családnál? :)
Még nem keresünk jól (Eduárdot és Elvirát is még csak egyszer léptették elő). -
#4186 Az említett sim társaságcentrikus egyén és un. legjobb barátja 14 van (onnan tudom hogy éppen ez volt az egyik vágya és a szemem láttára teljesült) meg még egy marék apróbarát. Igaz, hogy a nagymérvű társasági élet a karrierjét és itt-ott már személyes habitusát is gallyranyomta. Eme látvány miatt gondolom úgy, hogy számomra a társaság igazításu inspiráció nem járható:). -
#4185 Értem. Hát én tegnapelőtt vettem meg a CDGalaxisban, de árulta az 576 kb is. -
#4184 nekem mindig csak 4-et engedett -
#4183 Úgy láttam a hivatalos honpalon, hogy ma van a hivatalos megjelenése a Sims 2-nek. -
#4182 Nálam (illetve a nejem gamájában mert ő nem által csalni a pénzzel) a party szinhelye minden esetben a kert, ugyancsak a kertben van a hottub, némi kemény burkolat egy rádióval mint táncparkett, a party asztal némi kerti asztalokkal és székekkel körítve, no meg egy kerti wc. kézmosóval (fontos!). Szvsz. nem érdemes a házbelsőt áttúrni egy party miatt, a kertben olcsóbb nagy tereket kialakítani (6 vendég alatt nem is igazi hepaj a party:))! -
#4181 Mi fog ma megjelenni? -
#4180 Sziasztok! Az a gondom, hogy a letöltött verzióban nincs crack és így nem megy a játék. Szedtem le egy NOcd patchet (crack fix) amivel ugye nem megy az építés :(
Nem tudjátok? Azóta jött ki valami normális crack-fix? Vagy valaki akinek megy el tudja nekem küldeni a jó exe fájlt?! -
#4179 En boviteni fogom a hazamat es csak autan partyzok csak.
Egyebkent az este vettem gepet es lehet emailezni es chatelni meg miegymas dolgokat csinalni :))) -
#4178 Még csak ma fog megjelenni! -
#4177 Documents and Settings-be van EA Games\The Sims 2\Music\és ott amelyik rádió csatornába akarod -
Robert5 #4176 Helló! A Sims2 nek lesz magyarosítása? -
#4175 Ha! nálam besz...s mert a basherolt párocskámban mindkettő "kissé molett" testalkatu és amikor együtt ropnak fürdőnaciban technóra, az csúcs:))!
A zenéket hova rakták el és mi a formátuma?
Ez a bárpultos dolog átvert picit, azt hittem a bartender fazon váltotta ki a Sims1 HP caterrerét és képes dolgozni a party asztallal is, kihívtam de amikor megállapította hogy nincs bár 10$-ra lenyult és elhúzott, én maradok a "csináld magad" party asztalnál mert úgy láttam mintha a kaja menőbb cuccos lenne simeknél mint az ital (főként úgy hogy 3 féle kaja is van). -
#4174 de a partykra vigyázz mert ha rosszul sikerült akkor sok pontot levesz Eduárd-tól! -
#4173 Eduárd-nak a szinte folyamatos vágya egy nagy parti, bárszekrény, meg ilyesmi. Bárszekrényt azt ma veszek neki és lehet, hogy megejtünk egy partit is a következő szünnapján, mert van egy hifi, amin bömböl a zene.
Ja! Tök jó volt, tegnap a death metal-ra csak úgy ropták az asszonyal! Amúgy +lepődtem, mert amikor először játszottam a játékkal és +láttam a hi-fi-nél, hogy a választható zenék között szerepel a metal, arra gondoltam, hogy valami kis prüntyögés, meg nyekergés lesz, erre nagy zúzós témák vannak. Kemény! :) -
#4172 Nekem a csajosnál (Próba Elvira) a család van az első helyen, volt úgy hogy a wants-nál együtt szerepelt a "játszani", "beszélgetni", "viccelődni" Eduárd-al, így röpke egy-két perc alatt kerestem egy halom "vágy-pénzt" és még jól is érezték magukat. :) -
#4171 A Sims1 HD-hez hasonlóan itt is magazinokból lehet fejleszteni az érdeklődési köröket, de nekem a magazin olvasása helyből 10-re túrta a témaértést a karinál. Nincs fokozatosság, nem vezet e dolog túltermeléshez?
Valamelyikőtök csinált-e már community lot-ot és ha igen a HD-ből megismert vendéglátós szekció része-e a dolognak? -
#4170 Jaja, gondolom a regenerációs és szórakoztató tevékenységeken túlmenően a melóban is lehet "élni és élni hagyni": pl. 6 simóránként esznek, beszélnek egymással, sőt mintha 1 ízben a fun-ja is nött volna valamicskét. A 3 szálhaju hapsim eü. alkalmazott és mint mentős 1* kapott egy body skillpontot a hordágy cipelésért, aztán mint ápoló 1* kapott 5000$-t egy helyes diagnózisért.
Nagyon jó amint a wants-fears általános dolgai aktualizálódnak az adott sim adott helyzetére. A pasas szerncsefi igazításu és amikor a kezdő 20k-ból beköltöztettem az első vágya egy min.400$ fotel volt, no ráment az első napi kereset meg a vastarcsi 1 része, ahogy megkapta a 400$-os fotelt a köv.vágya egy min.600$-os könyvespolc volt:)). Vagy pl. a "kisfingós" karim, beköltözéskor a vágya az volt hogy szerelembe essen valakivel, midőn rátukmáltam (nem volt nehéz) a 3 szálhajut már a dolog ugy aktualizálodott hogy "szerelembe esni a kiskopasszal":). -
#4169 Egész jó, hogy már kb. 60-40 az aránya a "játékról" és a "miért nem megy" postoknak, a korábbi 0-100-hoz képest. -
#4168 Nekem is folyton állva telefonál.
Tegnap nekem olyan volt, hogy Próba Eduárd dolgozott és aközben a bladder szintje erősen sülyedt. Már majdnem vége volt a munkaidejének, amikor a bladderszintje villámgyorsan visszakúszott zöldbe. Arra gondoltam, hogy bebrunyált, aztán majd hazajön itt nekem nagy büdösen/depisen, de nem! A nyúljelmez (mert egy focicsapatnál ilyen kabalaállat a foglalkozása) tök száraz volt. Szóval valószínű, hogy a munkahelyen végezte el a dolgát.
A következő nap a wants/fears-ben az egyik félelme a nyilvános helyen vizelés lett!
Betaxiztam vele a városba, lazult, úszott, stb, aztán persze wc-znie kellett. Be is rohant egy nyilvános wc-be, és meg is kaptam az 500-as büntit. :) -
#4167 Van it még 1 dolog amire nemtom jól emléxem-é! Maxis Luc azt igérte, hogy alkalmasint el lehet majdan kisérni a simet melóba/suliba, voltak rá képek is (az egyiken katonák álltak sorba a wc-ben, a másikon diáklányok testnevelés órája zajlott). Ez csak kieg.-ben lesz vagy már része a gamának csak én bénázok??
Mellesleg óriási dolog, hogy van a játékban üzemi étkeztetés és munkatársi szocializálás!
Jó dolog a telefonos csevely haverokkal (távszoci:)), de hogyan vehetném rá a simet hogy mindezt ülve-elheverve csinálja, volt úgy hogy hazajött a melóból majdnemnulla comforttal és a barátja akkor telefonált rá egy kis dumcsival, lenyomtak egy majd 2 simórás dumát állva-járkálva és a végén a kari kicsinység összeesett.
A munka közbeni fontos történések (főleg a pénzszerzés és skillpont nyerés érdekelne) bekövetkezési valószinüségét mi határozza meg leginkább?