32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#3845 ja, valószínű... :) -
#3844 van, az a sims2 előtt jelent meg pár héttel, hogy lehessen karaktert gyártani :) -
#3843 valszeg a hivatalos megjelenésre gondolt -
#3842 nem tudtam :D -
#3841 Body Shop ?
van ilyen progi ?
egyébként meg minek nektek nude patch? ;ÐÐ -
#3840 "egyébként megjelent már ? :o"
végülis már majdnem egy hete a clonecds másolat... -
#3839 Nos, most uninstalláltam, és az image file-okat is töröltem. Faszkivan... Újraraktam ezt a kibaszott rendszert, minden tök szűz rajta, tényleg csak a win98se+sims2 van fellinstallálva (no meg a driverek) és ugyanazt a hibát produkálja, mint az agyonbuherált, előző rendszeren. Pár perc játék után "megfagy" a kép és coki...
A kurva anyját! 2 játékot vártam az idén (pc-re) és ebből az egyik a sims2 (volt). Ha tudnám, hogy az eredeti tuti nem fagy ki akkor megvenném, de nem nagyon van bizodalmam... -
#3838 A Sims2 Pénteken jelenik meg aszem de wareen már pár napja van! Skines vacakolást a Nude pecsre érted? -
#3837 talán beraknám a játékba, hogy legyen egy új skinje a csajnak, wazze... :) -
#3836 Mármint mi? -
#3835 ez csak skines vacakolás, mire kell ez nektek ? :o
egyébként megjelent már ? :o -
#3834 gyári hibás, hívj szerelőt :P -
#3833 a zenék a tsdata\res\sound-ban vannak. pl. metal.package
ehhez kéne unpacker, és akkor eléred a zenéket -
#3832 Mellesleg bug: a legdrágább hifi-n nem működik a next song. :P -
#3831 Elvileg az alap zenék csak adatfájlokként vannak, a zenemappákba a saját zenéket kell pakolni. -
#3830 német gépi kifejezéseket nem tok semmit :c -
#3829 Hali mindenkinek!
Lehet, hogy már kérdezte itt valaki de kb az utolsó 50 hozzászólást megnéztem és nem találtam. A kérdésem az lenne, hogy hogy a szöszbe lehet megnézni a zene fájlokat? Mert én a music folderben csak 1kb-os fájlokat találtam mást nem.
Köszi a választ előre is mindenkitől! -
#3828 Behatóbban teszteltem az életelixírt. Alig von le pár napot az életkorból, szóval rendesen vedelni kell platinumon, hogy újra minimumon álljon az életkormutató. Elértem egy simmel a felnőttkor felét (alig két óra alatt :P), majd anyni elixírt kellett vedelnem, hogy csak egyetlen pohárra való maradt, mire újra 0 éves lettem (felnőttként). De ezalatt intenzíven folyt az aspiration-gyüjtés és szinte semmi időm nem volt az udvarlásra, munkahelyi előmenetelre, stb. Irtó szarul van ez az öregedés rész kidolgozva. -
#3827 aki ezt érti, az fordítsa le pls.
a nude patch installja
Installation:
Die SIMS2SKIN Datei installiert sich automatisch per Doppelklick auf das File.
Die Datei mit der Endung "Package" wird in den Body Shop Ordner "Downloads" geschoben.
Dieses brauchst du nur einmal machen, solltest du mehrere Xsim Nacktskins herunter geladen haben!
Body Shop darf während der Installation NICHT laufen.
Dummerweise werden mit jedem Download weitere "xsim-nude-dress" Dateien im Body Shop "SavedSims" Ordner abgelegt.
Es reicht hier aber eine Datei für alle Skins. Daher kannst du alle Files, bis auf eine, wieder dort löschen. Das ist übersichtlicher.
Im Dateinamen kommt "xsim_nude_dress" vor.
-
#3826 thx :) -
#3825 a 18 megásat a dokumentumok\EA Games\The Sims 2\Downloadsba kell kitömöríteni elvileg
amúgy ott is van nfo, csak egy html fájl, és németül van -
#3824 aha :)
választható elvileg egy meztelen skin is, bár én még nem teszteltem, majd este megnézem -
#3823 és mi látszik? :) cerka, punci, dudák? :) -
#3822 a 18 megás a nude patch, nem a no censor patch -
#3821 ott van az nfo fájl, read it!
amúgy a tsbin könyvtárba kell rakni, és 1x lefuttatni, akkor átírja megfelelően az indító exe-t, és nem lesz kockázás a rötyin ill. fürdéskor -
Cat #3820 ebbe a 18 megásba nem volt nfo -
Cat #3819 egy csajjal szerelmesek vagyunk, de nem tudom hogy kell dugni vele, egy ágyban alszunk, együtt lakunk meg minden, de mindig befekszenek az ágyba és elalszanak, pedig már kéne egy gyerek :) -
#3818 GameDir>\TSBin
de benne van a nfo fájlban is :) -
Cat #3817 hogy jegyzed el? -
Cat #3816 ezt hova kell bemásolni? -
Cat #3815 eyt hova kellb em'solni< -
#3814 Jah, ideje lenne már lecsekolni, csak most várok egy pöppet hogy megjelenjen még pár gúd gém, éz azal együttt lecedem! -
#3813 akkor majd jöhet lassan a gém és próba:D -
#3812 A valóságban is így csinálod? :DDDDD -
#3811 össze tudtam költözni egy csajjal de nem tudok házasodni vele. létezik hogy ezért mert egy másikat már eljegyeztem? -
#3810 no censored patch
http://goldgamez.uw.hu*sims2/sims2.nocensor.zip -
#3809 az a nude patch! nem ugyanaz. -
Darkboy #3808 tényleg! -
#3807 tényleg -
#3806 GS-ben olvastam, de azért megkérdezem itt, tényleg olyan jó lett a gém???