32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• ZsZso
    Nemsoká Mayor Of SimCity leszek :) ... csak még pár skillpont és egy barát ... és meglesz ... oooooo yeah :)
  • Coolfire
    De valszeg ha a csajos is megvénül,már nem lesz skufirc.Majd az öreg csorgatja a nyálát a fiatal muffok után.De sztem relax-on kívül már másra úgysem lesz jó..:)
  • Lacee
    ja, meg van a motherlode is, ez 50.000 pénzt ad... de nem érdemes használni szvsz, mert elveszi a játék lényegét :)
  • Coolfire
    Sok gondod lesz még vele..:)Arra figyelj,hogy amikor nem alszik mindig foglakozz vele,akkor boldog csecsemőkora lesz.Az enyém már tini,és mindig az a vágya,hogy megpattanjon otthonról.Egyébként tinikor előtt lehet a végleges aspirációt beállítani.Az én jányom családcentrikus alkat lett.Az emberem már vén trotty az aszonynak van még 4 napja az öregkorig.Azért még az öreg szülinapi partyján egy WooHoo belefért..:))
  • Duddits
    Na hajrá. mostmár csak neveld föl! Az is lehet, hogy meghalljon a kisbaba?
  • bazza
    Megszületett a kislányom, már a pelusát is kicseréltem, de nemtommérnemalszikmostanmá'...:D
  • Duddits
    Kis fűzőske. :-)
  • Sephi
    uj kariert kezdtem el es most mar van csajom akivel mindent lehet de ez nekem nem eleg. Van egy masik is akit fuzok de azzal csakis jobarat lehetek. Letezik valahogy hogy ott is megfuzem? Mert megjelent aztan egy masik es az mar fuzom :)
  • fitutufi
    nekem 3.46-os démonnal is megy :D
  • Xelo
    Kit érdekel a pénzkód? Megtudtam mi is az
    : shift+ctrl+c és kaching . Asszem...
  • bodesz
    ha vki leszedte már a gamet vmi smswebről és ha nemkell neki a kód akkor adja már oda mert énis leszedném a gamet :)
  • Duddits
    Létszi valaki küldje el az emailomra a indító .exe-jét.
  • clio1616v
    Nem küldöm el, és nem bunkóságból, hanem mert elértem már a chellós 15G limitet. Szórrí

Múgy nem megy vele rendesen akkor meg minek. lejjebb van egy link én is onnét szedtem gamecopyworld-ös
  • Adam5
    de nekem megy crack nelkul is
  • dtk1985
    A legujabb (3.47) Daemon Tools-szal nem probaltad? Hatha az segit. Ez csak egy tipp volt, nekem meg le se jott a jatek de mar nagyon varom. Ajanlom neki, hogy aztan mukodjon is.
  • Devids Pro
    hát úgy hogy a crack azért van hogy menjen:D
    építkezés meg hát crackhiba..
  • Adam5
    na havernak megy a sims2 miután oda adtam neki a crack-et ez hogy lehet? persze hívott fél óra múlva hogy nem megy neki az építkezés,mondom is neki hogy szar a crack.
  • NME
    Hi. Én lekaptam asszem a Money-s verziót. Install után simán ment, bár csak a tutorialba néztem bele... Most este próbálom indítani és valami buzi hibával (memory could not be read... blabla) fejre áll... Nosza leszedtem, új install, eredmény ugyanaz... Gyanakszom, hogy crack kellene hozzá... Ötlet? Volt valakinek hasonló?
    Egyébként csak DTools 3.46 van fent, semmi egyéb.
    Kösz
  • Duddits
    Én elküldöm de cserébe küld el a Sims2.exe-t. okÉ?
  • Tatyla
    Küld már el nekem ezt a cracket skubizásra légyszi! [email protected]
  • Hmuda
    Amint feltörik. :-)
  • Adam5
    azt nem lehet tudni hogy mikok jerul ki egy normálisan müködő crack?
  • Xelo
    Én sztem nem szedem le azt a Cenzúra kinyomó készikészüléket... A Sims1-et se azért néztem hogy lássam a f*szukat vag p*nájukat! Arra ott a Singles!!!!
  • Devids Pro
    :DDD
  • Duddits
    Nem leet építeni??? Ne már. Bazz. Valaki létszin küldje el a Sims2.exe-t. Amivel elindúl. [email protected]
  • Ssomeone
    Hát az nem jó.....De félsiker :))))
  • Hentes Bill #4060
    de legalább megy cd nélkül :PPP
  • bazza
    WAKKER DE NEM LEHET ÉPÍTENI VELE!!!!
  • Duddits
    Én is bizonyíthatom, hogy jó ez a crack. Mert nekem megy CD-nélkül.
  • Ssomeone
    Elküldöd nekem a cracket?
    [email protected]
  • Xelo
    Jóvanna!!
  • clio1616v
    nem próbáltam játszani vele csak elindítottam de ment és nem foglalkoztam vele tovább...

utánna akartam a nocensore patcht telepíteni nem ment és visszaraktam a backup-olt ereseti Sims2.exe-t..

De jó hogy szóltatok.
  • Devids Pro
    jah én mozillát használok de az is kiírja a hivatkozás címét :)
  • clio1616v
    Úgylátom reménytelen :) Baszok rá. Ezek nem lámák, mert a lámák csak kevesetértenek a számítógéphez, ezek hülyék gecc.
  • Hmuda
    Próbálj vele építkezni. :P
  • Hentes Bill #4051
    olvastad annak az nfo fájlját?
  • Duddits
    Én is ezt figyeltem meg.
  • Xelo
    ...
  • clio1616v
    Nekem van jó crack, hova tölthetem fel?
    Sims2v1.0NoCDFixedexeEng.rar - ez a neve és 5 mega rarba. Kitömörítve egy 14,5 megás Sims2.exe-t kapsz.
  • Hmuda
    #4040 bazdmeg. :PPP