32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#4246 Egy csomó dolog nincs benne, ami a korábbi részekben. Most ezek nem is lesznek, vagy meg kell őket szerezni? -
#4245 nah még egyszer:
THE SIMS 2
A kódokat játék közben, a CTRL+SHIFT+C billentyuk lenyomása után lehet
beírni:
Kaching - + 1000 in sim money.
Motherlod - +50000 in sim money.
exit - Exit.
expand - Expands the cheat window.
moveObjects on - Turns moving of objects on.
moveObjects off - Turns moving of objects off.
aging -on - Turns aging of sims on. -ÖREGEDÉS
aging -off - Turns aging of sims off.
autoPatch -on - Turns game autoupdate on.
autoPatch -off - Tuens game autoupdate off.
slowMotion # - Make you set the game speed. (# = 0 to 8, 0 is normal)
TO USE THE REST OF THE CHEATS YOU MUST HAVE "PostProcessing" ENABLED!!
boolProp enablePostProcessing true - Turns Postprocessing on.
boolProp enablePostProcessing false - Tuens Postprocessing off.
bloom rgb # - Sitcom flashback blur effect (# = 0.0 to 1.0)
vignette # # # - Blurry bits at the edge of the screen. (# = 0.0 to 1.0)
filmGrain # - Makes the screen grainy. (# = 0.0 to 1.0)
letterBox # - Adds a letterbox effect to the view. (# = 0.0 to 0.4)
-
#4244 Van egy ilyen cheat, ami megállítja az öregedést. Ki/Be tudod kapcsolni. Asszem a játék readme-jében le van írva, de már itt a fórumon is írták. -
HUN Thomas #4243 Ok köszi, nem baj ha meghal csak akkor úgy játszom, hogy legyen utánpótlás :) -
#4242 ehez mit kell venni? Mi adja ezt a bájitalt, sztem a hutoben tuti nincs -
Alblink #4241 Nem akarnak kidobni egy patchet hogy belehetsen allitani az oregedes idotartalmat? -
Alblink #4240 Lehet inni fiatalito varazsitalt mindig igyal es orokke fiatal maradsz. -
#4239 mit nem találtál, az öregedés off gombot? -
#4238 Egy ideig él, utána meghal. Így megy ez... -
HUN Thomas #4237 Ezt már lehet, hogy sokszor leírtátok, de nem találtam, tehát ha az emberke eléri az öregkort akkor utánna meghal vagy él tovább? -
#4236 inkább azt mond meg hogy az optionsba, asszem a grafikán belül van olyan hogy hide object. Az mit csinál, mert nem történik semmi, nem tűnik el semmi objekt -
#4235 Te hálátlan! :D -
#4234 Húhhh ez a Body Shop nagyon durva :D:D
Ellehet ám vele szarakodni egy jó ideig -
#4233 előbb még láccott, most nekem sem -
#4232 Nektek látszik a banner fent? Nekem nem. -
#4231 ennek spanyol viasz szaga van -
#4230 Aham köszi ! -
xido #4229 amúgy benne is van a csomagban...a 14kb-os a "hivatalos" patch...azt az EAgames/Sims2/TSBin mappába kell tenni-bm.exe a neve-és elindítani...csak és kizárlóag az eredeti,kb.15 megás Sims2.exe-vel hajlandó működni -
#4228 Áhh bazz valaki mégegyszer írja már le, hogy hova kell betenni ezeket a censor patcheket. :D (Van egy 18 MB-os meg a pár kbyte-os) :)
Emléxem, hogy valahol már itt olvastam, de nem találom most sehol -
#4227 akinek van babája és nem tudná:
hívjátok ki a Nannyt (Dadus) az elvan vele és a felnőttekel meg foglalkozhattok -
#4226 dokumentumok/EA Games/The Sims 2/Musik/ és amelyi kadóba szeretnéd -
#4225 Közben megtaláltam, bocs -
#4224 Elnézést, ha írtátok már, de a saját zenéket melyik mappába kell bepakolni? És mp3-at lehet? -
#4223 oh kira! köszönöm! -
xido #4222 Hedge...megy anélkül is a játék...csak tedd fel az alcohol-t pl.és emulálj egy virtuális meghajtót,majd nyisd meg vele az 1.cd-t,hogy csekkolhassa az indító exe...a nocd-vel a nudepatch se megy,nemcsak az építkezés -
xido #4221 Adam...minden helyen xido vagyok és msn-ezek is,de ki tudja,mi összefutottunk-e msn-en:)) -
#4220 Nincs másik crack, legtöbben crack nélkül játszunk, mivel abban ugyebár szar az építkezés. -
#4219 Hogy lehet az hogy valakinél megy a building?! Nekem nem mert a NOCD patch van fent, anélkül meg nem is indul a játék. Ezek szerint van egy másik crack is?
jó lenne ha valaki már válaszolna! -
#4218 Udv emberek, van mar mukodo crack? Valami zeroxx es cracket lattam, van muxodo? -
#4217 jaja! -
#4216 ja ok semmi -
#4215 m-től jobbra akkor nem? -
#4214 Az "M"-től balra lévő két billentyű, angolban <>, magyarban ,. -
#4213 mivel kell bilenytűzeten forgatni a kamerát? -
#4212 Én is mindig új autót veszek, ha kifogy a benzin. -
#4211 2 cd-s????????? Én mindenhol 4 cd-st látok. AZ a jó. -
Fosamax #4210 2003 aug.14-én kérdezte. Ez totálbrutál lüke. -
Fosamax #4209 Eddig mindenhonnan ezt lehetett letölteni. A warezcenteren is ez van fent. -
#4208 ezért a kis röccért nem fogok 98 at telepíteni inkább veszek egy x800pro-t -
zizzenet #4207 Mindenestre köszönöm valamennyiőtök segítségét. Kipróbálom ezeket, mert kissé csalódott vagyok, vagy inkább becsapva érzem magam. A játék pedig kifejezetten érdekel.