32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Matheus #4286 télleg Mike, ha már itt vagy ... készülget a HUN? -
mike369 #4285 inkább alcohollal, vagy blindwrite-al, esetleg clonecd-vel... -
Matheus #4284 télleg mi is az a program amivel meg tudom nézni hogy mien védettség van rajt? -
Matheus #4283 de mér ne működne? van hozzá krekkem... -
#4282 Tudod csak nem fog működni!
Ha jól hallottam safedisk 2,de ez abszolút nem biztos! -
Matheus #4281 ezen a gamen mien protection van? jah és az eredeti discet tudom másolni ugye ?? (mármint egyszerűen Nero-val ..) -
#4280 szisztok!
Lenne valaki olyan kedves, hogy felvilágosítana, hogy miben más ez mint az első és folytatásai!
thx -
clio1616v #4279 Én kikapcsoltam az öregedést, most gyűjtök egy kis pénzt és veszek házat a családnak.
Van verda-vásárlási lehetőség? JÓLENNE. garázs meg ilyenek, nem azt mondom hogy vezetni is lehessen, de legalább legyen és ne kellene taxizni. -
#4278 Nem azzal van a gond, hogy fél napig tart egy életút, hanem azzal, hogy semmit nem lehet elérni ennyi idő alatt. Még normális karriert se lehet befutni. -
GiGa master #4277 nah aszem nem fogok ezzel gamelni mert nem jó! -
#4276 a játék nagyon jó, és az hogy gyors az öregedés, engem nem zavar, nem kell gyorsítva jáccani :D -
#4275 3. 47 -es daemon tools kell hozzá.
+ Clone cd progi ne legyen fönt a gépen ennyi -
Petya777 #4274 nekem nem :( -
GiGa master #4273 THX megprószálom! -
#4272 A daemon 3.46-al megy, és az 1. cd legyen be mountolva! -
#4271 Ha rányomsz oda ahol lakott, asszem felajánlja hogy előszedheted a kukából... -
#4270 Nekem sincs fent clone cd, megsem megy. -
Petya777 #4269 cs!
Na figyu az a pálya hogy belebaszott Don Lotharioba az a baszott áram és megdöglött. De én előrről akarom vele kezdeni a játékot mert sok muffot meg tudok vele wohoozni. De már kidöglött és nemtok vele lenni. Hogy lehet resetelni a történteket és előrről kezdeni a gammát? -
GiGa master #4268 demon van fenn és acohol és semelyikben nem megy! -
GiGa master #4267 milyen clone cd?? -
#4266 Ha fent van a Clone cd installáld le és menni fog a game -
GiGa master #4265 hy valami van a sims 2vel semmi crack se semmi de lehet nem ez a baj de van valami állandóan a cd/dvdvel van valami gond mit tegyek ha kell csinálok képet! -
#4264 Azt irta egy oldalon h 1.5-ös gépnél kisebb konfignál csak t&l támogatású videokártyával megy a game.
Az lenne a kérdésem h a geforce2 gts használ-e ilyet?
És ha igen hogyan kapcsoljam be ezt a funkciót.
-
#4263 Már akkor játszottam valamilyen konzolon meg C64-en mikor még beszélni tanultál, de tulzásba is estél! -
#4262 Lol. -
#4261 Takony kölyök! -
mike369 #4260 hiba történt a ... fájl átvitelekor.
újra próbálod, vagy leállítod az installt? -
#4259 Hy all!
Szerintetek ez a hibaüzenet mit jelenthet a játék felrakásánál? Már rögtön az elején ezt írja ki:
A problem occured when trying to transfer the file 'TSData\Res\Sims3D\Sims08.package' from the media.
Do you want to retry to copy the file or cancel the installation?
Valaki meg tudná mondani hol tudom beállítani a t&l funkciót a videókártyánál?????
Előre is köszi -
#4258 19 ha éppenségg olyan fontos. De te még a dátumot se írtad be az adatlapodra, szóval erröl ennyit. Mostmár tényleg hagyom a témát. "Hülyékkel nem foglalkozom." -
#4257 És még én vagyok a nagyképü?! Kiváncsi lennék hány éves vagy! -
#4256 Szivesen! -
#4255 Akkor érdekes az értékrended. Menj és gondolkozz majd gyere vissza. Hülyékkel nem foglalkozom. Lol. -
#4254 kösz -
#4253 374U-U5GT-1RZ9-4PDG-T5QZ -
#4252 Nem volt semmi nagyképüség abban! -
#4251 telepítő kód mi? valainek kéne :S -
#4250 Elnézést de én csak lereagáltam a te nagyképüsködésed. Ha nem teszik, ha valaki visszavág akkor menj oviba. :P -
#4249 kódot gyorsan nem lelem -
#4248 Tegnapi megnyílvánulásodrol annyit hogy tévedtem de attol még nincs jogod kigunyolni! Nem vagyok régi forumos mert onnantol van netem ahonantol regem de te akkor biztos burzsuly vagy rokkantnyugdijjas vagy ha mindig itt ülsz a gép elött, és tartod magad atyauristenek! -
#4247 Hy all!
Szerintetek ez a hibaüzenet mit jelenthet a játék felrakásánál? Már rögtön az elején ezt írja ki:
A problem occured when trying to transfer the file 'TSData\Res\Sims3D\Sims08.package' from the media.
Do you want to retry to copy the file or cancel the installation?