32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#4406 Mert azzal a krekkel nem megy? -
Coolfire #4405 Ha el is olvasos a piros betűs szöveget,rájössz,hogy nem műxik(építkezés nuku). -
#4404 Máshol nincs fennt semmi???
-
#4403 innen szedtem le
-
Matheus #4402 www.gameburnworld.com -
#4401 Sehonnan????????Nekem no cd-s crack-em van bármi mással megelégednék csak mondjatok valamit
-
#4400 Igy elég szar a játék.Mert szerintem pont ez benne a pláne.
-
Coolfire #4399 Még sajna sehonnan.. -
#4398 És honnan tudnék leszedni egy jót???
-
#4397 Rossz a crack -
#4396 Hi!!!
Az a nagy gondom hogy a sims 2-höz leszedtem egy no cd-s crack-et és van egy kis gondom.....elindul a játék de amikor csinálok egy uj családot és veszek egy telket nem tudok rá épiteni.(Még a gyakorlóban sem.)Mi lehet a baj??
Légyszi segitsetek!Kösz
-
R9 #4395 hogy lehet gyereket csinálni? -
#4394 Honnan töltöttétek le a játékot??? -
#4393 OFF
szeva öcsém, téged is látni? Valamikor Bélánál szervezzönk már bulit, mikor nekem is jó
ON -
Matheus #4392 nekem mér van az hogy mikor megnyomom a CTRL + SHIFT + C-t, ugye a kódok miatt ... :P, akkor elkezd tárcsázni, automatikusan, ... és utánanéztem, és ez az automatikus tárcsázás, de nem tudom kikapcsolni, vki tud HELP-et? :( -
R9 #4391 na most költözött oda a csaj,csak nemtom hogy hogy lehet megkettyinteni,németül játszok. -
#4390 Minden szart ígértek, és egy csomó kimaradt! -
#4389 én találkozott valalki ganxta zoleval? mertállítolag benne van :D -
#4388 A kikockátlanaítót honnan lehet leszedni -
Christian #4387 milehet a gond? -
#4386 Jójó, igazad van. Bocseszka akkor. -
#4385 http://thesims2.ea.com/scoop/scoop.php?sssdmh=dm24.58410
De frankó! Láttátok már. Egy egy új Alienware-es számítógép. -
#4384 Nem inkább hogy Az Alcohol 120% lett róla imagekép készitve?
Alcohol nevü csapat LOL! -
Christian #4383 aztirja hogy cd/dvd emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game. -
xtimer #4382 loller :DDD
akkor azt megszoptad :)
én megúgy jártam hogy amikor megcsináltam az eredeti csávókámat akkor még nem tudtam hogy kell kölköt csinálni...azt amikorra megmondták hogy hogy kell akkora meg már meghalt a faszi :(
-
#4381 Hát mert az Alcohol nevű csapat törte föl. Mit csidálkozól?? -
#4380 Nem jó. -
#4379 Ja azt nem mondtam, h amikor vissza akartam tölteni véletlen a mentésre nyomtam... -
#4378 Nagy az én problémám =(
Végre terhes lett a csaj, mentettem egyet, és megitattam a csávesszel az életelixírt, erre vén trotty lett...
A csaj telehányta a budit, ettől lement a komfortja, mindene... És kirugták a munkhaleyéről, ami mayor volt...
Nemtom vhogy visszaállítani? =( Legalább azt h ne legyen vén a csávesz... -
Renesans #4377 Az mit jelent, hogy The Sims2 AlcoholClone-CLONEGAME, mert mindenhol ez a neve a sims2-nek. -
#4376 Ezt én is szeretném tudni. -
#4375 Néha egy kicsit sokat kell várni hogy elinduljon! -
Christian #4374 Hi!
Letöltöttem a sims 2-t, de nem indul el. Be jön aza Sims es kis kép, de semmi. Mi lehet a gond? -
#4373 A gamecopy-ra feltett crack az jó? -
#4372 Jah, ezt próbáltam, de nem reagált.... a másolt verzió miatt lehet? -
Coolfire #4371 Meg ha vki jáccott az elsővel.:) -
Coolfire #4370 Hmm..erre jó a tutorial. -
#4369 Az egyenesnél tartsd lenyomva a Ctrl-t és húzd végig azon a részen,amit el akarsz tüntetni!! -
GiGa master #4368 de van csak azt nem tom hogy a falakat hogyan lehet eltüntetni!mert nincsen csak olyan hogy 1 egyenes meg a körbekerítési! -
#4367 És nincs ott a panelen az építés menü??