32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
GiGa master #4366 aszem a requestről töltöttem le!az a verzusz van! -
GiGa master #4365 nem!!! -
#4364 Crackelve játszol? -
#4363 A vásárló menüben ott van ahol olyan három pont van!! -
R9 #4362 valaki help,nem találom a kukát :-),konyhába akarnék venni de nem látom sehol. -
GiGa master #4361 hy all a falakat hogyan lehet kitörölni???jah meg ha a házakhoz akrok építeni vlm akkor hogy lehet?
-
#4360 na senkinek semmi 5lete? :(
nincsen vmi bug javítás v mittomén? teccikérteni? -
sms-t is lehet küldeni ! :D -
#4358 Igazából nincsen load game..
Magától ment, amikor kilépsz
Bejön a kisváros, rákattintasz a házra, amit csináltál,
s onnan folytatódik tovább
Ha valaki el akar tenni mégis mentési pontokat, akkor a
rendszer partíción lévő (documents and settings...stb EA Games / mappát érdemes elmenteni
Azt visszaírva egy régebbi állapotra lehet esetleg
elrontott állapotot visszaállítani
Senkinek sincs ötlete, nálam miért fagy ki a Sims,
illetve miért írja ki néha, hogy application is crashed, it will be terminated now? -
Grusi #4357 Srácok, lehet, sőt biztos, hogy én vagyok a hülye, de egészen egyszerűen képtelen vagyok az elmentett játékaimat visszatölteni. Valami elszúródhatott installnál, avagy mi a módja a mentett állások visszatöltésének? Mert sehol nem találok rá opciót... :) -
#4356 Bemész az építkezés "részlegbe" és ott kiválasztod a WALL TOOL-t ezután már gondolom nyilvánvaló,egér nyomvatart->fal kihúz. control nyomvatartása mellett törölni tudod a falakat -
#4355 először szemezel vele aztán leszólítod majd meghívold beszélgecc, aztán elikéred a számát, ilyenkor meglyeleni egy telefon ikon a felye felett,, hmm Jó is lenne -
#4354 -
#4353 Leírná valaki, hogyan kell összejönni a csajokkal? Pontosabban milyen sorrendben és mit kell csinálni? -
#4352 azt tudja valaki, hogy hogyan kell falat építeni?? -
#4351 Ez nagyon jó játék! Egy "teleregény" ehhez képest kutyafasza. Az elmúlt fél órában annyi minden történt, hogy nem bírtam kapkodi a fejem...
Elvira összejött a skótszoknyás gyökérrel, (propose marriage!!!) woohooztak+minden, utána a gyökér skót bealudt, reggelre pedig megjelent a feje fölött egy új igény: 3 simmel woohoo!
A lator! Szegény Elvira meg gyűrűs esküvőről álmodik+minden. No de sebaj, holnap Eduárd majd jól megmondja a skótnak, hogy jobb lesz ha vigyáz! :)
Eduárd még mindig magányos, nehéz eset... ;) -
#4350 Javítás: mostmár a 45fokos falakra is rakhatzs ablakot képet, satubbi... -
#4349 Nem
igen
igen
...asszem... -
#4348 Sziasztok!
Néhány kérdés a Sims2-ről:
A Sims2-ben is csak egyenes és 45 fokos falak vannak?
A tárgyakat csak 90 fokban lehet elforgatni?
Még egy! Csak az előző sims-ben is megadott négyzetekre lehet bármit is tenni, mert hát ez igy olyan mint az előzőben.
Köszi a válaszokat. -
blazini #4347 Hi!
Az előléptetésnek van valami köze a tanuláshoz.
Vagy csak dolgozok és csak úgy előrelépek? -
wizso #4346 Valahogy el lehet költözni, eladni a házat? Mert kinőttük... -
Bilux #4345 De mint írtam beírtam a pénzkódot és nem ad manit...
Akkor hogy is van ez? -
#4344 töröld al emukat,,,,,,,, LoL -
#4343 szoval töröld le -
#4342 Töröld le a clonecd-t és a az alcoholt. -
#4341 Igen, már kiírtam az oldalunkra, hogy beszállunk a fordításba, amint elkezdődik!
----------
MIKE! A pack-okat ki tudod már csomagolni? Az lenne ám szivacs, hogy mire sikerül kinyitni a packokat, akkor szembetaláljuk magunkat a szöveggel, ami kódolt, kikódolhatatlan, anti-fordítható, agyonbuherált...Ráadásul nem támogatja az ékezeteket, és csak korlátozott a karakterszám!:) -
WarCow #4340 Hi
hogylehet (marha lehet) 2 lezbi csajt lefektetni? ossze is vannak hazasodva. vmi woohoo- irogat a kivansaglistajukon, gondolom ez az, de hogy hol lehet ezt megcsinalni? -
#4339 ctrl+shift+c asszem -
#4338 #4324 Így nem? -
Bilux #4337 NA SENKI NEMTUDJA HOGYAN KELL HASZNÁLNI A CHEATET? -
#4336 töröld le a Cd-clonet meg ezeket, csak deemon legyen rajta virtuális meghjató -
#4335 VAgy ha van még egyébb vrtual stuff -
#4334 Az egyik ismerősömnen( csaj! csodálkoztok?) ugyanez volta baj, aszem ő letörölte a clonecd-t meg a demont és ment! -
#4333 nude patchot thx! -
#4332 Nem vagy egyedűl! Néha nekem is ezt írja. Bár tegnap előtt éjfélig játszottam vele és nem volt ilyen üzi. -
stil #4331 ezt írta ki az indításkor:CD/DVD emulation software has been detected. please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game.Szerinteteki mi lehet a gond????? -
#4330 Helo valaki lecci adjon a nocensure(nude ) patchez egy linket! visszaolvastam de nemtalalom man -
#4329 1-et értek! Cerezzünk 1-et és utánozuk a játékot , hehe!!!
Sok szerit a megoldáshoz ;) -
#4328 óó bárcsak ez lenne :D
bár ha ittlenne nem simseznék vele.. :D (főleg ha lenne :D)
na vki vmit? -
Bilux #4327 Nah senki nem tud segíteni?