32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
R9 #4486 erre én is kiváncsi lennék -
#4485 na skacok, nincsen vmi crack ami a hibákat (fagyás) javítja?
tesóm ma játszott a sims2-vel és aztmondta, h mindig megfagy amikor csak akar...
tegnap még jó volt.. -
#4484 Akko nekem nagy makom vala :P -
#4483 Háj, vki megkért hogy kérdezzek helyette, hát legyen :
"Hogy lehet ruhát váltani? Az 1-ben volt egy szekrény, aminél kedvedre átöltözhettél AKÁRMILYEN ruhába, itt viszont csak azokat ajánlja fel, amiket az elején kiválasztottál (pizsi, tornaruha, fehérnemű, fürdőruha, ünneplős, stb.).
Biztos tök egyszerű a válasz, de én sajnos nem jöttem rá:(" -
#4482 mude paccsot -
#4481 Aki megvtette játékot és nagyon szereti az SG-s csóró embereket, az bereggelhetne a Sims2 oldalra és letölthetne egy-két tárgyat, majd közkincsé tehetné
Nagyon szeretnénk érte!!! -
#4480 hi!
felraktam a játékot,el akarom indítani ,de az a rizsa jön ami cracelés előtt szkott(PLz insert the correct CD rom)
de cracket nem találok egyik CDn sem. -
#4479 Sziasztok magyarosítás létezik ajátékhoz? -
#4478 Hm, ha sokáig nem fizeted a számlákat akkor általában megjelenik valaki (pisztollyal) és elvisz vele valamit. Gonbolom bugzott kicsit nálad. -
#4477 Nem fizettem ki a szamlat es megjelent egy hapi valami pisztojal es nekiment az uj agyamnak... oszt semmi. Megis micsinalt vele? :)) -
#4476 Ejszaka megjenelt a kertembe egy szellem! Kirohantam koszonteni mire a emberem osszes igenye lement nullara is be is pisilt :)))))))))) -
#4475 Veszel újat. -
R9 #4474 és a telket növelni?mert elég kicsi -
#4473 Hogy tudnám? Én se vagyok regisztrálva. -
#4472 Meg tudod szerezni????? Ha igen kell!!!!! -
#4471 Akkor google (alapvető lenne). -
#4470 Ez tök jó. :-)
-
#4469 Passz. Próbáld a google-t. -
#4468 Házat építkezéssel lehet bővíteni, betegek meg aludjana és pihenjenek sokat (tarts mindegyik igényét maxon amennyire csak lehet). -
#4467 visszaolvastam semmi, nekem máshogy vanak az oldalazások -
R9 #4466 valaki!házat hogy lehet bővíteni?ill. beteg a házaspár,orvoshoz lehet őket vinni? -
#4465 Onnen nem tudok letölteni semmit.......nem vagyok product registred.... -
#4464 Hivatalos Sims2 oldal? :D -
#4463 Ej, olvass vissza, max 5 oldalra saccolom. -
#4462 Nem tudtok véletlen olyan helyeket, ahonnan új objektumokat lehet letölteni a sims2-höz? -
#4461 hát nekem hogy őszinte legyen mind1, szomszédnak kell, nekem a nude patch kéne... az hol van??? -
#4460 Passz. esetleg még próbálkozhatsz azzal, hogy megpróbálod becsomagolni a neigborhood képernyőn a családot házastól mindenestöl. Még nem próbáltam, hátha műxik. -
#4459 C:\Documents and Settings\Akyyy\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods |ez lenne az? -
#4458 /Dokumentumok/EA Games/The Sims 2 -
#4457 nemtom keres sava vagy hasonló mapát vagy .sav fieokat -
#4456 Tudtom szerint csak a teljes lakónegyed kimásolásával tudsz saveket kimenteni. -
#4455 a mentés fájlok pontosan hol vanak a dokumentumokban? csaka mentés kell.
hol lelek kikockástalanítót? -
R9 #4454 és a házat hogy lehet bővíteni? -
#4453 -
#4452 Úgy, hogy regisztrálod az eredeti sims2-ődet is.
Mert ugye nem warezoltad... ;DDDD -
#4451 na help -
R9 #4450 KÖSZI A HELPET MINDENKINEK!!!SIKERÜLT!!
igaz,majdnem szétesett a ház :-))) -
#4449 Sztem se! -
#4448 Nem a játékot akarom letölteni! Amúgy ha megnézted volna az oldalt akkor tudnád milyen oldal!! Mert itt egy csomó házat meg cuccokat lehet letölteni a SIms2-höz. -
#4447 kérdés: a mentés fájlok pontosan hol vanak a dokumentumokban? csaka mentés kell.
másik: hol lelek kikockástalanítót?