32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Matheus
    haver azt mondja, hogy krekk nélkül neki nem megy ... (azzal meg ugye nem lehet építeni, mert hibás a krekk), nade én itt olvastam valami, megoládst csak nem emlékszek, rá, valaki leírná még1x, hogy kell azt megcsinálni, hogy krekk nélkül is menjen?
  • Matheus
    a #4680-as kérdésre ha tud valaki választ ...
  • Hmuda
    Gondolom be lehet nyalni nála, hogy legyen rendes a gyerekkel
  • mike369
    Úgy néz ki, hogy lesz HIVATALOS magyar változat is, úgyhogy azt (vagy cáfolatát) mindenképp érdemes megvárni a fordítással...
  • Coolfire
    Háj!Az a headmaster mi a pitlire jó?Áthívtam lefikázta a családot,a főztöm és a kecót.Van ennek vmi értelme?90 pontbó kaptam tán 30-at..:)
  • Matheus
    PLZ HELP
  • Matheus
    itt valahol említették, valami packagot, azt hol lehet leszedni ? mert ott nem írták le
  • Adri
    Lehet hogy nem jól tetted le a sakk táblát borobáld meg egy fél fordulattal elfordítani!
  • Hmuda
    Dokumentumok, eagames-sims2-music-ahova tetszik.
  • Garcia
    én meg az emberemmel elvettem feleségül az egyik szomszéd csajt, azmeg olyan bűnronda gyereket csinált, hogy rossz ránézni:DDD
  • GiGa master
    hy megint lenne 1 kérdésem a saját zenéimet be tudom raknia gaméba??
  • Malakai
    Én csúnya ember, meg tört verziót használok, de a meglévő crack miatt lenne ez a gond? (A hivatalos FAQ-ban azt írja corrupted filenál jön elő.)
  • Malakai
    Tud valaki valamit arról a bug-ról, hogy egyszerűen nem tudok falakat emelni? Vagy teljesen analfabéta lennék? :P
    Mindenesetre amikor simán kijelölöm a falat (vagy szobát) és után akárhogy rángatoma ba gomb nyomvatartásával nem reagál semmit...
  • Capovics
    Sziasztok!
    Vettem egy sakk táblát hozzá bármilyen széket, fotelt rakok, mindíg csak ordibálnak a simjeim.
    Valami nem tetszik nekik a székkel kapcsolatban, de mi lehet az?
  • CalebJoe
    Kicsit elkeveredtél ez nem az a topic.
  • magus
    johetne mar a crack. True Crimehoz ennyi ido utan mar jott stem
  • maxius
    Bocsi, de ezt a topicot, nem a lány fórumozóknak kéne fenn tartani? Fiúknak ott a doom3, vagy a Morrowind, vagy az NFSU, kinek mi tetszik, de ez lány játék!
  • Attiska
    A BodyShop Starter Kit mit tartalmaz? Állítólag feltelepült, de rohadtul nem látok semmi újat a BodyShop-ban. Ugyancsak feldobram a Gamespot Pack-et, meg valamiféle IGN Pack-et, de semmi hatás... Bezzeg a 18 megás nude patch az működik... :)
  • GyaxyBoy
    Nem voltam nagy Sims es, de a Sims 2 nagyon lekött! Szép, látványos, HANGULATOS , több rétegű érdekes új és értelmesek a SIMS ek! :)
    Hát a genetikai számítása nagyon bejött! Kurva jó, hogy kigenerál a két felnőtből egy lehetséges gyereket! :D
    Csináltam egy béna családot, egy ronda nőt és egy jóképű csávót és egy kamasz csajt és egy tinédzser fiút! A csajszi rá van kattanva az apjára! :)
    A Family neve: Matuska! :)) Erzsi+Ede -> Dezső és Ibolya
  • rage
    Vagyis nosound paraméterrel indítva :)
  • rage
    Az már biztos, hogy a kifagyásokat nem a hangrendszer okozza. Nosound-ra kattintva ugyanúgy előjön.
  • Hmuda
    Hát gondoltam egyértelmű lesz a lotok leírása de csak a te kedvedért:

Abba a boltba menj aminek a leírásában ott vannak a megfelelő kulcsszavak mint pl entertainment. Ha odamentél akkor odasétálsz egy játékdobozok tárolására alkalmas polc-sor szerűséghez és ráklikkelsz. Ha ezzel megvagy akkor azt nyomod, hogy buy. Ezek után kiválasztod a megfelelő játékot és megveszed. ennél részletesebben már nehezen lehetne.
  • takraj
    jó, de melyikbe? milyen tipusú boltba? minek kell ott lennie?
  • xtimer
    nem....bocs
  • rage
    Tudnál adni linket hozzá?
  • xtimer
    én ati kártyához CS-s drivert használom és tökéletesen megy rajta a sims
  • jAsOn VoOrHeEs
    Hm lejárt biztos a szavatossága
  • rage
    Szeretném megkérdezni, hogy XP alatt ATI kártyával melyik drivert használjátok, amivel működik ?

Mert nálam vélhetőleg a 4.9-es catalystot nem szereti
    Vagy nem tudom, mit nem szeret, de kidob/kifagy/
    application has crashed, stb

Kb 15-20 percenként.
  • Hmuda
    Vagy a video, vagy a akmerabeállításoknál keresd.
  • Hmuda
    Elmész boltba és veszel.
  • takraj
    Ésmég: Lehet videójátékokat venni? Vagy csak az SSX3 van?
  • takraj
    Hogy lehet, hogy nekem nincsenek bejátszások? Hol lehet őket bekapcsolni?
  • Garcia
    thx... szar az angoltudásom...
  • Hmuda
    Minden reward tárgy attól függ, hogy milyen sikeres, hogy miként áll az aspiration mutatód. Ha platinum akkor legjobb, ha arany akkor kicsit hat, és így tovább. Olvasgatni kellene a tooltipeket.
  • Garcia
    bazz... itatom az emberemmel az elixrt 2x fiataodott, aztán megint megitattam 2x és mind a 2x öregedett tőle...

mitől függ, hogy fiatalít vagy öregít az elixir?
  • Hmuda
    Hm, fura. Eddig minden gond nélkül ment, de most keresi a CD-t. :P
  • xtimer
    mármint az ágyra kattintasz és ott vagy hogy relax...onnan már te is rájössz
  • xtimer
    mindkét szülöt relaxálod és ott tudsz :)
  • Ssomeone
    Hy
    Hogy lehet gyereket csinálni mert eddig csak adoptálni tudtam....
  • Hmuda
    Nincs.