32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
xtimer #4886 nekem is pont ugyanez volt a gondom...nem tudtam sehogy megoldani -
#4885 máhogynetudnánk :D -
#4884 Hi!
Ti tudtok épiteni házat? Pl. ajtót betenni, falakat fölhuzni, ablakot betenni stb.
Nekem nem müxik... -
#4883 lol sztem bug, szívás -
#4882 Repair. -
#4881 jah eléri az öregkort utána fölgyújtod :DDDDD -
#4880 Hi!
Van egy kis gondom!
Van egy vécém ami valószinűleg elromlott. Nem használják. De sajna levenni sem lehet, mert azt mondja, hogy használatban van. Mit lehetne ilyenkor csinálni, hogy vagy jó legyen, vagy le lehessen cserélni a retyót. Kettőt a fürdőben idétlenül néz ki. A repairman nem csinálja meg!
THX -
#4879 egyébként sztem azért ilyen gyors az öregedés, mert így generációk mennek le és ha mindig kefélsz egy gyereket viszi tovább a lét. Meg mint tudjuk ha eléri az öregkort kap 50000-et. Két vén geci már 100-at kap, és a fiatal csákónak ott lesz a zsé, azzal meg má lehet mit kezdeni. -
#4878 De én egyedül élek, csak barátnőm van :) Addig, amíg nincs nagyobb házam, nem akarom meghívni lakni a csajom, mert nem fogunk elférni. -
#4877 nekem van két biznices csajom az egyik rangja CEO (legnagyobb biznices rang), masik President (azért nem lehet CEO mert a masik az, a ceo a cég tulajdonosa), aztan van egy Surgeonom, az egésségügyben meg van valami főtitkar vagy mittomen mi politikaban -
#4876 egyébként a játékba ezt a screenshotozást direkt fórumokhoz csinálták? :DDDD merthogy gyárilag ilyen kicsik, ez tetszik mert nem kell kicsinyítgetni meg konvertálni. Ráadásul, ha jól láttam lementi bmp-be meg jpg-be is. Sztem tök fölösleges 1024-es screent csinálnia egy játéknak. -
#4875 Vagyis nem magyarítást szedtem le hanem Crack-et. Valaki tudd olyn oldalt ahonnét cuccokat lehet letölteni? Pl, objects? -
#4874 Enyém 30-at kb. de nem csíteltem, most gyűjtöm a lét, egy nagyobb házra, mert ez a 2 szoba + fürdő + konyha kezd kicsi lenni, a manageremnek :) -
#4873 azé rakjuk be -
xtimer #4872 én annyira nem dolgoztam rá a külcsínyre...az enyém hatalmas ház...teli cuccal -
#4871 zsír a házad -
Babar #4870 szerintem nagyon fasza
foleg az a fenyofa :)
egyebkent hogy tudsz epiteni jatek kozben?
-
#4869 hm hm a haz kivulrol szep, de keves a berendezes belulrol de gondolom ez penzhiany miatt van. ha vajasolhatom a Love Tub-ot ne csak ugy kikurd a mezore, rakjak kore viragokat meg utat hozzá estébé.
[szakért]
-
#4868 itt az én házam:
-
#4867 86 -
xtimer #4866 nektek mennyi ér a házatok?
nekem 200ezret -
#4865 Kössz széÉpen !!
-
#4864 Tessék! -
#4863 http://7-vip.uw.hu ^^ -
#4862 Na én ma leszedtem egy magyarítást az egyik FTP-ről de nem tudom hogy jó-e. Úgy rakták föl hogy Sims2 crack. -
#4861 Hi ! Ilyen SMS-es jelszavas letöltöm a témát címet mondjon valaki aki tud ! Köszi előre is ! -
#4860 atraktam 2000-2400ra -
#4859 hát nem tom, nálam használt az biztos -
#4858 okéé -
#4857 768 sztem kevés -
#4856 én nekem a max most 7 gigán van mert annyi szabad hely van a vinyómon, a maxot annyira állítod amennyire akarod meg szabad hely van a vinyódon -
dashed_ #4855 thx .. -
xtimer #4854 a kezdetit és a max-ot mennyire állítsam? -
#4853 jaja en is elmentem ruhatvenni jokislany modjara betolti a community lotot, kep hogy erkezik a taxi aztan all vagy 10sec-ig mondom mivan ennyi :D
nekem most ez az izébigyo amit irtal 768MB-on van alapbol. az sok vagy keves -
#4852 hát jah a Pleasant ház tényleg komoly -
#4851 azt nem tom mennyire jó állítani... minél többre:DDD, nekem most 7 giga körül áll. Pedig neked 1 giga rammal nem nagyon kéne szaggatnia. Nálam ha bemegyek az üzletekhez alapból vagy 5 perc töltés utána kapok egy képet az áll vagy 2 percig utána diavetítés és utána meg megy simán, utána csak néha szaggat, de amíg betölt az kész! -
#4850 nem a toronyhaz a meno... amugy mondom nezd meg a PLEASANT csalad hazat. az allat. akik csinaltak a jatekot azok ertenek is hozza ^^ -
#4849 nekem 1GB van mennyire jo allitani? amugy nektek nem szaggat a gém? nekem van AthlonXP 3000+, Radeon9800PRO meg 1GB 400MHz-es DDR és soxor beszaggat ha also szintrol felmegyek egyel, meg ilyesmik. igaz kurvasok targy meg lampa van a hazamban, de egy ilyen gepnek azert vinnie kene... -
#4848 jaja, kiváncsi voltam mit lehet kihozni a sims 1-hez képest.
Még építhettem volna két emeletet, de ahhoz már lusta voltam
:DDD -
#4847 Virtuális memória: windows+PauseBreak gomb/Speciális fül/Teljesítmény/Speciális és ott van alul utána a max méretet beállítod amire akarod Beállít gomb és OK