32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• malefic
    És melyik a jó crack?
    Vagy olyan nincs még?
  • Curze
    Ja. Találkoztak. Sokan. Rossz crack.
  • PhantomW
    Hello! Lenne egy kerdesem h valaki nem e talalkozott olyan problemaval h nem tud epiteni es hogy sikerult e megoldani es hogy. Koszi
  • xtimer
    nekem a 3.44-es deamonnal nem írt ki semmi gondot
  • xtimer
    jah és jelenleg nekem van a földszint+emelet+még 1emelet
  • mustar
    Nekem is felismeri a játékot, bár v3.29-et használtam, lehet hogy az a baj?
  • Grusi
    Ah, köszi szepen, többet nem kérdezek, ígérem :)
  • magus
    daemon 3.47, all options on, felismeri.
  • xtimer
    ctrl-el bontasz falat, kerítést meg minden szutykot...a shift-el meg ha festeni akarsz akkor kapcsiból kifesti az egész szobát nem kell szöszmötölni hogy körbe járd a házat minden oldalról :)
  • mustar
    Légyszi segítsetek: #4632
  • xtimer
    persze hogy lehet
  • Buci
    Kira a játék, igaz a csávesz már hamarosan kipurcan miközben a lánya tipegő (hallelujja elixír...).
    Az az egy bajom, h van egy rakat új játékom (CoD:UO, Panzers, Rome, Sims2) és nemtom melyikkel jáccak...
  • PeeTeR
    meg csak most jon lefele, de valaki besuirhatna egy jo kis kepet, hogy milyen a jatek. kesz - keszulo haz, valami :)
  • Duddits
    Daemonnal. :-)

Tudtommal nem lehet amerika konyhásat csinálni. Csak ha raksz ilyen ablak félét oda ahol olyan lyukat akarsz. Ha van eggyáltalán olyan ablak, esetleg keret.
  • mustar
    Van egy gondom. Daemonnal mountoltam mind a 4 cd-t. Fel is raktam és amikor el akarom índítani bejön egy kék képernyő 2mp-re (valami windowson dumával) és újraindul. Mit csináljak?????????

Ti hogyan raktátok fel?
  • Grusi
    Kösz szépen.
    Amúgy ha úgy döntök, hogy a jelenlegit bővítgetem - mint ahogy meg is tettem, pl. gyerekszoba, konditerem stb. -, lehet második emeletet emelni? Illetve hogy lehet falakat bontani (pl. amerikai stílusú konyhához?)
    Előre is kösz ;]
  • Duddits
    Pincés?? Lehet olyat is??
  • Carlos
    A családcsináló ikon mellett van baloldalon, ha jól emléxem!
  • Carlos
    Az úgy van, hogy amikor bemész faluba, akkor baloldalon van egy ikon, azzal tudsz kiköltöztetni. Aztán beköltözteted egy újba, vagy veszel egy telket és építesz.
  • xtimer
    az én házam 130K-ba kerül :)
    bár még készülőben van...mert egy szint még nincs kész...de valszeg lebontom a rákba és pincés házat csinálok :)
  • Grusi
    Már elnézést, hogy én is csak kérdezek, de lehet költözni a játkban? Pénzem van már dögivel (hozzámköltözött egy szőke csaj, "feleségem" egyik barátnője, hozott 60 rongyot :D), sz'al jól jönne egy kis kastély :)
  • xtimer
    na mind...és a szellem ellen van valami tipped?
  • Adam5
    csor=consor
  • Adam5
    csor nemtom hogy ki de nézz körül a ház körül hogy van-e urna ha vanakko add el.
  • joe69
    oregedest az elixirrel siman ki lehet vedeni, en idaig csak egy simmel nyomom:D
  • Carlos
    Sose láttam még iylet...
    Egyszer jött egy nyúl, amikor nagyon leesett a szociális értékem, de más nem volt...
  • Carlos
    Köszi, szétnézek majd... :)
  • Duddits
    Biztos lesz.

Ez a TS egy könyvtár a feltelepített Sims-nél.
  • xtimer
    van egy hapi...úgy hívják hogy "consort"...tudja valaki hogy ez ki?
    mert egyszer csak megjelenik és leordítja a sim-emet!
    de miért?
    vagy nálatok nincs ilyen?
    mert már kibaszottul idegesít hogy szarás közbe bejön azt leórdít...na meg ha meghal egy sim...a szellemével mit lehet csinálni?
    állandóan riogatja az új simeimet :(
    szegény csávókám egymás útán 3szór lett depis :(
    igaz hogy jön az repülő emberke azt helyre rázza...de akkor is idegesít hogy állandóan megijeszti, lehet valamit tenni ellene?
  • Carlos
    A skineket tudja valaki hol találom?
  • Hentes Bill #4616
    biztos lesz. csak ne kérdezd mikor
  • Carlos
    Jönnek random emberek.
    Én kitelepítettem mindenkit aki a városban és benépesítettem 3 családdal, akik a haverjaim ilyesmik.
    De jöttek random sim-ek, amit a játék generált a házam tájára.
  • Robert5
    Helló! Lesz a Sims2höz magyarosítás?
  • Attiska
    Adva van egy SC4-ből importált város. Ez eddig szép és jó, csak tök üresek a házak, egy gramm szomszéd nincs. Valahogy rá lehet bírni a programot, hogy magától automatikusan és véletlenszerűen szomszédokat telepítsen? Ja, jönnek néha új lakók egy játék folyamán?
  • mustar
    Van egy gondom. Daemonnal mountoltam mind a 4 cd-t. Fel is raktam és amikor el akarom índítani bejön egy kék képernyő 2mp-re (valami windowson dumával) és újraindul. Mit csináljak?????????
  • Carlos
    TS? Az mi is?
  • Carlos
  • Duddits
    Valamelyik TS-ben van. Csak rosszúl írtam.
  • Duddits
    Vaa elyik TS-ben vannak a cuccok.
  • Carlos
    Rájött már valaki, hogy hol tárolja a program a skin-eket?????