32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• ZsZso
    A banner csodás, csak nekem az a kék paca a kettes és az utsó S között nem gyere be. Tettem egy próbálkozást, és kiszedtem onnan, s átalakítottam a bannert (a bannerkészítő utólagos engedélyével) ... ez lett belőle :

• Davidka
    én úgy vettem észre, hogy csak sima széket viselnek el, tehát fotelt nem lehet, és amikor lerakod a táblát, akkor alatta a nyíl a zöld keretben az egyik szék felé mutasson
  • Capovics
    Sziasztok!
    Vettem egy sakk táblát hozzá bármilyen széket, fotelt rakok, mindíg csak ordibálnak a simjeim.
    Valami nem tetszik nekik a székkel kapcsolatban, de mi lehet az?
  • Christian
    Nekem az a helyzet, kiirtam cd re mindet, feltettem, de nem működik, ha daemonnal emgnyitom az első CD-t, akkor müxik, de hogyha meg a CDről felmásolom alcohollal a gépre, akkor ugy meg nemmüxik. Akkor most hogyan tovább?
  • berczy #4722
    Hi!

Tudja valaki, hogy hogyan lehet a telek méretét megnövelni?
    Csak azért mert szeretnék medencét és nem lehet, mert kicsií!
  • Coolfire
    Igen,csak alkohollal csinálja.
  • Matheus
    és akinek eredetiről les másolva a game, nah annak hogy fog futni ? mert nekem ien lesz és izgulok hogy futni fog-e úgy ahogy mondtátok, szerintetek futni fog?
  • Torta
    Az igaz, de nincsenek a számítástechnika magaslatán, azért kérdeztem, mert ha megy akkor beleölök egy kis időt hogy elmagyarázzam:)
  • Adri
    már leírták egy jó párszor!!csak telepíteni kell imageből és az 1-es cd-vel meg indulnia kéne!!
  • jAsOn VoOrHeEs
    3.47-es verziójú Daemon Tool-lal mountolsz !
    Crack meg nem kell hozzá egyáltalán :)
  • Adri
    szerintem nev veszt vele ha kiprobálja
  • Malakai
    Tényleg leírhatná valaki, hogy a hibás crack nélkül hogyan lehet beüzemelni a warez verziót!
  • Davidsned
    Hi!
    Amikor az alcoholclone-os sims képfájlokat bemountolom daemontols(3.47)-el és neroval a virtuális meghajtót ki akarom másolni cd-re akkor helyreállíthatatlan olvasási hibát ír ki. Mit csináljak?
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ejj vazz a csavókám elment dolgozni, aztán a csaj meg Hot Dog-ot akart enni. ( lehet, hogy a grillezőt a szabadba, mintsem a konyhába kellett volna tennem )
    Na szal a grillezőm az kigyulladt a konyhában, aztán átterjedt mindehova én hülye meg elfelejtettem a konyhába füstjelzőt tenni amire kijöttek volna a tűzoltók.
    A telefonhoz sem tudtam odamenni, mert a csaj csak azért is a tüzet akarta eloltani akármit is csináltam így hát szegényke a tűzben égett, mivel átterjedt mindenre a konyhában a tűz. :D Még jó, hogy volt egy előző mentésem is
  • Matheus
    oladlt = oldalt
  • Matheus
    jah ... csak havernak meg nem műxik krekk nélkül, krekkel meg ... :D, nah szal mi is a megoldás? autorun.exe-vel indítani?
  • Torta
    Nekem is a futtatásról lenne kérdésem: egy ismerősnek átvettem cd-re ezt a játékot, aztán panaszkodott, hogy nem megy neki, átolvastam itt a forumot és láttam a megoldást. Az lenne a kérdés, ha ő a cd-ről csinál egy image fájlt akkor mountolva el fog neki indulni?
  • Matheus
    csak letölteni nem lehet, vazzer ... valaki nem tud oladlt ahonnan le lehet szedni?
  • Adri
    Szerintem mindenki krekk nélkül játszik
  • Matheus
    jah már látom, rákerestem google-n megnézem mi ez, de télleg, ez a game hogy megy krekk nélkül, PLZ vki írja le .. mert valahol hallottam hogy meg lehet csinálni így is
  • Matheus
    én is felteszem a kérdést ... mijez a package, vagy mi?
  • Christian
    az tudom, de cdről miért nem megy, és mountolva miért megy?
  • Stotoo
    nekem a 4.1es nagyon bevalt
  • joe69
    mert nincs krekk
  • Christian
    a cdről aztirja hogy a sims 2 hibát észlelt, de mountolva elindul. Miért nem megy cdről?
  • Christian
    na ,elindult, mikor bemountoltam, de a kiírt cdről vmiért nem megy, miért?
  • Devids Pro
    mi ez a package fájl?
  • Devids Pro
    én 4.7-est avval megy
  • Adri
    Ha van fent cloncd akkor töröld le!!
  • Christian
    nem megy így se:(
  • R9
    csináld azt hogy a daemoon toolssal megnyitod az 1-es cd-t,várj egy picit és magától elindul.Ha nem,akkor indísd el a cd-n az autorun exét.
  • Christian
    Hi!

Nemmegy a játék, bejön aza kis kép, de nem indul el, pár perc mulva aztirja ki hogy: cd/dvd emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game. kikapcsotlam összes virtuális meghajtót, de így se indul. Mi lehet a gond?
  • asysoft
    Én azt a Gef4MX420-t cserélném le (ha jól emlékszem 64 bites memóriabusza van), de ahogy hallom, szinte nincs olyan gép, amin a Sims2 ne szaggatna Azért érdekes, hogy HW-gyilkosabb, mint a Doom3, az ID nem érte el a célját
  • bon
    Alcohoal 120%-al kilehet irni. Nálam nem fagy a játék tehát nállad a próbléma. A teljes géped cseréld le. Ha azt akarod, hogy ne szagasson. Nekem: P4 2.4ghz 1gb ram Fx5900-as kártya és szokot szagatni.
  • takraj
    Mivel lehet kiírni az alcohol clone-s változatot? (CloneCD lefagy, Alcohol azt írja, hogy hibás...)

Miért van nekem letiltva az az opció, hogy "Special Event Camera"? Mire jó egyáltalán ez? A bejátszások lennének?

Miért van az, hogy, ha visszajövök a városból egyszerűen lefagy a játék, és utána az istenért sem akarja betölteni azt a családot, amivel hazajöttem? Egyszerűen lefagy!

Még valami: Mekkora gépen menne ez szaggatásmentesen? Mit kéne vennem, hogy ne szaggasson ennyire?
    Config:
    Celeron 2000Mhz
    384Mb 133Mhz RAM
    ABIT SA7 Alaplap
    GeForce 4 MX 420 64MB
    stb....
    Na?
  • Attiska
    Szóval senki sem telepítette fel a Gamespot ill. az IGN Pack-et? :(
  • Thadius #4690
    kössz
  • takraj
    Kaching
  • Thadius #4688
    hi

nemtudja valaki hogy mi a pénz kód?
  • berczy #4687
    Hi!

Most komlyan nem tudja valaki, hogy hogyan lehet a letöltött package file-t importálni a gamába?
    Nekem sehogyan sem sikerült.