32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #4806 Itt még nincs Maxis-cucc,csak rajongók által készített. -
Coolfire #4805 Télleg az a villanykörtés sapi mire jó?A többit már nagyjából tudom. -
Coolfire #4804 Azóta teljesen önálló életet él orvosként,full skillel.:)Csak az a baj,hogy tiszta néger a környék,egy normális kandúrt nem tudok neki szerezni.Pedig már hogy akarna gyereket.Átjött a néger és nem vettem észre este az udvaron.:) -
Coolfire #4803 A hűtőt telcsi(delivery),v. számitógép segítségével,v. személyesen elmégy vásárolni.Kirakni valakit pedig újság v. számítógép(find own place)segítségével lehet.Csak ne jelölj ki mást is,mert ők is mennek.Nekem a lányom így hagyta el a meleg családi fészket.:) -
#4802 Valaki nyomja már fel valahova a hivatalos oldalon lévő tárgyakat! -
#4801 fedd fel az ujságot és ott van olyan lehetőség hogy kitedd!! -
#4800 megkéred, hogy maradjon ott estére és felmész az ágyra relax, utána a csajra kattintasz és ask to join vagy vmi ilyesmi, lefekszik melléd az ágyba utána ráklikkelsz és woohoo -
#4799 Hűtőt vagy telefonon keresztül tudod feltölteni, úgyhogy házhoz hozzák a kaját, vagy bemész az egyik community lotba, ahol van zöldséges, és vásárolsz. Egy feltöltés kb 500 credit, ha teljesen üres, ha van benne valami, akkor fordított arányosan csökken az ár nyilván. -
#4798 Másik kérdésem meg, hogy van valahol több tárgy? Mert Wantshoz olyat írt, hogy vegyek egy PC-t legalabb 2000-ért, ami eleve lehetetlen, mert az egy darab számítógép, ami van, az is csak 1k körül van. Hol lehet venni jobbat? -
#4797 Nekem arra csak annyit csinál, hogy ott marad az este. Eddig csak a Hot Tubeban tudtam ilyet csinálni, hogy WooHoo... és akkor ment az eksön. -
#4796 hogy kell akkor a hűtőt megpakolni meg egy családtagot kitenni azt a szőkét akit régebben mondtam ??? -
#4795 Nah, hát mégiscsak megcsináltam a belső medencét. Az a baj hogy a jacuzzi már nem fért be mellé, több falat meg nem akartam bontani, de majd annak is találok helyet :DDD
-
Bitbull #4794 csak az a baj, hogy akkor a stay the nightnak nincs semmi értelme így, ha csak woohoo után műxik rendesen, azért thx a segítséget, és további jó szépítést a házadhoz -
#4793 hát woohoo után automatica aludnak, gyorsan le kell fektetni aztán a többi magátol jön :DDD -
#4792 hát belülre még nem jutottam :DD még festés sincs, még azon gondolkozom, hogy csinálok egy belső medencét is :D -
#4791 jahh:)
én viszont majd este rakok fel képeket a házamról... lessz belső nézetes is
-
Bitbull #4790 bár tény hogy ott maradt éjszakára -
Bitbull #4789 Addig eljutottam, köszi, csak az a gáz, hogy nem fekszik le aludni, egész éjjel ébren van, kora reggel meg panaszkodik, hogy nem hagytam aludni, és lelép... -
#4788 kívül csili-vili, belül meg üres a ház :D -
#4787 nah belső -
#4786 belsp képeket is mutass -
#4785 Propose és az alatt van vmi olyasmi, hogy stay for night -
#4784 honnan volt rá zsetonod? -
Bitbull #4783 Sziasztok!
Ha megkérek a játékban egy leányzót, hogy maradjon éjszakára, akkor hogy lehet rávenni hogy aludjon, azonkívül hogy előtte woohoo lett volna, mert így korareggel arra panaszkodik, hogy nem hagytam aludni és elvuharzik... Pls help, ha tudtok. -
#4782 Egy kicsit kiegészítettem a kertet:
-
Christian #4781 a francba véletlen kitöröltem azta ufos várost, hogylehet visszacsinálni? ha nemlehet, akkor vki eltudja küldeni? -
#4780 Hogyan lehet ágyban kufircolni? :) -
aiguo #4779 Ment privatban a segitseg!
-
Christian #4778 mountolva megy, de kíírva nem, és ha a cdről töltöm fel a gépre, és úgy mountolom, ugy se megy. Miért? -
aiguo #4777 Netbirkozik meg v2.72 ota a safediskel. -
Matheus #4776 mibaja az íródnak? -
Matheus #4775 ohhh, thx :D -
aiguo #4774 En ugytudok gamelni vele,hogy mountolom a cd.1
kiirni nemtudom az irom miatt sajna..:( -
aiguo #4773 Azert sok sikert es szolj ha sikerult!:)
udv -
Matheus #4772 de, akkor hogyhogy mindenki tud vele gamelni? :P -
aiguo #4771 En meg most csekkoltam sajat magam! -
Matheus #4770 nem SafeDisc 3... 2, most olvastam -
Christian #4769 nekem is, nekem is! [email protected] , vagy dobja fel egy ftpre, köszönöm szépen. -
aiguo #4768 Nem sokra mesz vele. A cd 1 vedelme: Safedisc 3.20.020 ! -
Matheus #4767 Valaki küldje már el azt az eredeti exet, becsomagolva és akkorcsak 4-5 MB, PLZ valaki