32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• cement
    ja ertem vagom mar. ok! ;> csak kieled epiteszi tehetséged, nemde?:D
  • Dave000
    nem csíttel, csak még nem költöztettem bele senkit, hanem megnyitottam az üres telket és kész, jelenleg úgy 95000-be kerülne, ha vmelyik familia meg akarná venni
  • cement
    szerintem csittel csinaltad ezt a hazat, ugyenemde?
  • cement
    nyomod a control-t és ugy huzod a falat a regi helyen es akkor kiszedi es kapsz 56§-t
  • xtimer
    xp-nél hogy nyomod fel?
  • xtimer
    nekem 200ezeret ér a házam...az jó?
    van egy pár szint benne :D
  • Dave000
    Jah valóban kicsit kockára sikerült, de így jött össze. Ja és esküszöm, hogy egy kis egyszobás lakással lehet annyit szopni, mint egy ilyen villával.
  • dashed_
    meglevo haznak a falat hogy lehet kiszedni??
  • cement
    csíttel csináltad? honnan van ennyi pénzed uj hazat csinalni? amugy nekem azért nem tetszik, mert túl kocka. enyém sem jó, de majd en megszepitem:D ha jo hazat akartok latni nezzetek be Pleasantview-ba a Pleasant csaladhoz. na az jo.
  • Dave000
    Virtuális memóriát toljátok fel, nálam utána fele annyira se szaggat és sokkal gyorsabban betölt!
  • xtimer
    szerintem ennek az elixinek nincs semmi értelme...szerintem tök király hogy öregedik a sim...legalább van valami változatosság :)
  • GabiWong
    ok, köszi még1x :)
  • dashed_
    megyeget..
  • GabiWong
    ja és dashed_/dashed_
  • GabiWong
    dashed_:
    IP: 80.98.1.217
    port: 21
  • dashed_
    okok.. nm
  • joe69
    van oregedes cheat, de nekem nem megy, en elixirt iszok
  • Dave000
    A dokumentumaidnál csinál egy EA GAMES mappát, hogy ott mit kell lementeni nem tom, mentsd le az egészet:D
  • GabiWong
    dashed_: gyorsan felteszek 1 ftp programot, köszi.
  • [oLe] #4827
    Kiirtam imagebol a cd-t es most nem tudom visszahuzni image-be. Iras utan letoroltem oket :D
  • Bandeeka
    Hali!
    Sorry a láma kérdésért lehet hogy már volt rola szó. A játékból a házamat a lakóival 1üt hogy tudom elmenteni ugy hogy azt át tudjam vinni 1 másik gépbe? Holnap a mmunkahelyen folytatni akkarom, de az istenért se találtam meg hogy hova menti el. Köszönöm a türelmeteket Bye
  • dashed_
    mondasz egy ftp-t atfxpzem ...
  • dashed_
    oregedes ellen lehet vmit tenni?
    sport stb hasznal ?
  • GabiWong
    Hello!

Pár file hátra maradt
    sims2_3.r46
    sims2_3.r47
    sims2_3.r48
    sims2_4.r34
    sims2_4.r35
    sims2_4.r36
    , mert behalt az atw, valaki tudna segíteni ?

Thx.
  • Hentes Bill #4822
    kösz szépen, most sokkal okosabbnak érzem magam
  • I.C.ram
    Illetve az élet elixírnek van haszna, mert az fiatalit.
  • I.C.ram
    Nemsok hasznuk van inkább csak fun.
  • Hentes Bill #4819
    reward-nál ezek a tárgyaknak milyen jelentőségük vannak? :)

most kaptam meg a 2. tárgyat, fingom sincs mi az, és mire jó :P (Noodlesoother). meg az a "pénzfa" mire jó? :) azonkívűl, hogy néha leszedem róla a zsetont sry, ha nagyon lámer kérdés, nem vagyok egy sims-buzi
  • I.C.ram
    Van egy idegesítő dolog, hogy állandóan ellopják a szomszédok meg a barátok a kerti törpéimet! Nem tudok mit csinálni, hiába rakom le őket mindennap, mindig ellopják. Mi a fenét lehetne csinálni, hogy ne tegyék? Rajtakaptam őket párszor, de ugyanúgy eltünt.
  • I.C.ram
    Ja.... hogy az számítógép??? Azthittem, hogy projector, én is :)
  • Coolfire
    De van egy másik,olyan egész érdekes formájú.Ha bekapcsood akkor kijön a képernyő,egér,bill.Én először asszittem vmi. projektor.:)
  • I.C.ram
    Hol lehet kapni 2000 kredites számítógépet? Ezt kérte múltkor a Watnsban, de nem lehet ilyet kapni a shop mode-ban.
  • Coolfire
    De az is csak 5 töltésre elég.
  • Coolfire
    Ez az egyik aspirációs díj.
  • Coolfire
    Lehet.Vagy két napig a fejemen volt+platina mód,majdnem minden skillem fullon van.:)Ja meg közben töltöttem állandóan magam fel azzal a mittoménmivel..:)
  • Devids Pro
    ja lehet én másra gondoltam mint ti :/
  • I.C.ram
    Elvileg gyorsabban nőnek tőle a skillek.
  • Devids Pro
    :DD
    ja akreativitást fejleszti
  • Coolfire
    Fejleszti a kreativitást?Én novellaírással szoktam.Az előbb áttávcsöveztem Mortimerhez,ő meg nagy elánnal átjött és leverte a vendégeim,én ugyanis közben elmentem melcsibe.:)
  • Devids Pro
    creativity (vagy hogy kell írni)