32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#4846 ja ertem vagom mar. ok! ;> csak kieled epiteszi tehetséged, nemde?:D -
#4845 nem csíttel, csak még nem költöztettem bele senkit, hanem megnyitottam az üres telket és kész, jelenleg úgy 95000-be kerülne, ha vmelyik familia meg akarná venni -
#4844 szerintem csittel csinaltad ezt a hazat, ugyenemde? -
#4843 nyomod a control-t és ugy huzod a falat a regi helyen es akkor kiszedi es kapsz 56§-t -
xtimer #4842 xp-nél hogy nyomod fel? -
xtimer #4841 nekem 200ezeret ér a házam...az jó?
van egy pár szint benne :D -
#4840 Jah valóban kicsit kockára sikerült, de így jött össze. Ja és esküszöm, hogy egy kis egyszobás lakással lehet annyit szopni, mint egy ilyen villával. -
dashed_ #4839 meglevo haznak a falat hogy lehet kiszedni?? -
#4838 csíttel csináltad? honnan van ennyi pénzed uj hazat csinalni? amugy nekem azért nem tetszik, mert túl kocka. enyém sem jó, de majd en megszepitem:D ha jo hazat akartok latni nezzetek be Pleasantview-ba a Pleasant csaladhoz. na az jo. -
#4837 Virtuális memóriát toljátok fel, nálam utána fele annyira se szaggat és sokkal gyorsabban betölt! -
xtimer #4836 szerintem ennek az elixinek nincs semmi értelme...szerintem tök király hogy öregedik a sim...legalább van valami változatosság :) -
GabiWong #4835 ok, köszi még1x :) -
dashed_ #4834 megyeget.. -
GabiWong #4833 ja és dashed_/dashed_ -
GabiWong #4832 dashed_:
IP: 80.98.1.217
port: 21 -
dashed_ #4831 okok.. nm -
joe69 #4830 van oregedes cheat, de nekem nem megy, en elixirt iszok -
#4829 A dokumentumaidnál csinál egy EA GAMES mappát, hogy ott mit kell lementeni nem tom, mentsd le az egészet:D -
GabiWong #4828 dashed_: gyorsan felteszek 1 ftp programot, köszi. -
#4827 Kiirtam imagebol a cd-t es most nem tudom visszahuzni image-be. Iras utan letoroltem oket :D -
Bandeeka #4826 Hali!
Sorry a láma kérdésért lehet hogy már volt rola szó. A játékból a házamat a lakóival 1üt hogy tudom elmenteni ugy hogy azt át tudjam vinni 1 másik gépbe? Holnap a mmunkahelyen folytatni akkarom, de az istenért se találtam meg hogy hova menti el. Köszönöm a türelmeteket Bye -
dashed_ #4825 mondasz egy ftp-t atfxpzem ... -
dashed_ #4824 oregedes ellen lehet vmit tenni?
sport stb hasznal ? -
GabiWong #4823 Hello!
Pár file hátra maradt
sims2_3.r46
sims2_3.r47
sims2_3.r48
sims2_4.r34
sims2_4.r35
sims2_4.r36
, mert behalt az atw, valaki tudna segíteni ?
Thx. -
#4822 kösz szépen, most sokkal okosabbnak érzem magam -
#4821 Illetve az élet elixírnek van haszna, mert az fiatalit. -
#4820 Nemsok hasznuk van inkább csak fun. -
#4819 reward-nál ezek a tárgyaknak milyen jelentőségük vannak? :)
most kaptam meg a 2. tárgyat, fingom sincs mi az, és mire jó :P (Noodlesoother). meg az a "pénzfa" mire jó? :) azonkívűl, hogy néha leszedem róla a zsetont sry, ha nagyon lámer kérdés, nem vagyok egy sims-buzi -
#4818 Van egy idegesítő dolog, hogy állandóan ellopják a szomszédok meg a barátok a kerti törpéimet! Nem tudok mit csinálni, hiába rakom le őket mindennap, mindig ellopják. Mi a fenét lehetne csinálni, hogy ne tegyék? Rajtakaptam őket párszor, de ugyanúgy eltünt. -
#4817 Ja.... hogy az számítógép??? Azthittem, hogy projector, én is :) -
Coolfire #4816 De van egy másik,olyan egész érdekes formájú.Ha bekapcsood akkor kijön a képernyő,egér,bill.Én először asszittem vmi. projektor.:) -
#4815 Hol lehet kapni 2000 kredites számítógépet? Ezt kérte múltkor a Watnsban, de nem lehet ilyet kapni a shop mode-ban. -
Coolfire #4814 De az is csak 5 töltésre elég. -
Coolfire #4813 Ez az egyik aspirációs díj. -
Coolfire #4812 Lehet.Vagy két napig a fejemen volt+platina mód,majdnem minden skillem fullon van.:)Ja meg közben töltöttem állandóan magam fel azzal a mittoménmivel..:) -
#4811 ja lehet én másra gondoltam mint ti :/ -
#4810 Elvileg gyorsabban nőnek tőle a skillek. -
#4809 :DD
ja akreativitást fejleszti -
Coolfire #4808 Fejleszti a kreativitást?Én novellaírással szoktam.Az előbb áttávcsöveztem Mortimerhez,ő meg nagy elánnal átjött és leverte a vendégeim,én ugyanis közben elmentem melcsibe.:) -
#4807 creativity (vagy hogy kell írni)