32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#4566 Hova teszi a program a letöltött skineket?
Ugye a *.package-t bont ki és tesz valahova. De hova? -
#4565 ok. thx -
Coolfire #4564 A hivatalos oldalon van egy pár fan-site link.Nézegesd azokat,hátha találsz vmit. -
#4563 Valami szájt, ahonnan lehet jó dolgokat letölteni a Sims 2-höz? (object, skins, etc) -
#4562 :) -
Coolfire #4561 Sajna nem tudom..még annyit nem dolgoztam,hogy ilyeneket kapjak.A szégyen megöl,de nem tudom.:) -
#4560 De arra ilyen izét ír ki. Hogy csak gyereknek vagy mi. -
Coolfire #4559 Az elsőre:Partition Magic 8v. 9 a legújabb és Drive Mapper.Ezzel át tudod mozgatni registrystől mindenestől másik partícióra.A második:passz.:) -
Attiska #4558 Ja még valami? Azonos nemüekkel lehet egyáltalán wohoo-zni? A feleségem össze akar hozni két csajt, nem nagyon sikerült eddig neki, pedig már volt közös alvás... -
#4557 4552 pls! -
Coolfire #4556 Csak azt nem tudom minek kell belinkelni a rossz cracket.. -
Attiska #4555 Sziasztok!
Lenne két kérdésem.
Az egyik az, hogy nem lehet valahogy elpakolni máshová a játék C partícióra telepített részét? Nekem itt csak az op. rendszer van, és nagyon szűkös a hely.
A másik az, hogy töltöttem le a netről ruhákat jpg formátumban, ezt hová kell bemásolni, hogy a játékban használhatóak legyenek? -
#4554 Már rájöttem!!! KÖSZI!!! -
#4553 Tsáó honnan tom letölteni a Gamet??? Vki irja meg PLS!!! KÖSZI!!! -
#4552 Lenne pár kérdésem.
A munkával járó extrákat hogyan lehet megszerezni, illetve egyszerre csak egy lehet nekem? Most megvan a Science-es Gyógyszercsináló, és nemtom, hogyha átmegyek egy másik állásba, akkor megkapom-e annak a bónusz tárgyát is!
És mi kell hozzá, hogy megkapjam? -
#4551 JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Erre nem is gondoltam! Koszi! :))) -
#4550 újságolvasással "FIND OWN PLACE"
-
#4549 kösz szépen -
#4548 aging -off -
#4547 Én véletlenül megnyomtam egy gombot, amire bejött, hogy kit akarok kiköltöztetni a háztból, de már nem tudom, hogy lehet azt elérni. :( -
#4546 tudja valaki hogy kell kikapcsolni az öregedést?
korábban olvastam itt hogy ctrl+shift+C akor elöjön a konzol, help re kiírja a listát....
ez idáig oké de csak annyi hogy beírom: aging és kész?..
köszi -
#4545 A MONEY féle eredeti crack jó? Mert már anniy féle cracket láttam a neten. -
joe69 #4544 kosz a segitseget mindenkitol -
#4543 ahahahahahaasa!!!
OFF: Melyik most a legujabb detonátor? -
#4542 Az naon brutal lenne ha kikapcsolnam a free will-t es a csajt akitol meg akarok szabadulni elzavarnam a kert vegibe ?:))) Oszt pusztujon ottan. -
R9 #4541 wanadoo.atw.hu -
#4540 ezt hogy érted ne is etessem ? csak ittassam ? nem is lehet különben :D
de eccer kint hagytam a cumit és má bűzölgött és azt akartam vele megitatni de nem sikerült :D
de azt a szőkét el kell tűntetni csak rontja a légkört igaz ó mert hoz vmi pénzt a konyhára h megy dolgozni majd berakom rabszolgának egész nap dolgozzon :D
-
#4539 tom a social miatt jött de má megoldottam má nem lát nyúlakat :D -
joe69 #4538 naaaaaa -
#4537 -
#4536 WAndoo -
#4535 Szevasztok, tud valaki valamilyen gyors szervert ahonnan le lehet rántani a game-t? please ha tud segitsen -
R9 #4534 ne adj neki kaját,pár nap és meghal -
joe69 #4533 valaki? -
R9 #4532 utálom!!!Mindig ott ugrál,mindig megütöm,idegesít :-) -
#4531 Vazeg en sem tudtam eltavolitani :) -
#4530 Mi , nalad mar husvet van ?:)) -
#4529 social bunny...legjobb :))) -
#4528 nah megszületett az első baba
2 csajjal vagyok hogy kell az egyik eltávolítani ?
mert mindig zaver
ilyet má láttatok ez egy picit előbb volt de megoldódott :
elaludt a nő állva meg a nyuszi :D
a szőkét akarom kirakni azt h kell ?
meg a hűtőből kifogyott a kaja azt h kell bele venni ? -
R9 #4527 áááá,megszületett a gyerek,erre másnap meghal a feleség,jön a kaszás azt telefonál...a feleségem hamvát meg eladtam 150 $-ért :-)