32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#4606 DLH -n nézd meg -
Pakosz #4605 mondjatok kodokat!!!
thx
-
Christian #4604 Nemmegy a játék, bejön aza kis kép, de nem indul el, pár perc mulva aztirja ki hogy: cd/dvd emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game. kikapcsotlam összes virtuális meghajtót, de így se indul. Mi lehet a gond? -
#4603 heheh akkor rosszul emléxem... sebaj
8) -
Coolfire #4602 A rendes fanszájtok paráznak,csak linket raknak ki.A rendetlenektől viszont lokálból lehet leszedni a motyót..:)) -
Coolfire #4601 Ácsika!Az egyhez sem tudtál serial nélkül tölteni a hivatalos oldalról semmit.Én is máshonnan szereztem be az összes maxis-cuccot.:) -
#4600 jó oké teljesen megértem ...
csak csak szemétség hogy az 1 hez még nem kellett regelni simán lehetett töltögetni a cuccokat...
most meg már nem....
ez van be kell érni ezzel a kevés vásárolható cuccal.. hehe
de szerintem fansitekon úgyis megfognak jelenni majd...
meglássssssssuk -
Coolfire #4599 Esetleg olyannal privibe,akiben megbízol,hogy nem dobja be a közösbe.Gondold el,egy pár emberke különböző ip-ről egyidőben ua accal... -
Coolfire #4598 Addig amíg nem jelennek meg az igazi frankó hiv. cuccok.Utána a qrva életbe se tudnál újra belépni,sőt regelni sem.Van vennél egy másikat? -
#4597 Valaki nem tudja véletlenül mi Wandoo Warez e-mailje? -
#4596 miért?.. semmi hátrányom nem származna belőle ha megosztanám valakivel
igazából tökmind1
nem olyan fontos -
#4595 http://modthesims2.com/ -
#4594 MIKE!!!Találtam egy .package kicsomagolót! -
#4593 Nem. Miért töltődne újra? -
Christian #4592 letöröltem clonecd-t, de mostmeg aztiraj ki hogy az hábit észlelt a jték ezért leáll...miért van ez? -
#4591 nektek újratöltődik az elixires tartáj?? -
Coolfire #4590 Magyarul Amigát kell megfűteni,neki van hiv. acca..:)) -
Coolfire #4589 Szerintem te sem tennéd közkinccsé,ugyanúgy ahogy én sem,meg senki.Esetleg úgy,hogy valaki accal letölti és felrakja valahová. -
#4588 clone cd-t töröld le -
Christian #4587 Hi!
Nemmegy a játék, bejön aza kis kép, de nem indul el, pár perc mulva aztirja ki hogy: cd/dvd emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game. kikapcsotlam összes virtuális meghajtót, de így se indul. Mi lehet a gond? -
#4586 Mert szerintem senki se olyan hülye, hogy nyilvánosan megosszon akárkivel egy kemény pénzeken vásárolt játék egyedi termékkulcsát. Max haverok között, de még ott se túl valószinű. -
#4585 lol mindenki kuynerbál meg segítséget kér:)
-mi ez a package?
-nemtudom hogyan lehet resetelni
-nincs eredeti serialom:) -
#4584 ez miért lol? -
#4583 Légyszi valaki segítsen. -
#4582 Eh, lol. -
#4581 mert nem nevelted rendesen... ;) -
#4580 lécci valaki egy linket plíííz, hogy honnan lehet leszedni a package packot ! -
#4579 Hogy lehet mindent visszaállítani az alapra? Letöröltem véletlen pár házat, meg családot, és szeretném resteleni a játékot reinstall nélkül. Van rá valami ötlet? -
#4578 tudna valaki dobni egy EREDETI cd kulcsot mert regisztrálásnál a krekkeltet természetesen nem fogadja el, az oldalról letölteni pedig csak ezután lehet
köszi -
#4577 gyámügy volt ? -
R9 #4576 naaa,jött egy nő azt elvitte a gyerekem :-(
asszem elkezdem előröl. -
#4575 Nekem nem történik semmi! HA hozzárendelem a package installert akkor feldobja, hogy kattintsak duplán a package file-ra. Ilyenkor mi van?
-
#4574 Honnan lehet leszedni ezt a package pack-ot?? :D -
#4573 A package-kra duplakikk és beteszi magának.
Nálam csak az a kérdés, hogy hova. Illetva, hogy hogy lehet törölni őket... -
#4572 Hi!
Tud valaki valami jó letöltőhelyet, ahonnan lehet letölteni cuccokat a játékhoz?
És hogyan lehet belerakni a cuccokat? Pl. package file-okat? Háznál pedig, sim2pack nevű fileokat?
HLP PLS! -
#4571 Hova teszi a program a letöltött skineket?
Ugye a *.package-t bont ki és tesz valahova. De hova?
-
#4570 Be kell vásárolni. Taxi, oszt irány a bevásárlóközpont. -
R9 #4569 nálam is -
Darkboy #4568 meghalt a csaj a gémbe! :( -
#4567 Csinálsz egy kis úszómedencét, majd berakod a csajt, és kiszeded a létrát :) Pár óra alatt megfullad.