32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Cassano
    oh, elolvastam elikszír törölve...
  • Coolfire
    Hát igen..az a 2-3 nap terhesség hosszúnak tűnik.:)Az enyém is okádott,büfögött,fingott..:))Ráadásul(ugye akkor még nem volt full cooking)állandóan eteni kellet,mert amit akkor tudott csinálni,a tized fogára sem volt elég.:)
  • I.C.ram
    A gyilkolásra a legjobb módszer, ha berakod az úszómedencébe, majd törlöd a letrát. Megfullad pár óra alatt.
  • Cassano
    Még mindig nincs rendes crack? NEkem is megy virtualban de úgy érzem jóval kevesebb tárgyat tudok így használni. Például csak 2 hűtőm van, egy srác akinek eredetin van meg azt mondta neki minimum 5 továbbá nincs rendes ebédlő asztalom se. No meg az öregségelikszírt se találom sehol :((
  • TopGun
    Koszi! megnezem ma delutan, mert nekem sem tetszik a haziko!
  • Tumor
    Még nem jött le a játék:S, de az első részből kiindulva nem lehet felgyűjtani ? Akit utáltam, annak építettem egy kis kijárat nélküli épületet kandallóval és tele raktam mindenféle lommal. 1 nap alatt garantáltan szétégett bent minden, a nem kívánt személlyel együtt ! Idővel már nívós kis sírkertet alakítottam ki a kert végében ! :D
  • Hentes Bill #5000
    5000.
  • Sipocz
    Az én kismamám szegény feszt hányt és ráadásul néha ez volt a fear-je is. A reggeli tájékán már engem is a frász kerülgetett, az volt a stratégiám hogy vacsira mindig jól megetettem, így lunch-ig valahogy kihúzta. Aztán amikor már fixálódott a baba akkor bepótolta a zabálást, napi 16 órákat aludt és 2-3 órákat evett:), éppen csak papussal puszilózott egykicsit nehogy a "borjúkötél" túl szorosnak tünjön:)).
  • HellBurner
    A Crack miatt van. Az eredeti exe-vel engedi. Nekem virtualdrive-bol megy crack nélkül viszont ha kiírom cd-re és onnan rakom fel akkor kell a crack
  • Sipocz
    Lássátok! ez is szuper a Maxistól, hiszen egy helppel támogatott nyilvános cheattel be lehet állítni az statikus vagy dinamikus idő lehetőségét, kinek mi a stílusa dönthet. A sebességváltás nálam ismeretlen dolog, kizárólag a megy/nem megy lehetőséget használom. Még most is (pedig már az első utód szépen növekszik) vigyorogva emléxem a start-simjeim szédületes kanapé-akcióira, vagy éppen egy rafináltan felépített vacsorameghivásos társalgásra közöttük amikor az ismerelenség homályából kikeveredve első alkalomra egy apro, félénk puszi is elcsattant már. Kb. a valósidejü 1 órából min. 30 percet pause-ba volt a gama.
  • Mike
    építési mód, fal, kattintasz, egér nyomvatart, húzod a falat
  • Smokk
    Vszeg en vagyok az extre bena, de nem tok epitkezni...
    Kijelolom a dolgokat de 1 sor falat se 1 ajtot, semmit nem tudok krealni!
    Vki mondja mar el hol benazom el a dolgokat!
  • Mike
    spec én is siránkoztam. ugyanis most megmondom neked, hogy pl. sim1-ben a hapimból sosem lett volna sims2 öregedési metódusával 5 csillagos szupersztár, mert már az unokája is meghalt volna, amikorra elérte, és mindezt pörgetés nélkül. ez van, el kell fogadni, hogy valaki fél évig is képes elszöszmötölni akár egy karakterrel is. (és még gyereke sem volt, felesége sem, igaz volt 2 kutyája, 3 macskája, konyhakertje, kiválóan zongorozátt volt szép háza, stb. néha csak úgy elnézegettem mit csinál, cél nélkül)
  • Coolfire
    Jól mondod.Én se voltam az öregedés dologgal kiegyezve,de a lánygyerek ugye most külön él,és már rengeteget visszafiatalítottam.Rengeteg aspirációs pontja volt,mert mindent megtanult/kapott amire a felnőttkoráig vágyott.Sőt még most is.Az előbb megcsináltam egy fickóval,move in,try for baby,majd kiköltöztettem.Kíváncsi vagyok a gáré teherbe esett-e.:)
  • Mike
    szerintem mindenki úgy játszon, ahogy neki tetszik.
  • ricsik
    egyébbként mielőtt elvennél egy csajt, meglehet tudni hogy milyen karakter? mert ezzel a nővel befürödtem.
    Ha nem lehet, akkor marad az, hogy kreálok egy istennőt, berakom egy üres lakásba, majd elcsábitom és elveszem...
  • Mike
    én kikapcsoltam az öregedést, de ez az én egyéni szoc problémám, ugyanis jelen pillanatban ezzel a családdal, ezekkel az emeberekkel szeretnék játszani egy ideig, nem a leszármozataikkal. aztán ha majd úgy döntök, öregedjenek
  • ricsik
    na akkor anyuka ugyis nagy sexmasina, berakok mellé a jakuziba valami néger nagypöcsűt, akivel majd..., apuka meg majd "veletlenül" arra jár...
  • Coolfire
    Bakker....ezért nem vették fel a kölköt magániskolába..:)
  • Mike
    jaja, a pasi már nem fexik a nő mellé
  • ricsik
    igen érzetre olyan
    viszont én nem birnám kivárni, hogy fél percig fürdik, aztán 1 percig kaját csinál, stb. viszont igy biztos le leszel foglalva 4-5 évig
  • Mike
    van ilyen asszem. nálam az egyik család anyukája simán smárolt egy pasival a férje előtt, mitől apuka rendesen bepörgött, többször is felpofozta az asszonyt, aztán összeverte a csábítót. Az aszonnyal a viszonya csúnyán megromlott, 100-ról lemet minusz 85-re, és mintha láttam volna vmi olyasmit, hogy válás... majd megnézem.

vicces egyébként, mert ha más családdal játszom, és ezek ketten átjönnek, folyton veszekednek :)
  • Omlás
    egyébként ok hogy a fürdés így is úgy is ugyanannyi idő a játékban.De ha felgyorsított idővel jáccasz akkor úgy érzed hogy semmire nincs időd és mijen gyorsan öregszenek azt hipp hopp mennek a vázába virágföldnek :)!
  • Mike
    én csináltam egy új házet, mert a régit, elég körülményes lett volna átalakítani

aztán a falu képernyőn, az első emberek ikonra kattintva van olyan hogy move to na azzal költözhetnek
  • Omlás
    Jah így már ok!Csak azért írtam mert visszább olvastam hogy sokmindenki siránkozott hogy mijen szar hogy gyorsan öregednek semmire nincs idő.Szerintem aki körültekintően játszik annak ilyen problémái nincsennek.
  • ricsik
    Ha pörgeted az időt, attól még nem lesz kevesebre időd, pl. a fürdés ugyan annyi idő alatt megy le pörgetve, mint nem pörgetve.
    A pörgetést meg nem ugy értem h ha kell ha nem megy,, hanem pause, beadok 4-5 féle teendőt, zt pörgés, ha kész pause... és igy tovább...
  • Omlás
    jah el is felejtettem Magyarosításról lehet tudni valamit készül vagy tervben van?
  • Omlás
    Hidd el negyed annyira nem élvezed a játékot ha pörgeted 1000 el mintha nem pörgetnéd. próbáld ki.Igaz ha türelmetlen típus vagy mint az öcsém akkor úgy is pörgeted az időt de akkor ne csodálkozz hogy hamar pusztulnak a emberkéid vagy netén gyorsan nyugdíjazzák és szinte nem is lépppett előre a munkában gyerek még felse nő azt az ősök meg már aaz urnára gyüjtenek ebben mi a jó?
    nem kötekedni akarok csak egy véleményt mondtam.
  • ricsik
    vagyis szimeknél 4*5*3 nap fiatalodás
    most azt csinálom, hogy csak a fickó iszik, a csajt meg majd elviszi a kaszás
  • ricsik
    émmeg pörgetek mint állat, egy nap allatt már a 4. lixir üveget vettem meg (4*5*3 év)
  • Omlás
    Na Hy mindenki.Először is azokszerint akik szerint túl gyorsan öregednek a emberkéik ajánlanék 1 2 dolgot:
    1, Ne ragadjon fojton rá az ujjad az egérre és pörgessed az időt 2 es 2 as fokozaton azért hogy elöbb kajoljon vagy végezzen a főzéssel mert pl ha többen vannak 1 családban (ez valószínű) szal amíg az egyik fütdik és várod hogy végezzen és pörgeted az időt a többi teng leng.Viszont ha nem pörgeted az időt van mindenkivel foglalkozni!!Én 1x használtam az életelixírt és nem kevesset játszok de szerintem az öregedés jól be van lőve!
    2.A Gef 4 es kártyát használóknak én az 56.72 es drivert ajánlom nekem azzal problémamentes a játék mióta felraktam.

ennyit akartam mindenkinek további jó játékot.
  • TopGun
    A kepeket, amiket jatek kozben csinalok, azokat hova menti melyik konyvtarba? nem tudod veletlenul?
  • Sipocz
    Sajnos a válásra nincs még tippem sem, ez én simjeim boldog harmóniában léteznek:))! Gondolom először kell egy jó nagy elhidegülés, sajnos úgy láttam hogy az ehhez tartozó akciók túlnyomóan a fear szekcióban találhatók (hogyan rövidítsük le az élettartamot:)). Valószinü meg kell válni ágytól-asztaltól-> duplaágy elad, kaja csak magának mindenki. A legegyszerübb dolog szvsz. simcsalád felhagy, kiszed és új simek megalkot.
  • TopGun
    Ez engem is erdekel! hogy lehet eletkozosseget megszuntetni?
  • ricsik
    hogy lehet megszöntetni a házasságot?? kirugni az asszonyt, vagy kinyirni?
  • Sipocz
    Ja! Nemtom figyeltétek-é a karrier előrehaladásával elérhető karrier-presztizs ajándékot? Az a helyzet elbambultam a dolgot és egyszerre csak elérhető volt, nagyszerű eszköz a poenokon túl hiszen a karrierhez leginkább szükséges skillt növeli igen hatékonyan, egyes szakmák esetében még vidámságot is adhat (úgy láttam ott ahol az alapeszköz önmagában nem ad fun-t). Ha tudtok az elérés gyors metódjáról (cheat nem igazán érdekel!) valamit tegyétek közzé!
  • TopGun
    Hi! hogy lehet kikoltozni a hazbol? ha epiteni akarok egy tok uj keglit, egy ures telekre, addig a meglevo sims-eim hol vannak? vagy elobb csinaljak uj hazat, ha van eleg mani es utana koltozhetek?
  • TopGun
    Aham, ertem, koszi! majd kiprobalom, a kepekre nem tudsz valaszt adni?
  • Mike
    ja és pl. egy tökjópofa ami most eszembe jutott: egyik családban a kiskölök, ha az anyja hazaér, abbahagy bármit amivel éppen foglalkozik, és kirohan megölelni az anyját :)

az is tetszik, hogy simán fel lehet őket kelteni bármikor, nem hisztiznek
  • Sipocz
    Meglepődve figyeltem a "want-fears" rendszer adaptálódását pl. a feleségem játékában. Hasonló rendszer szerint toljuk a gamát és az ő megalkotott sime egy társaságcentrikus csajbók. A spiné amig egyedül élt állandóan barátozás-party-új ismeretség-barátság elmélyítése wants készletben nyomult. Aztán házasságra lépett és a kivánságai között 50%-ban a családi élettel (talk-tól woohoo-ig, főzni tanulástól gyerekszülésig) valamint a háztartással és karrier építéssel kapcsolatos vágyai is megjelentek. Ugyancsak változást tapasztalok egy sim otthoni és kiruccanás ideje alatti elvárásainál. Régen láttam ennyire finoman hangolt játékrendszert!