32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#4966 kellemes napot mindenkinek!
már tudom, hogy kell tanulni :)
sőt azt is, ha nagyon gáz a helyzet, el kell költözni, és akkor a sok felgyűlt hf eltűnik :)
azt is tudom, hogy az öregedés ellen az lötyi nélkül max az aging segítségével lehet küzdeni, mert hiába nem tart az ember szülinapot, attól még öregszenek, akár a klotyón ülve is.
azt is tudom, hogy azt a nőt is simán el lehet csábítani, aki házasságban él, 100-as szinten szereti a férjét, és még csak nem is a szex az élete értelme
még nem olvastam el a elmúlt pár nap hsz-eit, de remélem egyre több lesz az ami magával a játékkal, vagy a szerzett élményekről szól, és nem pedig arról, hol lehet letőlteni, hogy kell elindítani és társai :) -
#4965 #4955 ? -
#4964 Igen, nálam is a családcentrikus csaj hozza a konyhára a pontokat. Naponta benne van neki a wants-ban, hogy "play, kiss, hug", stb... a társával, ezt gyorsan le is zavarom, majd jön az újabb - hasonló - kívánságlista, s a pontok pedig gyűlnek.
Elixírt még nem vettem, de most asszem kipróbálom, bár a mostani még nem a végleges családom, mint nevük is mutatja. (Próba) -
#4963 Kizárólag "wants-fears" pontok felhalmozásával juthatsz hozzá (kb. 38000 inspi-pont) és ez csak így lehet jogos. Ha meggondoljuk, aki felszabadult és örömteli módon tud élni és a vágyait képes kiteljesíteni (gold&platinum mode) hosszú és eredményes életet (StarTrek:)) és magas kort tudhat magáénak. -
#4962 Szia! Ezt az eletelixirt siman nem lehet megvenni? csak rewardbol? -
#4961 Vegulis ha belegondolok nem, de mondom, hogy a Sims1-ben ott volt es mukodott, bar ott sem volt sosem szuksegem ra :) -
#4960 Ok! koszi! szerencsere meg egyikre sem volt szuksegem. a kep kerdesre nem tudsz valaszolni? hova menti el a kepeket? -
#4959 Helló Népek!
Valaki (Cool?) kérdezte a headmastert: ő a gyerek iskolájának igazgatója. Meg lehet hívni "környezet tanulmányozásra" (ami végsősoron sima vesztegetés, nyalizás és protekcionizmus:)). Kicsit úgy müxik mint a partynál a minősítés, tehát a manus 3 szempont szerint vizsgálja 6 simórán keresztül a dolgokat (pl. kaja, dumálás...) és el lehet vele érni max.90 pontnyi jó hozzáállást. Hogy mi következik be ekkor azt nem tudom mert nekem összesen valami 38 pont sikerült egy faluban lakó premade családnál (Dreamingék??).
Látom náhányan ráfutottatok a "romantic" beállításu premade simekre:)), sajnos ez így lutri feltéve ha nem akarsz egy "fehérmáju" családtagot (ez is kijátszható és fun 1000l:)). Az én módszerem mindig a külön-külön indított, de célirányosan összerakott pár, ez szereposztásban is nagyszerű (pl. az egyik legyen családcentrikus), a dolgok kézbentarthatóak és jól jön a néhány simnap utáni vagyonközösség kialakításánál a kb. 35000-38000 $ egyesített vagyon (sajna nálam a vagyonamortizáció üteme mindig meghaladja a gyarapítás ütemét, ez van amikor a sim bérből él csupán:)).
Többen leminősítették (korábban én is és ezért hamut szórok magamra) az öregedés szisztémát. Szvsz. a helyén van úgy ahogyan van! Amelyik sim tartalmas és szándékai szerint való életet képes élni (nyílván ahogyan vezeted a dolgait:) az a rengeteg inspirációs pontból képes megváltani az életelixires bödönt, azszem 5 adag ital van benne és egy-egy adag 3 simnapot fiatalit. pl. nálam a családcentrikusnak beállított nő csak a terhessége és a kisgyerek pátyolgatása alatt elért inspi-pontjaiból képes volt megváltani az életét (eleddig 3 italozás és 9 napot fiatalodott, azaz a felnőttkorának elején áll továbbra is:).
(amit leírok csak az én megfigyelésem, nem én mondom a tutit, ellenőrizzétek!) -
#4958 a valóságban is a kertbe raknád ezeket?:D -
#4957 Nekem zene toltes kozben all le par mp-re! :( gondolod erre is jo a virtualis memoria feltolasa? a kepeket hova menti? -
#4956 mindkettőt belülre kell tenni... -
#4955 kérdés: elvettem egy macát, de kiderült róla, hogy egy sexőrült állat és mindig több palival akar lenni, meg nyilvánosan sexelni. Nem akarok a kedvére tenni, hanem EL AKAROK VÁLNI!!! - hogy lehet megszabadulni a feleségtől? -
#4954 Hi! a fustjelzot ha kirakom a haz kulso oldalara, az nem vedi az egesz hazat belulrol is? mert ha jol emlekszem az elsoben vedte nem? es a betoro riasztot azt belulre kell tenni igaz? -
#4953 Hi! Ezt leirnad reszletesen hogy csinaltad, hogy SimCity4-bol importaltal varost? mert egy oldalon valami olyat olvastam, hogy a zonakat nem lehet importalni! :( vagyis csak a teruletet lehet megcsinalni es kesz... -
#4952 Kösz! Visszaolvastam, de össze-vissza írkáltak mindent és nem igazán tudtam pontosan mi a teendő.
De a válaszod sztem az eddigi legkielégítőbb. Miért nem lehet itt pontozni 1-1 kérdésre adott jó választ mint a prog.hu-n? :D akkor most kapnál 50 pontot :D -
Coolfire #4951 Ufff... a kenvencem kimaradt:
Minimum System Requirements for The Sims 2
If you have a T&L capable video card with at least 32 MB of video RAM then you need at least:
800 MHz processor or better
256 MB RAM if Windows XP, Windows ME, Windows 98 or Windows 2000
At least 3.5 GB of hard drive space
If you have a non-T&L capable video card (an Intel Extreme Graphics or a Radeon 7000/VE Series) then you need at least:
2.0 GHz processor or better
256 MB RAM if Windows XP, Windows ME, Windows 98, or Windows 2000
At least 3.5 GB of hard drive space
Get the most current driver for your video card. The manufacturers usually have the video drivers on their sites for you to download. Visit the nVidia site, the ATI site or the support site for your computer's manufacturer for the latest drivers for those video cards.
Supported video cards (and the more video memory the better):
ATI RadeonTM series (7000 or better)
Radeon 7000/VE series (non-T&L; requires 2.0 GHz processor)
7200, 7500
8500, All-In-Wonder 8500
9000, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800
X300, X600, X800
Nvidia® QuadroTM series
Quadro, Quadro2, Quadro4
Nvidia® Geforce series (GeForce2 and better)
GeForce2
GeForce3, 3 Ti
GeForce4, 4Ti, MX 420, 440
GeForce FX 5200, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950
GeForce 6600, 6800
Intel® Extreme Graphics (non-T&L; requires 2.0 GHz processor)
82845, 82865, 82915
-
Coolfire #4950 Mondjuk így:
1.A Money verzió nem jó.Crack hibás.
2.A letölthető crackkal lehet játszani,de építkezni nem.
3:Gef4 tulajok régi drivert használjanak.
4.Ha kiírod az Alcohol-clonet,akkor csak mountolva lehet játszani.Alcohol leszed,Daemon Tools 3.43-3.46-ig options all(safedisc,securom,laserlook etc.)3.47-nél elég a safedisc.
5.Az Alcohol-clone verzióhoz nem kell crack!!Csak simán mountolni kell az 1-es cd-t.
6.Ha azt írja,hogy virtuális meghajtót észlelt,el kell távolítani a gépről a DT-n kívül mindent.
7.Ja és a Clone Cd mi a görcsnek?Ezt sosem értettem.
Ennyi asszem,de ha kell egészítsétek ki.:) -
Coolfire #4949 Hmmm...lehet,hogy most genyának nézek ki,de tényleg kezdem unni.Nem igaz,hogy nem lehet visszaolvasni.Több mint egy hete megjelent a game,és még mindig indítási dolgokkal van szétoffolva a topik.Mondjuk ez volt anno a superstarral is.Valaki nem csinálna egy FAQ-t és kiraknánk a banner alá? -
#4948 Milyen vid.kártyád van? Mert nekem Gf4 és az volt a gond, hogy a legújabb drivert nem szerette. Felraktam egy tök régit, valami 2003-ast és simán megy.
Nekem is ugyanaz volt a tünet, ami neked. 2-3 perc játék után lefagyott. -
#4947 Hi!
Nekem ugy sikerült, hogy az alcohol progit letoroltem és fönnhagytam csak a daemon 3.47-et és azzal bemountoltam. És nem kell krekk... -
#4946 nembiztos, de asszem lekell törölni a progikat. valami ilyesmire emlékszem.
de még várj meg 1-2 véleményt :D -
#4945 Sziasztok! visszaolvastam és láttam pár okosságot a játék helyes futtatására lévén még nincs normális törés hozzá.
Na énnékem még az a bajom, hogy kiírtam. Feltelepítettem. Ugye úgy nem megy csak a NOcd-s felemás crackel.
Szal fogtam a letöltött alcoholos image-et és bemountoltam. De amikor el akarom indítani a játékot reklamál, hogy virtuális meghajtót talált a gépen ezért nem hajlandó elindulni amíg azokat nem távolítom el.
Ugyanez van Daemon-al is :( most akkor mi van?! HELP PLÍZ! -
ricky #4944 Sziasztok!
Miért fagy le nekem állandóan a játék? Minden hardver követelmény megvan. A tutorial abban a pillanatban lefagy ahogy megmozdítom az egeret, a játék medig kb 5 percig bírja. Mitől lehet ez és mit kell csinálni hogy menjen rendesen???
Köszönöm
Ricky
UI: A videókártya beállításainál engedélyezni kell az AGP-t??? -
clio1616v #4943
Hazajött a nagyfőnök... :) -
clio1616v #4942 ok kösz ott nem néztem, pedig kicsit tudok angolul de ezt megértettem nameg mák is kell hozzá, amúgy előtte én is sokszor elB@sztam ;) -
#4941 Tutoriált végig kéne nyomni ám....
Emeletet úgy tudsz váltani, hogy baloldalt a +,- gomboknál van egy emelet gomb, amivel föl-le tudsz kapcsolni az emeletek közt.
Falbontás meg a ctrl nyomvatartásával+át kell húznu a falon az egeret, és akkor törli. -
#4940 Falat úgy lehet bontani, mintha építenéd csak nyomod közben a CTRL-t is :) -
#4939 Jó neked, nekem eddig 3x volt ilyen választási lehetőség, mindháromszor elbasztam :)
Kandalló az építkezős módban, a 3 kis pöttyöcske menüben van, azaz a miscben.
Autó nincs sajna, ami a tiéd lenne. -
Grusi #4938 Gyerekek, lehet valahogy plusz emeletet építeni? Nekem sehogy sem sikerült... Nomeg a falakat sem tudom elbontani pl. két szoba közül, help! :)) -
clio1616v #4937 Ma értem el a bűnözők topját :)))
És kapásból az első munkanapon jön értem a fekete limó és én meg átöltöztem batman jelmezbe :)
szintén az első nap volt egy választásos lehetőség és a jót választom, miszerint el kell kapnim valami konkurens batman figurát...
el is kaptam és cserébe kaptam 55.000 dollárt mert elengedtem.
Nekem iszonyat módon teccik a gém.
viszont: nem tudom hol lehet venni kandallót.
és honnan tudok lesezdni hozzá kiegészítő tárgyakat, netán csinálni bele...
AUTÓ nincs ?????????????????? -
#4936 :DDDDD ÖRÜLÜK HOGY ÖRÜLC :DDDD -
#4935 Áh sikerült:)leszedtem alcoholt, és most müxik mountolva... -
#4934 Ti crack nelkul jaccotok? -
#4933 Songoku lol smile,,,, RULZ :DDDD -
#4932 -
#4931 honap en is kiproszalom -
xtimer #4930 nem tudom hogy kell...csak tudom hogy lehet -
#4929 heh, LOL :DDDD -
#4928 SZal akkor felépíted a házat és utólag ásol alá aztán ha a pince nem jön ösze akor lesülyed az alsó szint és már meg is van a pince :DDDDDDD -
#4927 majd holnap most má megyek