FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sipocz
    Helló Népek!
    Valaki (Cool?) kérdezte a headmastert: ő a gyerek iskolájának igazgatója. Meg lehet hívni "környezet tanulmányozásra" (ami végsősoron sima vesztegetés, nyalizás és protekcionizmus:)). Kicsit úgy müxik mint a partynál a minősítés, tehát a manus 3 szempont szerint vizsgálja 6 simórán keresztül a dolgokat (pl. kaja, dumálás...) és el lehet vele érni max.90 pontnyi jó hozzáállást. Hogy mi következik be ekkor azt nem tudom mert nekem összesen valami 38 pont sikerült egy faluban lakó premade családnál (Dreamingék??).
    Látom náhányan ráfutottatok a "romantic" beállításu premade simekre:)), sajnos ez így lutri feltéve ha nem akarsz egy "fehérmáju" családtagot (ez is kijátszható és fun 1000l:)). Az én módszerem mindig a külön-külön indított, de célirányosan összerakott pár, ez szereposztásban is nagyszerű (pl. az egyik legyen családcentrikus), a dolgok kézbentarthatóak és jól jön a néhány simnap utáni vagyonközösség kialakításánál a kb. 35000-38000 $ egyesített vagyon (sajna nálam a vagyonamortizáció üteme mindig meghaladja a gyarapítás ütemét, ez van amikor a sim bérből él csupán:)).
    Többen leminősítették (korábban én is és ezért hamut szórok magamra) az öregedés szisztémát. Szvsz. a helyén van úgy ahogyan van! Amelyik sim tartalmas és szándékai szerint való életet képes élni (nyílván ahogyan vezeted a dolgait:) az a rengeteg inspirációs pontból képes megváltani az életelixires bödönt, azszem 5 adag ital van benne és egy-egy adag 3 simnapot fiatalit. pl. nálam a családcentrikusnak beállított nő csak a terhessége és a kisgyerek pátyolgatása alatt elért inspi-pontjaiból képes volt megváltani az életét (eleddig 3 italozás és 9 napot fiatalodott, azaz a felnőttkorának elején áll továbbra is:).
    (amit leírok csak az én megfigyelésem, nem én mondom a tutit, ellenőrizzétek!)