32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#5634 jo mind1, nem ez a normalis elintezesi modja szerintem vminek, de mindegy, nem erdekel -
clio1616v #5632 és ez a megoldás? hogy nyitsz egy újat?.... azt is elözönlik a jó kis beginnerek a FAQ az jó ötlet és néha moderáció sem ártana, mint a TRD2-ben -
#5631 "a sok crack kozott elvesz a hasznos informacio
de ti tudjatok, meg a modok"
Pont ez akartam írni. Mindegy én nem akarok senkivel se vitázni. -
#5630 de érdekli a játék, és olvasná. de csak olvasná, mert a tömeg nem bír még 3-4 oldalnyit sem visszaolvasni, aztán még fel vannak háborodva ha valaki letorkolja a fajtájából a 20dikat. -
#5629 ok, de ne egy heten at, es ne nyomjanak tele 200 postot errol, mert lustak visszaolvasni
a sok crack kozott elvesz a hasznos informacio
de ti tudjatok, meg a modok
ha nektek ez jo... -
#5628 Jó ez igaz de ez már kezd túlzásba menni. Kb 1 hete semmiről se szól a topic csak,hogy miért nem indul el a játék. Holott már készült faq is 1000x le lett írva stb stb.... -
clio1616v #5627 én se...
mondj valamit a gémről, mit csinálsz screenshot stb. és ne nyavajogj ;) , hogy nem vagy kiváncsi... -
clio1616v #5623 ennyi erővel minden topichoz csinálhatnál egy újat, mert mindehol vannak kevésbé tályékozottak és mindenfélét kérdezgetnek WAREZről -
clio1616v #5618 ha arra vagy kiváncsi megjelent e a játék felmész az nforce-ra és nem itt kérdezgeted, bár nem hiszem hogy demohoz crack kellene, meg serial. -
clio1616v #5611 Nekem másodikra sikerült a játék indítása, egyszer sem kérdeztem hogy hogy kell, leszedtem a 4 mdf-et, feltelepítettem, nemindult(amint olvasható volt a hibaüzenetbe nemkívánatos a gépemen lévő virtuális meghajtó) leszedtem a Clone cdt és a daemont felraktam a legújabbat és ment. 2 hete nyomom. csak a VERDÁKAT hiányolom a játékból... SAJNOS -
#5610 Kösz:) Megvan:) -
MagyaR #5609 Mármint nem azt kérdezem, hogy hogy kell az egész jatekot játszani, mert az kicsit sok idő lenne elmagyarázni megmár tom valamennyire.
Csak az eleje amivel gond van:D -
#5605 A Skill potnjaid is fullon vannak? Én nem tudom mivel csináltam de a csávót elküldtem pincérkedni és röktön az első munkanap után úgy jön hogy dupla annyi fizut kapott. -
MagyaR #5600 Lol. Végigcsináltam a tutorialt abból rájöttem pár dologra, de még mindig nem értem teljes egészében, ezt a jatekot:D.
Mit kell csinálni az elején amikor valamilyen házat kell választani vagy nemtom:DD -
clio1616v #5599 Szerintem az indítási dolgokat már kitárgyaltuk, akinek kérdése van az olvasson vissza, mindenre megvan a válasz. A többiek akinek megy a gém azok meg ne szólogassanak be hanem csönd és talán elhagyják a hülye kérdéseket ha süket fülekre találnak...
Más:
Hogy lehet az hogy full platina a moodom és minden szükséges megvan az előléptetésemhez és mégse léptetnek elő, csak ritkán. Már top voltam a bűnözésben, most az üzleti életet nyomom, csak lassan megy. havók vannak, képzettség full, kedv jó mikellmég??? -
#5597 istenem, olvass vissza leci -
#5595 Sziasztok!
Tényleg lehet pincét csinalni?-Hogyan? -
#5592 Jajjjjjjjneeeeeee.... :))
Oksa, komolyra fordítva a szót. Jól látható, hogy a sims2 fórum postjai kicsit megemelkedtek, vagy arról van szó, hogy hogyan kell telepíteni, stb..., vagy a játékélményről megy a duma.
Ezután egy olyan kérdésre, hogy "megjelent-e már", szerinted lehet komolyan válaszolni?
Tényleg olyan nehéz visszaolvasni? Félre értés ne essék, nem rosszándék van bennem, csak... csak ez olyan... fura... (?) -
#5591 Áááá. Csak dumáljuk hogy miért nem indúl a demó. Meg miért szerentcsétlenkednek itt. -
#5588 Most miért versz át?! DC-n ilyen 700 megás dolgokat láttam, nem hiszem, hogy az demo lenne. -
#5586 Dehogy jelent! Csak a demo-t toljuk. -
#5585 Vazzz! Terhes a zasszony, ráadásul a faszi, akivel eddig lakott (nem a férje) becsajozott, a csaj odaköltözött, de hozta a gyermekét, így hirtelen 5 főre dagadtunk. (csaj+férje, faszi+asszony+kölök) Házat kell bővíteni, mert ha jön a baba 6-an leszünk... Eh... Nesze neked születésszabályozás! :D -
#5584 Megjelent a Sims2? -
#5583 nyitottam egy masik topikot, de lehet, hogy inkabb az installaloknak kellene atvonulniuk, mert ugy nekem estek, hogy hogy mereszelek masikat nyitni, olyan emeberek, akik ide nem is irnak -
Babar #5582 Ez mar szanalmas amit muveltek!
Olvass vissza ennel jobban mar nemm nagyon lehet leirni h h kell elinditani mert mar minden letezo problemat felvetetttek inditassal, epitessel kapcsolatban es valasz is szuletett majdnem mindre!
Es mar FAQ is van szal olvassatok vissza!
A kis imageval meg mukodnie kell, ha nem, reinstall es ugy kis imageval mountolsz! -
#5581 Nekem elvileg van. De ma vitte el letesztelni hver is és ha jó neki akkor feltolóm ha kell. -
Joey #5580 akkor most van olan crack amivel építeni is lehet?????mert így akkor nem ér egy hajitófát sem.. -
#5579 mar megint az rohadt installalas :( -
#5578 Ezt a parancsot kell beírni vhova, vagy van egy exe fájl? -
MagyaR #5577 jéé. találtam egy jókis sims2 es oldalt lehet, hogy már ismeritek.
http://sims2.try.hu/
Itt van egy olyan progi ami ellenőrzi, hogy fut-e a gépeden a sims2 :D. Nekem természetesen mind a 4 dologra igennel pipált :D. Meg akinek eggyáltalán fut annak avval is fog. -
MagyaR #5576 Én próbáltam egy cracket aminek az a neve, hogy: The Sims 2 v1.0 [ALL] Working No-CD/Fixed EXE -
Matheus #5575 valaki próbálta már a crackfixet? ha igen, mien? -
MagyaR #5574 Nincs hozzá magyarosítás. Mármint nem találtam a magyaritasok honlapon és az 1iken se volt de azér megnézem még keresőbe is -
MagyaR #5573 Ehh nekem nemmegy az a módszer amit írtál. Berippeltem daemon tools 3.47be és ugyanúgy kiírja a cd hibát -
Zsolo #5572 Köszi -
#5571 aha cska elötte be kell álítani hogy kiket viszel el, kijön egy ablak azon -
Zsolo #5570 Tehát felveszem az újságot és arra kattintok amit írtál és kiköltözhetek? :D -
#5569 újságba van valami find own place vagy mi avval -
#5568 add el az ágyat a move_objects on cheattal és vegyél helyette másikat -
Zsolo #5567 Abban segitsen nekem valaki, hogyha beköltözök egy házba egy szerkesztett családdal, akkor hogyan költözhetek át másik házba ha összejött egy nagyobb házra a pénz?