32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#5566 lol, vidd el a városba és keféljetek a próbafülkébe!!:DD nagyon LOL -
#5565 Hi skacok!
Van egy qrva nagy próblémám!
Vettem egy kibaszott jó ágyat, de egy darabig tudták használni ketten és egy idő után már csak az egyik oldalt tudják használni!
Egyik személy sem akarja használni megnéztem!
Semmi tárgy nincs az akadályban!
Akkor most mit lehet neki csinálni?
Vkinek volt már ilyen gondja? Pls help ez így nagyon gáz, mert nem tudnak összabújni! :)) -
#5564 Magyarositás van már? -
Sir Maxwell #5563 olyasmi
nekem leállt azzal, hogsy a sims2 hibát észlelt, stb, aztán ezt bemountoltam, és láss csodát, jo:) -
#5562 és ez nem zavar be semmibe? -
#5561 nem, a nocensor patchre.. -
#5560 áhh tényleg
-
#5559 cheat-re gondolsz? -
#5558 de van... -
#5557 ebbe nincs ha jól látom cenzúra eltüntető patchet -
#5556 VAlaki szóljon moderátoroknak tegyék be a címet fentre -
#5555 sims2faq.atw.hu -
#5554 #5501 -
#5553 faq linkjét linkeljétek be pls!! thx -
Zsolo #5552 Igen és működik minden. -
#5551 Ezt a #5526 szerint csináltad? -
Zsolo #5550 Lényeg hogy én már építhetek. Sok szerencsét. ;) -
#5549 félreértettél
nem kell iso szerkesztő vagy tőlem azzal is lehet és ha iso szerkesztővel csinálod akkor nem kell felmásolni a teljes 4. cd-t -
Coolfire #5548 Nem a 4.-dik cédé kell csak az a 1,5MB-os minikép.Azt kell mountolni. -
MagyaR #5547 szntem amúgy nekem is ezvan meg -
#5546 Valaki rakassa már be oda fentre a kép alá a FAQ linkjét! -
Coolfire #5545 Csak az az érdekes,hogy az első kiírt céédém működött egy pár napig.Amint leszedtem az alkohol,rögtön b@szott elindulni.Hogy miért a mai napig sem jöttem rá.:) -
#5544 akkor ez, ha jól értem. 4ik cdt lemented isoba, vmilyen ISO szerkesztő programmal (pl WinISO) belerakod az alcoholos mini backup fileokat, mented az ISOt (4ik cd), kiírod cdre, telepíted a játékot, aztán lemented a 4ik cdt vinyóra, ahol bemountolod az előbbiek során bepakolt mini backup ISOt és játszol.
csakhogy mi a fenének írjam ki cdre telepítéshez a mini disc-el kiegészített ISOt, ha utána úgyis lementem vinyóra? vagy van valami, amit megint félreértettem?
más: bodyshop editor van valakinek? :) -
#5543 Írtam,hogy csináld!!
Úgy működik. -
MagyaR #5542 megtaláltam -
Zsolo #5541 Próbáljátok meg. Nekem sikerült és a haveromnak is. :))) -
Coolfire #5540 Nekem először 3.43-assal ment.Csak utána váltottam 3.47-esre,mert megpróbáltam kiírni,csak az íróm szar az SD3-hoz.:(Elvileg ki lehet DT és CloneCD kombóval. -
Zsolo #5539 Daemon Tools 3.47 -
#5538 de ez mind bennevan a faq-ban:) -
MagyaR #5537 3.47? És az holvan? -
MagyaR #5536 Honnan tod a kutyánk nevét??
Őtis úgyhívják, hogy vili :D.
De a jatekba lehet, hogy belehet állítani, de a menüben ezekszerint nem. -
Zsolo #5535 Szigoruan a 3.47-est használd és akkor mennie kell! És nem írja ki azt a szöveget. -
Zsolo #5534 Bocs bal alsó sarokban ... -
#5533 nekem mindig vissazdob 800×600 játék újraindíttása után 1024-ről bedig elmentem asszem :) -
MagyaR #5532 ????
A sima 1es iso fájlal? De az olyan, mintha elakarnám rendesenindítani a jatekot nem? Mintha beraknám az első cdjét és úgy elindítani.
De akkor kiírja, azt a szokásos nyomorék szöveget, hogy cd... -
Coolfire #5531 A buborékmenün 3 pötty az options jele.Ha beléptél ott van egy képernyő..vili?:) -
Zsolo #5530 Grafikát játék közben kell beállítani. Jobb alsó sarokban 3-om pont. És ott már megtalálod szerintem. :) -
#5529 faq -
Coolfire #5528 The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.
--------------------------------------------------------------------------------
Invalid at the top level of the document. Line 1, Position 1
Sims2 Packager 1.0ˆ
ezt írja monnyuk parser asszem nincs a gépen -
MagyaR #5527 grafika meg ezek:D