32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Zsolo
    Akinek elindul a játék, de nem tud épiteni az kövesse ezt:
    Daemon Tools 3.47-esbe berakjátok az 1-es CD iSO fájlját és a sima .exe fájlal elindul a játék és épiteni is lehet! Semmi Crack nem kell. (Nekem csak a 3.47-esel sikerült)
  • MagyaR
    nah vki elmondaná, hogy hol kell ezeket a hülyeségeket a jatekba beállítani:D
  • Sil3nt
    végre letöltöttem, illetve megvettem a gamet. Daeom tools 3.47-el (all options on) tökéletesen megy és alcohol 120 is fenn van a gépen. Tehát ezzel nincs probléma. Első benyomásom az hogy nagyon jó a game, új engine nagyon jól siekrült, hangok néhol idegeseítőek, de a hangulat csodálatos...asszem lesz mivel játaszanom ebben az évben is. Esetleg létezik olyan patch vagy valami ami a cenzúra csíkokat kilövi?
  • Coolfire
    Ha nem akarsz építkezni..
  • Coolfire
    install után telepíted a gamet..én teljesen hüle vagyok már..
  • MagyaR
    Tehát www.kaki.hu . Nembaj az a lényeg, hogy elindul
  • MagyaR
    Ennek nemértem a menüjét. Kattingatok össze vissza de csak alul jelennek meg valami írkafirkák aztán hírtelen bejön a kezdés.
    Valami optionsa esetleg nincs a jateknak?:D
    Vagy a grafikát hol lehet beállítani?
  • Coolfire
    ez is kaka..
  • Ronaldo07
    Na műxik már??
  • Coolfire
    Hát az úgy az igazi,hogy DT-képből kiírod adatba Neroval és hozzárakod a kicsomizott alkesz file-okat,meg esetleg egy DT3.47-es telepítőt.Install után telepíted a gamet,DT-t majd a két imaget vincsire rakod és mountolod.:)Nem olyan bonyi..:)
  • MagyaR
    http://spacetarget.com/games/pc_the_sims_2.shtml#The%20Sims%202%20v1.0%20[ALL]%20Working%20No-CD/Fixed%20EXE
  • Devids Pro
    hát most ezt hogy írjam le?:D
    a 4. cd tartalmát felmásolod a gépre egy mappába abba amappába csinálsz egy crack könyvtárat és belemásolod ezt az imaget, aztán kiírod a cd-t (új cd írása simán) majd ha késöbb újra telepíted a gamet akkor azt az image-t a 4. cd-ről felmásolod a gépre és azt mountolod be és avval indul a game
    most ezt írjam bele a faq-ba így?:)
  • MagyaR
    Énis a gamecopyworldról szedtem le, de teljesen mások voltak amit leírtatok
  • MagyaR
    De én valami ilyen cracket szedtem le:
    The Sims 2 v1.0 [ALL] Working No-CD/Fixed EXE
  • Slayerboy
    Akkor valami rosz crackes verziót szedtél le, szedd le a mini image fájlt! (lsd feljebb)
    És mit kell csinálni ezzel a fájlal?:)
  • Coolfire
    evvel helyett inkább ezzel,a rossz két esz:"valami rosz crackes verziót"

ennyi..
  • Ronaldo07
    Nem tudom mi a baja!!
    Csináld így:Jobb klikk cél mentése más néven és utána nevezd át erre:Sims2Pack
    A kis és nagybetűkre figyelj.
  • Fefe
    Az a lényeg,hogy megy :))
  • fitutufi
    kinek hallt má meg a simje ? nekem még a negyedénél sincs az élete
  • tenshin
    FAQ: mini image fájl kiírása 4.ik cdre. kicsit zavaros, mondjuk úgy hogy nem érthető. >] pedig nem átlagfelhasználó vagyok. hogy írod ki a 4ik cdre? felpakolod könyvtárba, vagy vmilyen módon patcheled vele a 4ik cdt, vagy mi? >]
  • Devids Pro
    hol mond és javítom
    holnap majd kicsinosítom amúgy csak most hirtelen ennyi futotta
  • MagyaR
    Bassza... végre elindul a game vááá. Igaz, hogy a menüjében gőzöm sincs, hogy mit kell csinálni, de az nembaj:D
  • Coolfire
    Elmegy.De helyesírási hiba van benne!
  • Slayerboy
    Remélem nekem is gond nélkül fog futni... mert én még nem töltöttem le :DDD Csak előre kigondolom, mit fogok csinálni ha szar lesz
  • Fefe
    Nekem gond nélkül megy az építés meg minden és semmit nem krekkeltem hanem simán be mountoltam D-tool 3.47 -el és elindítottam. Azóta rendben megy minden funkció a játékban
  • Devids Pro
    FAQ
    Eggyenlőre ennyire futotta holnap megcsinálom jobbra ja éh ha még valami kéne bele írjátok bátran vagy ha valami nem tetszik amit leírtam vagy másképp van akkor javítsatok ki itt és én módosítom!
  • Coolfire
    Én nem tudom.
  • Slayerboy
  • Duddits
    Ez egy FTP. Ha előfizetsz tölthetsz. Amúgy weboldala nincs.
  • Coolfire
    Bazze kész van már a gyík?:)
  • Ronaldo07
    Lehet szedni az Alienware számítógépet Innen
    Ha kell még akármi is az oldalról akkor szóljatok!!
  • Coolfire
    Nem.De ezzel el lehet indítani,csak mountolni kell ezt is DT-vel.
  • Devids Pro
    lol
  • Slayerboy
    Valaki, akinek MŰKÖDIK az építés, az írja má le, hogy hogy bírta megcsinálni!
  • MagyaR
    jah. gamecopyworld
  • MagyaR
    Na mi is a pontos címe annak a honlapnak, mert elfelejtettem. Pcgamefix vagy mi?
  • Coolfire
    www.gameburnworld.com, www.gamecopyworld.com, www.megagames.com lehet válogatni.:)
  • MagyaR
    Ezholvan?
  • Duddits
    Ez egy crack? Vagy mi? Mert haveroknak kiírtam csak nem megy nekik és kéne valami amivel müködésre lehet bírni.
  • Duddits
    The Sims 2 (c) Maxis *Virtual Disc*

Ezt valaki próbálta már?? Hátha ezzel működésre lehetne bírni CD-vel.

Amúgy azt a rossz Sims-et egy FTP-n találtam. Apám haverjáé. Teli van cucokkal.