32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    De amúgy hogy megy ez a házigazda dolog?Amiga is kérte nem rég,mint témaindító,de nem kapta meg.Neked meg kérés nélkül adtaák.Ezzel az erővel akár én is megkaphattam volna.Nyitok én is egy Sims 2-es topikot.
  • Coolfire
    Baró..:)Akkor ezt a moderátorok b@szták el.Lehet,hogy akkor a bezárt topikodért kaptad végkielégítésnek.:)Na mind1,azért írtam első idegből tegnap a moderátoroknak is.:)
  • Mike at home
    en nem kertem.
  • Mike at home
    ok
  • Hentes Bill #5670
    takarítani? nem kell semmit sem takarítani szvsz, csak a hatalmas képeket, meg a qrva anyázásokat törölni, ennyi :)
  • Mike at home
    Igyekszem objektiv maradni, illetve lesz beleszolasotok nektek is. Gondolom elsosorban install, crack temaban kene takaritanom
  • Mike at home
    En vagyok a hazigazda? Telleg en vagyok :)
  • Coolfire
    Persze elküldheted a bánatba(fire v. dismiss).
  • jAsOn VoOrHeEs
    És ha elbocsátod azt a buzis csávót akkor ha újat fogadsz nem a csajnak kéne elvileg jönnie ? :D:D:D
    Vagy ellehet egyáltalán bocsátani?
  • jAsOn VoOrHeEs
  • Coolfire
    Sztem mindig ellenkező neműt ad a lakóval.Pölö amikor egyszem emberkével kezdtem nekem is lány volt.Mikor a gyerek külön kecóba költözött(lány)akkor már nekem is ez a buzis jött.:)
  • I.C.ram
    Neked, hogyhogy ilyen csini a bejárónőd?? Nekem egy buzi félig kigombolt inges csávó :(
  • Coolfire
    Telefonon.Services és Maid.
  • jAsOn VoOrHeEs
    :D
    Bejárónőt azt hol lehet felvenni??
  • Coolfire
    Jah,pedig lehet,csak-ha jól tudom-Strangetownban kell lakni,és sokat távcsövezni.:)
  • jAsOn VoOrHeEs

Ehhh LOÁL ezt nem is tudtam, hogy az UFO-k is teherbeejthetik az emberkéket :P
  • Whir
    miután teherbeejtettek az ufók:

és később, az újszülött ufóbébivel:
  • Whir

- Why are you wearing that stupid bunny suit?
    - Why are you wearing that stupid man suit?
  • Coolfire
    Heheehh..vmi nem az igazi ebben a fórummotorban..:)
  • cenobite
    kéccer is? :DD
  • Coolfire
    Ja eccere bökte meg a szemünk..:)
  • Coolfire
    Ez nem is volt fair így.Nem ő csak a témaindító volt.
  • Hentes Bill #5652
    hát ez lol, mike házigazdának? pfffff :DDDDDD
  • ZsZso
    WOW ... jó 5let a FAQ, de a sötétkék fekete télleg merész. De megérdemli aki nem tud vmit ! ;) ... télleg ... megérdemli ?! :). Amúgy ettől függetlenül, szerintem elég soxor fog az alábbi mondat elhangozni :

"Topik tetején nézd meg a FAQ linket"
  • Coolfire
    Legalább akkor a sajátod és egyéb gyönyörű hozzászólásokat szedegesd ki.Azt nem tudom még most sem,miért nem kapta meg Amiga amikor kérte.
  • cenobite
    Ejjjjjjj! De 1xre! :D
  • cenobite
    Hmmm... Csak 1 gyors kérdés... Ennek a fórumnak nem Amiga volt a "házigazda"-ja? Most Mike at home van ott fent. Tökre nem érdekel amúgy, csak kérdezem, hogy én emléxem így, vagy sem.
  • Coolfire
    Csak egy szolid kérdésem van Mike.Miért te lettél ennek a fórumnak a házigazdája?Bazze.Azért nem gondolod,hogy ez a témaindítót illette volna meg?(Amiga).
  • cenobite
    Press CTRL+A!

...jobbhíján...
  • Teperinke
    Gratulálok a GYIKhez. Az információtartalmával nincs gond, de sötétkék oldalra feketével írni elég tahó megoldás. Főleg hogy a linkek meg szintén sötétkékek.
  • cement
    höe! :D
  • cenobite
    Ha fiú lett volna, akkor Csubakka lett volna a neve. De így muszáj voltam valami szolídat választani. :)
  • Hentes Bill #5642
    hehe
  • cement
    szebb nevet nemtalaltal szegeny koloknek? :D
  • cenobite
    Ami tuti: mexületett Aphrodisiacum, a mama elment ssx3-azni, és a pasim nője (na ez értelmes lehetett) kezdett el vele foglalkozni. Elvitte megetette, kiságyba rakta satubbi. Pedig a mama is családcentrikus. Persze szülés után a fun-ja elég minuszban volt. :)
  • cement
    nézzétek csináltam magamnak szép hátteret :DDD
    szentem jó. én két csajszikám

• cenobite
    Mindenki a csodájára jár:

• cenobite
    Mexületett!!!! Az első baba! Kislyány lett, szép magyar névvel: Aphrodisiacum! :DDD

Na most leszek még csak germóban...
  • Adri
    Na meguntátok végre?!
    Csinált valaki má pincét nekem csak az a bajom vele hogy csak kintről közelíthető meg!
  • Curze
    hihi

Hát ez tényleg gyors volt. Mindegy.

Ha értenék hozzá, csinálnék egy fansite-ot a játéknak. Bőven megérdemli. Ott aztán lehetne külön topic mindennek.

Valaki aki kicsit hozzáértő, és érez egy kis lelkierőt magában, nem dobna össze egy The Sims 2 Hungarian fansite-ot? Fórummal, egyebekkel... sokat segítene...