32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #5674 De amúgy hogy megy ez a házigazda dolog?Amiga is kérte nem rég,mint témaindító,de nem kapta meg.Neked meg kérés nélkül adtaák.Ezzel az erővel akár én is megkaphattam volna.Nyitok én is egy Sims 2-es topikot. -
Coolfire #5673 Baró..:)Akkor ezt a moderátorok b@szták el.Lehet,hogy akkor a bezárt topikodért kaptad végkielégítésnek.:)Na mind1,azért írtam első idegből tegnap a moderátoroknak is.:) -
#5672 en nem kertem. -
#5671 ok -
#5670 takarítani? nem kell semmit sem takarítani szvsz, csak a hatalmas képeket, meg a qrva anyázásokat törölni, ennyi :) -
#5669 Igyekszem objektiv maradni, illetve lesz beleszolasotok nektek is. Gondolom elsosorban install, crack temaban kene takaritanom -
#5668 En vagyok a hazigazda? Telleg en vagyok :) -
Coolfire #5667 Persze elküldheted a bánatba(fire v. dismiss). -
#5666 És ha elbocsátod azt a buzis csávót akkor ha újat fogadsz nem a csajnak kéne elvileg jönnie ? :D:D:D
Vagy ellehet egyáltalán bocsátani? -
#5665 -
Coolfire #5664 Sztem mindig ellenkező neműt ad a lakóval.Pölö amikor egyszem emberkével kezdtem nekem is lány volt.Mikor a gyerek külön kecóba költözött(lány)akkor már nekem is ez a buzis jött.:) -
#5663 Neked, hogyhogy ilyen csini a bejárónőd?? Nekem egy buzi félig kigombolt inges csávó :( -
Coolfire #5662 Telefonon.Services és Maid. -
#5661 :D
Bejárónőt azt hol lehet felvenni?? -
Coolfire #5660 Jah,pedig lehet,csak-ha jól tudom-Strangetownban kell lakni,és sokat távcsövezni.:) -
Ehhh LOÁL ezt nem is tudtam, hogy az UFO-k is teherbeejthetik az emberkéket :P -
Whir #5658 miután teherbeejtettek az ufók:
és később, az újszülött ufóbébivel:
-
Whir #5657
- Why are you wearing that stupid bunny suit?
- Why are you wearing that stupid man suit? -
Coolfire #5656 Heheehh..vmi nem az igazi ebben a fórummotorban..:) -
#5655 kéccer is? :DD -
Coolfire #5654 Ja eccere bökte meg a szemünk..:) -
Coolfire #5653 Ez nem is volt fair így.Nem ő csak a témaindító volt. -
#5652 hát ez lol, mike házigazdának? pfffff :DDDDDD -
#5651 WOW ... jó 5let a FAQ, de a sötétkék fekete télleg merész. De megérdemli aki nem tud vmit ! ;) ... télleg ... megérdemli ?! :). Amúgy ettől függetlenül, szerintem elég soxor fog az alábbi mondat elhangozni :
"Topik tetején nézd meg a FAQ linket" -
Coolfire #5650 Legalább akkor a sajátod és egyéb gyönyörű hozzászólásokat szedegesd ki.Azt nem tudom még most sem,miért nem kapta meg Amiga amikor kérte. -
#5649 Ejjjjjjj! De 1xre! :D -
#5648 Hmmm... Csak 1 gyors kérdés... Ennek a fórumnak nem Amiga volt a "házigazda"-ja? Most Mike at home van ott fent. Tökre nem érdekel amúgy, csak kérdezem, hogy én emléxem így, vagy sem. -
Coolfire #5647 Csak egy szolid kérdésem van Mike.Miért te lettél ennek a fórumnak a házigazdája?Bazze.Azért nem gondolod,hogy ez a témaindítót illette volna meg?(Amiga). -
#5646 Press CTRL+A!
...jobbhíján... -
#5645 Gratulálok a GYIKhez. Az információtartalmával nincs gond, de sötétkék oldalra feketével írni elég tahó megoldás. Főleg hogy a linkek meg szintén sötétkékek. -
#5644 höe! :D -
#5643 Ha fiú lett volna, akkor Csubakka lett volna a neve. De így muszáj voltam valami szolídat választani. :) -
#5642 hehe -
#5641 szebb nevet nemtalaltal szegeny koloknek? :D -
#5640 Ami tuti: mexületett Aphrodisiacum, a mama elment ssx3-azni, és a pasim nője (na ez értelmes lehetett) kezdett el vele foglalkozni. Elvitte megetette, kiságyba rakta satubbi. Pedig a mama is családcentrikus. Persze szülés után a fun-ja elég minuszban volt. :) -
#5639 nézzétek csináltam magamnak szép hátteret :DDD
szentem jó. én két csajszikám
-
#5638 Mindenki a csodájára jár:
-
#5637 Mexületett!!!! Az első baba! Kislyány lett, szép magyar névvel: Aphrodisiacum! :DDD
Na most leszek még csak germóban... -
#5636 Na meguntátok végre?!
Csinált valaki má pincét nekem csak az a bajom vele hogy csak kintről közelíthető meg! -
#5635 hihi
Hát ez tényleg gyors volt. Mindegy.
Ha értenék hozzá, csinálnék egy fansite-ot a játéknak. Bőven megérdemli. Ott aztán lehetne külön topic mindennek.
Valaki aki kicsit hozzáértő, és érez egy kis lelkierőt magában, nem dobna össze egy The Sims 2 Hungarian fansite-ot? Fórummal, egyebekkel... sokat segítene...