2084
VIRTUAL DJ
  • MGreene
    Próbáltam egy gondom, hogy hiába ez hw: 3,6 os P4, 2*1 giga ram, X-fi+audigy 4, kb egy fél óra játék után megáll az egész progi, és kb. fél perces késéssel reagál mindenre. Erre van vmi tippetek?
  • mila69en
    ugyanaz a 6 is... nem változott semmit: az 5 höz képest) amúgy a pionak a progiját próbáltad e már? talán aza legjobb progi.....

szerk: jut eszembe a cdj 700-as skin nél lehet kapcsolgatni hogy sractch vagy pitch:)
  • MGreene
    Köszi a válaszokat, "megvettem" a 4.1r2 -t természtesen a legálisat;) sractch alatt azt értem, hogy pl ráteszek egy pio 100s skint és a jog tárcsa forgatására schratchel és nem a pitchet módosítja. A monitorozást nem találtam meg, igaz így itthoni szórakozásra tul képp tök mind1, mert ha itthon van a keverő akkor már megoldható:) A mixvibes szerintem is jó arra, hogy az ember megtanulja az alapokat, kb szépen is szól, a tempó tartása nem az igazi de hát erre van a két kezünk, viszont az EQ-ja az tényleg nem egy eltalált vmi sajnos, a 6 pro-t meg még nem tudtam kipróbálni. Az 5 ös sem rossz bár a 4es nekem kezelhetőségileg jobban bejött. Ha esetleg az ötöshöz van vkinek vmi normális billentyűzet kiosztása amivel az eq-t is tudom vezérelni azt megköszönöm.
  • mila69en
    hangzásban mindenféleképpen jobb, sőtt kifejezetten szépen szól a mixvibes, csak engem idegesít aza rohatt kill.... bár a vdj-n is lehet segíteni hogy szépen szoljon külső vst-kel mert rengeteget támogat csak egy hibája van számbetöltésnél mindíg kikapcsolja az effekt gombot erre tudtok e megoldást?
  • VinylToy #358
    Nem kötelező használni a kill-t, szerintem már a hangzásban is jobb mint a Virtual DJ, ezenkívül az auto sync-et itt el lehet felejteni, ha komolyan foglalkozik vele az ember, akkor inkább ezen tanuljon.
  • mila69en
    felsorolnás azokat a szempontokat?

valóban jó lenne a mixvibes.... de van egy hatalmas hibája méghozzá a kill mert a kill az kill-.-
  • VinylToy #356
    1. Mixvibes a Virtual DJ-nél sokkal, de sokkal jobb (több szempontból is)
    2. A demo verzióról beszélsz, mert a fullban, lehet mind a két csatornát monitorozni, a scratch-nél én sem értem mire gondolsz.

• K.András
    Thx.
  • K.András
    Scratch-et kikapcsolni?A második dolgot sem értem, de majd a szakértök biztos segítenek.
  • MGreene
    Sziasztok! Egy ideje már foglalkozom kevergetéssel, pio cdj (ha lehetőségem van), itthon ableton, acid (csak előre felvett rádiós mixekhez), meg mixvibes ha épp szórakozni támad kedvem, de most felraktam a virtual dj-t, hogy megnézzem milyen is:) Tény, hogy pontosabb mint a mixvibes és a tempót is jobban tartja, de azt az über idegesítő scratch-et nem lehet kikapcsolni vhol, és azt megoldani, hogy mindkét csatit monitorozzam fülesben? Köszi
  • mila69en
    vst vsti pluginok vannak benne nagyon jók meg szarok is, válaogatni kell:) de mindegyik működik a progival amik nagyon jók sztem a nativ guitar ring, az audio damage, kjaerhus audio golden, fab filterek, PSP Audioware-ek.... nah jó mazsolázgatást:DDDDD
  • K.András
    Miért nem szeded le 4.1-et, #334 üzenetben rakta be VinylToy...
  • K.András
    Annyit azért nem szoktam, mint egyesek gondolják :)
    Már bulizni sem járok, rádiot sem hallgatok, ennyi volt a lényeg :P
  • TrIp
    kell :)
  • mila69en
    ha kell akkor dobok fel valahova sok-sok vst plugont amik működnek a progival filterek efektek stb......
  • BRanErmaIstEer
    figyusztok kéne segitség!! nem tom leszedni az idökorlátot a 3.2 röl help plz!!
  • TrIp
    te most kivel beszélgetsz? nem kéne annyit szívni ombre
  • K.András
    Khm, mekkora bocsánatkéréssel tartozom!!!
    Elnézést szeretnék kérni, mert a lenti „lemezhez” bizonyos dolgokat nem írtam le illetve említettem, pl. ezeket a zenéket a kedvenc rádióadómon hallottam a kedvenc lemezlovasaimtól, Bárány Attila, Jovan, Hamvai PG, Antonyo, Junior, Danny L, Soneec, Lauer!!! Szóval ezeket a zenéket fáradságos munkával hallgatták ki a nagy ömlesztett semmiből, én meg összerakva ezeket kirakom a netre...
    Ami azt illeti azt is tőlük lestem hogyan és hol kéne összerakni ezeket(igaz, hogy távolból sasolva), ezért pedig köszönettel tartozom!
    A hibát ott követtem el, hogy nem saját számaimból próbáltam „alkotni” de higgyétek el nem ártó szándékkal tettem magamnak készítettem autóba(és tanulási szándékkal), természetesen személyesen is szeretnék elnézést kérni amit ma nem tudok megtenni viszont a minimum, hogy telefonon még ma megteszem! Ígérem ha olyan zenét csinálok magamnak amit más játszik akkor még véletlen sem rakom fel a netre!Még egyszer Bocs!
  • K.András
    Megalol :D, igazából nem tudom hova rakni a dolgot, ettől függetlenül szétröhögtem az agyam, de hát ezt már én sem hiszem el :P
  • K.András
    Igen, elöször nem tudtam milyen idökorlát utána már vágtam, de elfelejtettem kitörölni a kérdést az elejéröl..:)
  • VinylToy #342
    na látod, tudod te, hogy miért nem megy olyan egyszerűen :D
  • K.András
    Idökorlát?Ha dinamikus ip-d van pikk-pakk lejön, lecsatlakozol és máris jön a következö, thx!
  • VinylToy #340
    Hello, nem volt még időm leszedni a rapid-ról az időkorlát miatt, de mihelyst lesz időm meghallgatom és elmondom a véleményem.
  • K.András
    Szóval, ezt a "lemezt" ezzel a prg-vel csináltam magamnak autóba, de gondoltam megosztom hátha tudtok jó tanácsokkal szolgálni(pl. felejtsem inkább el az egészet :D)... 17 számot raktam össze, vágva stb., persze cd-tok az csak poén :)...Ha esetleg nem tetszik akkor a hiba az ön készülékében van vagy az enyémben, természetesen a hang minősége nem tökéletes... Marha jól szórakoztam miközben csináltam szóval nekem ennél több nem is kell :P Nem kicsi 200 MB 5 fájl:

Dokkressive.part1.rar

Dokkressive.part2.rar

Dokkressive.part3.rar

Dokkressive.part4.rar

Dokkressive.part5.rar

• Csuhai G
    Sziasztok!

Először is köszönöm Vinylnek, hogy feltöltötte ezt a Virtual DJ-t!
    Viszont az extra effectek eredetileg az előző verziókhoz készültek, úgyhogy nagyrészük nem kompatibilis azzal a Virtual DJ-vel amit belinkeltél (4.1). Ezért kiválogattam azokat az effecteket, amik működnek ezzel a verzióval is, és feltöltöttem a Rapidra!

Használati utasítás: Tömörítsd ki a feltöltött fájlt valahova, és másold be a tartalmát ide (alapértelmezett): C:/Program Files/Virtual DJ/Plugins/SoundEffect !

Katt!
  • K.András
    Egy pár szóval a progirol, sajnos nem egyszer kiszopatott szépen, sajnon tényleg kell venni minimum egy keveröt, mert sok kinlodástol kimélhetem meg magam, igy bill-röl szépen vezérelhetö de kétszer annyi ideig tart valamit jol összerakni mint egyébként, szvsz.
    Asszem gyorsba veszek valami alap 2 csatornás keveröt amig egy komolyabb cuccot nem épitek...
  • K.András
    Küldtem privit, kettöt is de megint nem jo a cim :D, ha fent van elküldöm addig nem, hátha oda sem tudom felrakni :)
  • K.András
    Szuper, köszi! Képzeld tegnap el akartam menni bulizni picit, szépen felöltöztem szépen be is téptem de mondom még odaülök megnézek valamit a gépen :), na azota itt ülök buliba is elfelejtettem menni de legalább készen vagyok mint állat ;)
  • VinylToy #334
    Atomix Virtual DJ Pro v4.1R2 RETAIL:
    http://rapidshare.com/files/8660302/V.D.4.1.rar

Skins Pack:
    http://rapidshare.com/files/8660306/V.D.SKINS.rar

Extra Effects:
    http://rapidshare.com/files/8660304/V.D.EFFECTS.rar

Szedjétek mert itt még fenn van!
  • VinylToy #333
    Ez pont megfelel neked!

Nem kell sz*rozni! :D
    De azért paly, csak csináld így. :D
  • paly17
    csao
    ahoz wav-ba kell felvenni vagy ha mp3-ba vetted fel az se baj akkor alekíst át mert akkor a végét le fogja csípni nagyon kicsit de hallatszik vagy még aszt tudom tanácsolni hogy egyszerre csak 2 számot rakj át és a másodikat hagyd végigmenni és úgyd vagd szét nem rövid munka de jó eredmnyt lehet elérni vele amivel én szét szoktam vágni anak az a neve hogy : goldwave nekem megfelel ja és még ha ki akarod írni cd-re akkor is wav legyen igaz hogy többet foglal de megéri
    tiszteletem
  • K.András
    Mivel tudom a mixet szépen feldarabolni, hogy utána azért a lejátszásnál folyamatos legyen?
  • voyager84
    nekem nagyon bejön a virtual dj 4es verziója,bár nekem a preview funkciónál baromira szaggat a zene:(
    ami procim van,az amd sempron 2200+os,állítólag nem a legjobb az utasításkészlete,létezik az,hogy ezzel van a gond? hangkarim az sb audigy 1es.
  • VinylToy #329
    ez jó hozzáállás, ne is adj ki olyan munkát a kezedből ami neked nem tetszik, mert akkor másnak sem fog.
  • K.András
    Azért ha igényesen akarom összerakni, márpedig ugy akarom akkor kicsit tovább tart mint gondoltam(gyakorlat hiánya:), ezért inkább addig csinálom amig nem érzem, hogy közelit ahhoz a minöséghez amit szeretnék...
  • paly17
    miután megirtam a szöveget utánna láttam meg
  • VinylToy #326
    az alattad lévő hozzászólásban van, te nagyon izéé
  • paly17
    k.andrás a képet amit felraktál képet aszt a skint fefraknád ide vagy elküldenéd emailba cím:[email protected]
    előre is köszi
    Paly
  • K.András
    Parancsolj!

Pio skinek ,100,700, 1000mk2,1000mk3

Zenét még nem teszem fel, csinálom a többit.
  • Tufa
    nincs benne a pio skin :(