2084
VIRTUAL DJ
-
#522 én innen:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1060688069&order=reverse&index=2
365-ös hozzászólás -
MarQs #521 Tsabee!
Honnan sikerült beszerezned azt a MixVibesDVS 6.15-öt?
Nekem is kéne ha vóna!
THX! -
MarQs #520 Amire neked szükségd van, az egy serial. Feltöltöttem neked a yousendit.com szerverére.
Innen eléred:
http://download.yousendit.com/EF84E69610B99546
Asszem van mellette magyarítás is - csak beta. Sok sikert! -
KeV15 #519 Hy!
nem tudjátok honnan lehet leszedni a vdj4.1-et mert nekem csak a trial van meg de ott lejárt a 30 nap.Ha igen írjátok ki a honlap címét!!!
Előre is kösz.HELO -
MarQs #518 Azt nem írtam, hogy mennyit! -
K.András #517 Fizetnél a crackért?Ne légy bolond, ha fizetsz akkor legalább az eredetiért fizess biztos sokat dolgoztak vele a srácok! -
MarQs #516 YoshX!
Hogy oldod meg, hogy "hivatalos weboldalról simán megy"?
Érdekelne, mert már a világháló minden szegletét átkutattam, de crackot még én sem találtam. Pedig naon kéne, mert jóó az a progi!
Aki talál belátható időn belül, annak eksüszöm fizetek!! -
#515 hello
Nekem a MixVibesDVS 6.15 van meg (nem trial), még nem nagyon próbálgattam. Az ableton nem nagyon jön be, bár csak egy régebbi verziót láttam(asszem 4).
A virtual viszont nekem bejön, de az igaz, hogy egyszerű...
(ha az utolsó sort virtual-ra értettted) Effectem van egy pár, de régebbiek és a 4.0-val már nem mindegyik működik, skin-t meg a virtualdj.com-ról tudsz tölteni(de az is van nekem egy pár), de ha visszaolvasol, ott is találsz...
na csá -
yoshx #514 akkor én meg azt mondom h mixvibes 6.29 - kicsit komolyabbaknak - és varázsgomb nélkül ,ott már lehet gyakorolni - amugy cracket még nem leltem hozzzá de nem 20 napos trialal hivatalos weboldalrol simán megy -
de vdj is jo akármennyire leszolják más helyeken , sztem eccerüségében rejlik az ereje - de el kell ismerni ableton és a traktor vezeti a toplistát .
amugy 1 ujj effect gyujtemény illetve skin pack kellene ,de már a 2006os és a 2007 ekkel , ha esetleg vki feltöltené azt megköszönném -
K.András #513 Ezek szerint soha nem jár le az idő és mindig szabadon használhatod ;) -
#512 dussy:azt nem tudtam, hogy a gyári oldlról szedted le... :D amúgy szerintem mikor rákattintasz, és bejön egy kis kép, ott írja ki, de ha nem, örülj neki:D
nikeman: szerintem se és én se vettem meg...
annyi előnye van, hogy ha eredetibe megveszed, akkor tudsz letölteni egy pár dolgot a virtualdj.com-ról (bár én így is regisztráltam a progit..) -
dussy #511 Nem hinném,hogy a gyári oldalon a töröttet lehetne leszedni... -
#510 Van itt valaki aki megvette a programot? Mer én nem, és sztem sokan nem. -
#509 akkor lehet, hogy úgy töltötted le, hogy a demo verzió már fel van törve
amúgy ha kell teljesbe virtual, akkor írj, szerintem tudok adni linket, meg ha visszaolvasol, ott is találsz... -
dussy #508 Sziasztok!
Új vagyok erre,most ismerkedem a Virtual DJ-vel és nagyon jó kis proginak találom.
Demo verziót nyúzom,de nem találtam utalást,hogy mikor jár le az időm... -
#507 Nah, mivan? Meghalt a fórum? Valaki dobjon fel egy jó témát (de VDJ-vel kapcsolatban!) -
K.András #506 NM, bátran használd az auto sync-et is azért van hogy használják, ha valaki meg azt mondja nem az a tudás ha azzal összeraksz valamit az buta, soha nem fogja olyan pontosan összerakni a zenéket mint az aki kihasználja a lehetöségeket, és csak azért probálják bonyolitani nehogy rájöjjenek az emberek, hogy aki mixel annak nem kellenek különlegesnek lennie, egy "hétköznapi" emberke is tud olyan jó mixeket késziteni mint bármelyik dj aki milliokat kaszál, szvsz! -
colos92 #505 Kössz! -
K.András #504 Tessék barátom!
Skinek... -
colos92 #503 Azt megköszönném! -
K.András #502 Felrakom én neked az összeset ha kell!Effekt is van egy csomo bár én azokat nem nagyon használom, kivéve fader start... -
#501 igen... pedig új effektek meg skinek jol jönnének a vdj4hez mert a régiek közül nemsok működik... :S -
colos92 #500
A www.virtualdj.com-ra csak akkkor tok letölteni skint,ha regisztrálom magam????? -
K.András #499 Szivesen! -
MarQs #498 Tenksz! Közben leesett a tantusz, hogy be kell másolni a 'Skins' könyvtárba a cuccost, amit belinkeltél és utána leheta progin belül csemegézni. -
K.András #497 A beállításoknál lehet, rálépsz a skinre és nyomsz egy ok-ot! -
MarQs #496 Hogy lehet skint változtatni a Virtual DJ-ben? Bemásoltam az .xml és a .bpm fájlokat a Skin könyvtárba, de semmi... hibaüzenet. Kell még valamilyen alkotó hozzá? THX! -
#495 ha kicsit visszaolvasol...
#477 -
komisz #494 de hol lehet letölten ia teljes verziót....?????? :D
-
#493 Igazad van, úgy is jó:D -
#492 ha a virtual dj-ben kikapcsolod a keylockot, és gyorsítod a tempót, akkor is vékonyhangú lesz... -
#491 és télleg:)
köszi szépen, ez már működik:DD -
#490 Hello!
Nem biztos, hogy jó, de szerintem igen:
virtual dj 4.0-ban alapból van olyan effect, hogy key changer. Na ennél a fine adjustot felhúzod maxra és rámész arra, hogy +3 semi tone, meg még fel is gyorsítod a számot, és szerintem jó lesz.
Bocs, ha nem voltam érthető -
#489 de, mert haver csinálta, és ő is azt mondta, hogy gyorsítással de nekem nem akar működni:(
pedig anno vhogy nekem is ment, de fogalmam sincs hogyan:((
azért köszi -
#488 hát gondolom nem vdj-vel készűlt:D -
K.András #487 OFF:Ezért szeretem az embereket! Mert segitökészek és szeretnének jók lenni illetve jót tenni, csak sajnos páran nem hagyják öket :)
ON. -
#486 úgy is próbáltam, de nem lesz ien a hang:( -
#485 ezlső felvan gyorsítva -
#484 KATT
az első átvan formálva
a második az eredeti hang...
(nem én csináltam az elsőt:D) -
#483 hmm, van egy alap hang:)
és azt átteszem nagyon magas hangra, úgyhogy totál másképp hangzon mint az eredeti hang, ááá, ezt nem tudom kifejteni:D