2084
VIRTUAL DJ
-
#402 az nem ejay?
vagy az ugyanaz?:D nem tom azt nem ismerem
szerk: most nézem elvileg akkor ez a home edition? most akkor ez miben külömbözik a pro-tól? -
K.András #401 Nekem az nincsen meg, ezért nem tudom de probáld a beállitásoknál nézni, sokszor informácionál kell beirni, valahol csak be lehet! -
Micsu #400 hellósztok
megvan az atomix dj mix station 3om van hozzá keyem is csak nemtom sehova beíni :( crackem meg nincs hozzá tud valaki segíteni? :( -
#399 hja végülis nem tart semeddig... csak néha elfelejtem -
K.András #398 Tényleg, akkor marad a kapcsolgatás :) -
#397 ne itt reklámozz helo szia-.- -
#396 hát mikor betöltök egy új számot akkor kikapcsolódik:( -
#395 www.goat.mlap.hu _--Dance Kívánság műsor akit érdekel regeljen a fórumba és kérjen számot! -
K.András #394 Minden második után kell csak effektet kapcsolni, nem? -
K.András #393 Magammal, ott irtam 389-ben 1. pont ;)
-
#392 használjátok a ANWIDA Soft GEQ15V vagy a 31-et nagyon szépen szól vele a vdj:) eq-k nagyon faján vágnak fent is hagyom a progit:D a vdj eq-it nem is használom qúl:) csak a fadert kár hogy mindíg újra bekell kapcsolni azta fránya effektet:S
kár hogy a mixvibes-el nem lehet működésre bírni:( -
#391 napok óta órákat alszol?:D LoL jó neked én évek óta iszonyatosan rossz alvó vagyok
de amúgy most komolyan, te kivel beszélgetsz? -
K.András #390 Ha valóban igy van és nem néztem be megint valamit akkor ebböl akár filmet lehetne készíteni, egy olyan vigjátékot aminek a végére mindenki bepisál az tuti biztos! -
K.András #389 Remélem ma már én is nyugodtan alszom, őszinte leszek napok óta csak órákat tudtam aludni és még véletlen sem ajzószerek okozták ezt, végre vége van ennek a rémálomnak!Remélem!
Ha ugy történtek a dolgok ahogy most kezdem látni, akkor:
1. Iszonyat nagy hülye vagyok!
2. Ti is azok vagytok!
3. Mindenki egy idiota állat!
Mielött bárki kérdezné kivel beszélgetek, 1. pont! -
K.András #388
-
#387 mi a külömbség home meg pro között?:) gondolom valami butitott válatozat lehet -
Micsu #386 hellósztok
megvan az atomix dj mix station 3om van hozzá keyem is csak nemtom sehova beíni :(, crackem meg nincs hozzá tud valaki segíteni? :( -
#385 Atomix Virtual DJ Home Edition 2006 v3.4.1 Multilangual Incl Keymaker -
K.András #384 Magammal :D -
MGreene #383 Te kivel is beszélgetsz pontosan? -
K.András #382 Na utánanéztem és szarul hangzik :)
Elég bonyolult ez a prg, lehet inkább maradok a grafikánál... :D -
K.András #381 Én nem tudom, mi ez pontosan? -
MGreene #380 Na megvan a 6-os és szépen is szól:) Arra vmi ötlet, hogyan tudnám kitenni billentyűzetre a killeket? -
MGreene #379 chello, mac reg megy ez:D :D -
K.András #378 Oppá, thx! -
#377 nem:D minden benne van mixvibes 6 + 6.15 update meg skin pakk is:) -
K.András #376 Az nem csak skin pack? -
#375 #365?:) -
K.András #374 Hogy megszaladt a topik, 6-os mixvibes-hez nekem is kéne ha lesz...Thx! -
#373 amúgy eza legjobb skin
-
#372 csatlakozz le a netről meg vissza:D aztán már tölteheted is tovább persze csak ha nem fix ip-d van:) -
MGreene #371 :D ok:D -
#370 hát igen várni kell kicsit, vagy új ip-cím, és már megy is :D -
MGreene #369 Köszi a 6os mv-t egy a gond, a rapid sharen egy file után elküldött a francba mint free usert -
MGreene #368 jaja 700s en van valóban, meg 3as vdjhez létezik mos találtam egy olyan 100s ami szintén tudja -
MGreene #367 Hmm nekem semmi változás:D -
#366 az nem pont most raktam fel a progit egyből ezt néztem én is:D
mode2
viszont itt találtam
-
#365 Mixvibes DVS 6 + 6.15 Update + Additional Skin (part 1)
Mixvibes DVS 6 + 6.15 Update + Additional Skin (part 2)
Mixvibes DVS 6 + 6.15 Update + Additional Skin (part 3)
Enjoy -
Asszem azt kell ki, vagy bekapcsolni hogy sebességet tudj állítani, vagy scratchelni akarj.
De van egy timecode gomb is lehet hogy az az. -
MGreene #363 Most már megnéztem a 6 prot, ilyen még nem volt, hogy vmit az origon találok meg:D, nincs vkinek hozzá vmi buhera(gondolom sejtitek), ha akad akkor privben rendezzük le:)