2084
VIRTUAL DJ
-
#482 vékony hangú? -
K.András #481 Én szivesen probálnék neked segiteni(bár én sem vagyok profi, söt), de nem értem mire gondolsz kifejtenéd bövebben? -
#480 hello!
virtual dj-ben hol lehet állítani a szám élességén, pl.: vékony hangú legyen minden az eredetihez képest! -
K.András #479 Nem is kell thx! -
K.András #478 Ha wav fájlban csinálom a lemezt miért nem tudok tag editorban beleirni, pl album neve stb.?Köszi! -
K.András #477 Hali! Itt a vdj, elvileg ennek mennie kell, benne a crack is :)!
VDJ 4.0
Skin -
K.András #476 Este felrakom neked skinekkel együtt, aztán GO! -
#475 haladunk a korral:) bár nem tudom énsem, hogy a legjobb műfajt mért nem vitték tovább:( azért bizom meg egy astral P. lemezben:P remélem nem alszanak a fiuk:DDDD -
Daza500 #474 "goa trance mára már igen csak eltűnt vagyis inkább átalakúlt"
SAJNOS :-/ -
#473 hát az alapok nincsenek ojan távol egymástól:DD egyébként hogyan tudtad letölteni? mert ezek a dögök letörőlték ahova feltöltöttem:S (extra.hu)
amúgy ez psyhedelic trance:) goa trance mára már igen csak eltűnt vagyis inkább átalakúlt -
MarQs #472 Mila! Ez lenne a GoaTrance?
Elég ütős... egész jó, sőőt!
Élőbe agyhalál az tuti!
Az én titkos szerelmem a progresive techno és a zenédben valahol felfedeztem az enyémet. Tulképp nincs a kettő nagyon messze egymástól! -
MarQs #471 ...lehet egyáltalán változtatni a skint? Eléggé úgy fest nem nagyon! FUCK! Na mindegy! -
MarQs #470 Letesztelem a pioneer dj progit, de kicsit fura az alap skin. Tudtok nekem a másféle skineket mutatni ehhez? Előre is THX! -
Styler #469 Sziasztok! Régebben sokat használtam a virtual dj-t. Most megint letöltöttem, de nem megy egyik se. Se a trialok se a fullok. Indításnál a windows hibát ír ki és leáll. Megköszönném ha valaki tudna segíteni nekem, mert egy világ omlott össze bennem. -
#468 én már töltöm:)
amúgy, ismertek olyan számokat amik nagyon összeillenek a Linkin Park stílusával... keresem, keresem de nem találom a megfelelőt:( -
#467 mix-em
akinek van kedve halgassa meg:D bár nem vdj-vel készűlt, meg nem hiszem, hogy szeresse itt valaki a stílust -
K.András #466 Maradok a virtual dj-nél! -
K.András #465 Köszönöm szépen a prg-t, és persze a dicsérö szavakat is igazán jólesik, erőt ad a folytatáshoz! -
MarQs #464 Na! Most vettem észre, hogy közben meg vissza az egész!
Én meg itt dóógozok má vele vagy egy fél órája! Na mindegy...
(a link 7 napig él) -
MarQs #463 Most nézem... regelni kell a töltéshez!
Korábban erre nem volt szükség!
Tulképp a regisztráció egyszerű és gyors... semmi extra. -
MarQs #462 Pioneer DJ:
http://download.yousendit.com/5F8A9F8D73F9E71F
Meghallgattam a mixedet. Ügyes munka!
Hétvégén házibuli -> biztos betolok egy-két számot erről... -
K.András #461 Nem is kell, köszi, jo nekem ez a prg lehet nem a legjobb de nekem egyenlőre megfelel! -
K.András #460 Megkérnélek felrakod nekem a demót?
Van egy jó ötletem, és csinálok egy ujjabb lemezt! -
K.András #459 Enyém 4.1-es, a progival szerintem nincsen baj, a megoldás ha vesz az ember egy jobbat, persze idövel. -
MarQs #458 Hogyhogy 'egyenlőre'? Tudsz valami megoldást??
Amúgy te milyen hangkártyát használsz? Már csak azért kérdem, hogy kiszűrhessem, hogy a hangkártyám a ratyi vagy a progi. Hagyományos, integrált, 4.1-es, 5.1-es?
Tényleg! Egyáltalán kezeli a progi az 5.1-es kártyákat? -
MarQs #457 Na akkor feltolom a demót, azt jöhet a mehet!! -
#456 szerintem semmi külömbség:DDD mivel a demó sem úgy demó hogy bizonyos opciók esetleg korlátozva lennének -
#455 szerintem a programmal van valami gáz, mert a régebbi vdj-k nem csináltak ilyet... -
K.András #454 -
K.András #453 Nálam is kb ez a helyzet, egyenlöre! -
MarQs #452 Nálam a rossz hangminőség a FADER és a SAMPLER használatánál szembeötlő. A fadernél áthúzás közben, a samplereknél meg a bejátszás elején és végén halk puffanás(ok) hallhatók. De lehet, hogy a hangkártyám a ratyi. Ugyanis perpill egy integrált hangkártyát használok. -
MarQs #451 A demot + a crackot már beszereztem korábban... de azért BIG THX! A teljes verza azért jobban mutatna a gépemen. Van amúgy valami különbség a tört demó és a teljes verza között?
Ez a "miben nyilvánul meg?:D hát abban hogy csúnyán szól" nem valami szakszerű kritika... na mindegy! Ti milyen hangkártyával használjátok ezeket a progikat? -
K.András #450 Szegény anyám teljesen kivan, csak miatta aggodom, azt mondja megháborodtam, persze tudjuk ez a zene miatt van sokat ülök a gép elött...
Persze én tudom mi az ábra, és nincsenek kétségeim viszont meg kell öket nyugtatnom!
-
paly17 #449 vársz péntekig ha akarod elküldöm a toorentett -
K.András #448 Segitsetek nekem megszerezni ennek a demoját, thx! -
K.András #447 Sokan nem veszik komolyan ezt a programot, pedig az ;) -
#446 töltsd le a demot azt adok hozzá crackot parancsolj de csak az 1002-höz jó a háromhoz nem
miben nyilvánul meg?:D hát abban hogy csúnyán szól:D -
MarQs #445 Sziasztok! Betudnátok nekem linkelni a Pioneer SVJ-DL01 teljes szoftot? Nagyon megköszönném... elég nehézkes a progi beszerzése. A másik: olvastam, hogy a Virtual Dj hangminősége hagy némi kívánnivalót maga után. Ez nálatok miben nyilvánul meg? THX! -
K.András #444 LOL, probáltam csinálni egy mixet, erre majdnem elbaszom...
Legközelebb jobb lesz azt garantálom! -
#443 egy kis skizofrénia fennálását látom:D