VIRTUAL DJ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már nemazért de piálni mix közbe is lehet felraksz egy hosszab zenét és mászkálhatsz is, szikronizálés meg most mondom bocs ha megsértek bárkit is de szánalmas.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

MerlinW
Azt azért sosem mondanám, hogy jobb mint a traktor, mert fényévekkel lemarad tõle. Traktorral, otthon, keverõvel csodákat lehet mûvelni. VDJ-vel kisebb kaliberü házibulival kényelmesen lehet zenélni úgy, hogy mellette még ihatsz is😄

[merlinw.org]

VinylToy
ez elég viccesen hangzik

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

nikeman
hát ezaz, bár azért te is kellesz
de attól még mindig jobb a VDJ, mint a traktor

nikeman

VinylToy
minõségi visszaesés érzek.
ha minden megcsinál helyetted, akkor te minek kellesz?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

MerlinW
4.0-> nagyon jó lett. Kényelmes, tökéletesen szinkronizál, szinte megcsinál helyetted mindent😊 Rendesen támogatja a többcsatornás kártyákat, rendesen broadcastingol, le a kalappal. A mai nap leváltottam a Traktort😊

[merlinw.org]

gameplusz
Atomix Virtual DJ v4 1 Cracked-BAKA

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

nikeman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hali!Mivan? nemírtok?

nikeman

nikeman
Én még soha nem használtam, ha jó angolos vagy érdeklõdj a VDJ készítõitõl e-mailben vagy fórumon: VDJ honlap

nikeman

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem VDJ-vel kapcsolatban.
Van benne egy ilyen funkció:

Network Sync: Synchronize several computers via a network.

Tehát hogy több, egy hálózaton levõ gépen fut egyszerre a VDJ és azt szinkronizája...?

Ez mit takar pontosan, használta már valaki? Mi próbáltunk összelõni 2 gépet, de semmi érdemlegeset nem tudtunk összehozni vele.
Elvileg arra lenne jó, hogy az egyik a másikhoz illesztené az ütemet, vagy teljesen rossz fele gondolkozom? A másik kérdésem pedig, hogy ha ez így is van, akkor kell a két gép kimenetére egy jelösszegzõ és úgy mehet tovább, mert gondolom hogy amit az egyik gép játszik, az a másik kimenetelén nem jelenik meg. Próbálkoztam google-val is, de semmi hasznos infot nem találtam ezzel a funkcióval kapcsolatban. Aki tud ötletet adni hogy mit hogy hova, mi is ez pontosan, kérem segítsen! köszi!

Üdv
Csontikka
nikeman
Lécci valaki, akinek megvan a VDJ 4-hez a Pio 1000-es skin az tegye föl valahova. Köszi

nikeman

nikeman
Nincs vkinek VDJ4-hez olyan skin, mint a3ó 3-ban az alap?

nikeman

A HDPS annyit jelent mint Hungarian djs and Party services. Ez egy társulat, kör ha úgy tetszik. Célja, hogy dj-k, partyszervezõk és klubtulajdonosok kapcsolatba kerüljenek egymással, kapcsolatokat alakítsanak, segítsék egymást és, hogy a kezdõ tehetségek is megmutathassák tudásukat. Folyamatosan jelentkezünk majd hírekkel a partyk világából, közöljük az eseményeket és próbáljuk nyomon követni a zenei világban történõ eseményeket is. Ha minden jól megy, szervezünk partykat ahol kezdõ dj-k lépnek majd fel, egy-egy nevesebb társukkal egyetemben.
Nah... Azt hiszem kicsit csúsztunk de jobb késõbb mint soha. Jövõ héttõl elindul a www.hdps.hu!!! Mindenkit várunk akit érdekel! Kérdés, regisztráció, véleméyn stb. egyenlõre még a [email protected] címre, az oldal indulása után pedig az [email protected] címre jöhet.
nikeman
hali! nincs vmi kiegészítõ a vdj-hez amivel mûködik a behringer bcd 2000?

nikeman

VinylToy
Kipróbáltam ez még mindig ugyanolyan szar mint volt, azt hittem fejlesztgetik, de nem vettem észre, a hangzás még mindig silány :S

VinylToy

gameplusz
Atomix.Virtual.DJ.v4.0-BEAT

Rem. nem olyan fos mint az elõzõ verziók, próba cseresznye.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

sziasztok nekem a DSS DJ5.5-ötös crack kéne.kösz
Phate
úgyse lesz igazi "éneklevevõs" effekted, nem fog müxeni rendesen

[ edrink.blog.hu ]

Csuhai G
Ha megadod az MSN címed akkor átküldöm az összes eddigi effektet becsomagolva RAR-ba! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
És ez miben újabb/jobb, mint az elõdök?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

helllllllllo
nem tudjátok honnan lehet efecteket letölteni?mondjuk énekkivevõst meg ilyeneket...
Phate
Megjelent a 4-es virtual DJ!

Tõccsd le!

Hja, és szerezz nekem is cracket!

[ edrink.blog.hu ]

Phate
lóóól, <#banplz>

[ edrink.blog.hu ]

Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a progiban(amelyikben sok sok effect, samples, skin található) a samples részében van egy olyan nevû, hogy FIESTA.
No, ennek kellene nekem az elõadója, mert azt hiszem ez a szám címe.
Kb. '92-'94-es lehet ez a szám.
Bocsi,hogy egy kicsit OFF topik lett de sajna sehol nem találom,hátha itt valaki tud róla.
Segítségeteket elõre is köszönöm!!!
VinylToy
azt még a zenék elindítása elõtt kell, asszem recording fülön van rá lehetõség.
Nem használom a programot, szóval csak tippelek

acsati
de menni fog 😄 és menteni?
VinylToy
gondolom van olyan a billentyûzet kiosztásban hogy elinditja a tracket, a másikat meg egérrel indítod, ha ennyi se megy, akkor szerintem hagyd az egészet.

acsati
bövebben?
VinylToy
egér+billentyû

acsati
és hogy tudom egyszerre inditani mindkettõ számot?
acsati
bocs a láma kérdésért de ha két számot összemixeltem hogyan tudom elmenteni?
mila69en
<#wilting>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Esetleg ha érdekelne valakit mit lehet mûvelni a progival az nézzen el hozzám Alloy Mp3 addig is csáááóó<#worship>
Érdekel valaki a 3.4 es verzió + természtesen Crack vagyis pach. de mind1 mert ugyan az<#alien><#bdead>
nikeman
a www.wirtualdj.com-on találsz

nikeman

a virtual dj-hez kéne magyarosítás!!!please
THX
nikeman
A VDJ-hez van olyan skin, a www.virtualdj.com címrõl lehet letölteni.

nikeman

technodome
hy all.
Olyan mixprogramot keresnék aminek lehet olyan skint választani mint a pioneer 100as cd lejátszó. Nem tudom h a virtuálba lehet e vagy hogy van e de ha vkinek van az küldje már át nekem. köszi

hello

dj szaboka nem tudnál nekem sgíteni ebben az egész virtual dj-s dologban??
Használata meg ilyesmikben! ha tudsz írj erre a címre [email protected]

THX
Szegény Ti!
Akkor én elbújok az eredeti 3.5-ömmel =)
Egyszer ha megveszitek, kapjátok hozzá folyamatosan a frissítéseket meg az új verziókat ingyen! Csak egyszer meg kell venni...
1ébként nagy használója vagyok a VirtualDJ-nek, meg értek is az egész DJ-s dologhoz... Szóval ha van kérdés, örömmel segítek! ;-)
VinylToy
lényeg hogy a magic button használatát jól megtanuld, és akkor sztárdj leszel, ha még most nem is vagy az. 😄

Akkor valaki nem tudna valami magyar útmutatót hozzá!!!

THX
nikeman
Sztem haverkodj meg vki közeledben élõ dj-vel és kérd meg hogy tanítson. Ha jó haverok lesztek tuti benne van.

nikeman

VinylToy
bonyolult

valaki tudna segíteni a virtual dj kezelésében??Sajnos még nagyon kezdõ dj vok ezért kérem a segitségeteket!!!
nikeman
Nah, mostmár megven a 3.3-as (vagy 3.2-es) VDJ. Ha valakinek kell, írjon és feltöltöm.

nikeman