VIRTUAL DJ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
[merlinw.org]
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ha minden megcsinál helyetted, akkor te minek kellesz?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
[merlinw.org]
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
nikeman
Lenne egy kérdésem VDJ-vel kapcsolatban.
Van benne egy ilyen funkció:
Network Sync: Synchronize several computers via a network.
Tehát hogy több, egy hálózaton levõ gépen fut egyszerre a VDJ és azt szinkronizája...?
Ez mit takar pontosan, használta már valaki? Mi próbáltunk összelõni 2 gépet, de semmi érdemlegeset nem tudtunk összehozni vele.
Elvileg arra lenne jó, hogy az egyik a másikhoz illesztené az ütemet, vagy teljesen rossz fele gondolkozom? A másik kérdésem pedig, hogy ha ez így is van, akkor kell a két gép kimenetére egy jelösszegzõ és úgy mehet tovább, mert gondolom hogy amit az egyik gép játszik, az a másik kimenetelén nem jelenik meg. Próbálkoztam google-val is, de semmi hasznos infot nem találtam ezzel a funkcióval kapcsolatban. Aki tud ötletet adni hogy mit hogy hova, mi is ez pontosan, kérem segítsen! köszi!
Üdv
Csontikka
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Rem. nem olyan fos mint az elõzõ verziók, próba cseresznye.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
[ edrink.blog.hu ]
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a progiban(amelyikben sok sok effect, samples, skin található) a samples részében van egy olyan nevû, hogy FIESTA.
No, ennek kellene nekem az elõadója, mert azt hiszem ez a szám címe.
Kb. '92-'94-es lehet ez a szám.
Bocsi,hogy egy kicsit OFF topik lett de sajna sehol nem találom,hátha itt valaki tud róla.
Segítségeteket elõre is köszönöm!!!
Nem használom a programot, szóval csak tippelek
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
THX
Olyan mixprogramot keresnék aminek lehet olyan skint választani mint a pioneer 100as cd lejátszó. Nem tudom h a virtuálba lehet e vagy hogy van e de ha vkinek van az küldje már át nekem. köszi
dj szaboka nem tudnál nekem sgíteni ebben az egész virtual dj-s dologban??
Használata meg ilyesmikben! ha tudsz írj erre a címre [email protected]
THX
Akkor én elbújok az eredeti 3.5-ömmel =)
Egyszer ha megveszitek, kapjátok hozzá folyamatosan a frissítéseket meg az új verziókat ingyen! Csak egyszer meg kell venni...
1ébként nagy használója vagyok a VirtualDJ-nek, meg értek is az egész DJ-s dologhoz... Szóval ha van kérdés, örömmel segítek! ;-)
THX
nikeman