2084
VIRTUAL DJ
-
#322 www.magesy.com -
K.András #321 Legalább nem fog szarul kinézni cd :), meg szvsz jol is szol!
-
K.András #320 Igen VDJ-vel csináltam, de nemsoká majd! :P
Szerintem nem rossz ez a prg, gyakorlatilag mindent meg lehet vele csinálni...
Viszont elég rég töltögettem fel nem tudtok valami tárhelyet ahová 105 megát fel lehet lökni és nem törlik egy két nap alatt???
Addig is cd-borito, ha már lud... :)
-
#319 jelszó? -
#318 Talán ebben is benne van -
#317 valakinek egy widescreen skin?? -
#316 mind törölve lett. -
#315 #243 -
#314 ez a skin megvan vkinek? -
#313 Tudom, de nekem csak ez van, ezt se használom. -
#312 ebből van már V6 is... :)
egyébként virtual dj-hez van valakinek widescreen skin?? 1280x800 vagy 1440x900-as felbontású -
#311 VDJ-vel? -
K.András #310 Csinálok egy orás mix-et, nagyjábol megvan az alapanyag mit miért és hogyan :D, már csak össze kell állitani, aztán majd valahova fellököm nem mintha bárkit is érdekelne hiszen magamnak csinálom, de hátha mégis :P -
#309 Szívesen. Ha van, vmilyen midis cuccod, próbáld ki azzal! -
K.András #308 Köszi! -
#307 Ableton Live 4.0.1
Jelszó: nikeman -
#306 Hát 1 hangkártyával nehéz lenne 2 csatornán játszani :) -
#305 Én keverővel használom, 2 hangkártyával. Hamarosan feltöltöm az Ableton Live-ot. -
K.András #304 Igen, de azota megtaláltam a fader startot, igy már nem kell play gombot sem nyomni elég ha megmozditom fadert és indul is a cd játszo ;) -
#303 volt ott más gond is, "kicsi csúszda" :D -
K.András #302 Thx!
Elözönél az volt a baj, hogy nem a 299-es üziben emlitett modon kezeltem a fadert hanem simán a page down-al és ugy nagyokat ugrik! -
#301 az jól sikerült először meg se tudtam állapítani hogy nem egy bootlegről van szó, főleg hogy készült is a Fedde Le Grande-nak egy Pink Floydos bootlegje.
Az szép munka! -
#300 Igen, ismerem a Virtual DJ progit, meg a hsználatát. Én csak annyira használom, hogy bethúzom a számot, beállítom az ütemet, de bekeverni már a füles és keverő használatával szoktam. -
K.András #299 Shift+PageDown billkombival szép finoman lehet a fadert kezelni, de szabad kézzel biztos, hogy jobb lenne! -
#298 Ti csak magával a programmal kevertek vagy mellette keverőpultot is használtok? -
K.András #297 Nekem kéne szivesen megnézném, elöre is köszönöm! -
#296 Ja, és ha szoktad nézni a Viván a Club Rotation-t, nem egyszer volt már benne olyan dj, aki gépről kevert. Azt hiszem Traktorral, de nem lehetett annyira látni. Ezek a programok is megállják a helyüket a klubbokban. -
#295 Vinyl mellett vagyok én is. Az Ableton Live Windows-on is fut. Nekem meg is van, nézegettem és működik. Ha kell valakinek felrakhatom valahova. -
K.András #294 Igen hallom a különbséget!
Nézd meg pls 290-ben berakott mixet is, szerintem az már jol sikerült. -
Horror #293 EZ az a két szám ami a képen van??Énis megpróbálok egy mixet -
#292 Nekem így sikerült ugyanaz a két zene összemixelése
Mix -
#291 csak azon fut? ez ki mondta? Tényleg ennyire nem vagy képben? -
K.András #290 Mix
Szerintem a két szám amiböl összeraktam nagyon jok ezekben a verziokban!
Talán a fadert is sikerült finomabban használni... -
K.András #289 Kabbe :D -
SlayR #288 csinos skin eredeibe is kényelmes kezelhetősége vana Pio ezernek tapasztalom sűrűn :P :) -
SlayR #287 Abbleton az kimondott MACes progi szal csak azon fut -
K.András #286 Azért ez igen jol néz ki ;), ráadásul billröl kezelve halálosan kényelmes, de megnézem én ezt a Abbleton Live-ot is...
-
SlayR #285 Lejjebb írtam hogy időtöltésnek és ismerkedésnek jó...de mind1 Én csak ahhoz szóltam hozzá hogy nemcsak az a feladata egy DJnek hogy megfelelőjen válogassa össze a zenéket ez kcisit több mindenből áll. -
#284 én is kipróbáltam, és biztos hogy élvezhetőbb, de van aki nem engedheti meg magának, és ezzel viszont jól el van, szóval ezért nem értem, miért fáj ez másnak?! Állandóan ezzel jönnek a nagy lemezhuszárok, cd, meg a bakelit az igazi, kimondta hogy nem? De attól még ez is lehet jó, vagy nem? -
SlayR #283 Atomix MP3al, Tracktorral és egyebekkel kezdtem néha netrádiót még mostis tolok atomixel de ha az ember kipróbálja élesben cdjátszókkal akkor érezhetően más a dolog.