14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • B0B0
    1:0-ra megyünk a félidőben :)
  • Gabe18
    Jo ez a nagy bizalom,csak majd a meccs után is igy lássuk.Szerintem hatalmas érvágás hogy nem Kahn áll a kapuban.De hát valóban itt az alkalom hogy Rensing egy igazi nagy nemzetközi meccsen is bizonyitson.
  • B0B0
    Szerintem se
  • Taranov
    Nincsen semmi gond Rensinggel.
  • Gabe18
    Hát jó hogy nem azt mondják hogy Rensingre mindenki lesajnáló pillantásokat vet,Hitzfeld előre elkönyvelte az öt gólos vereséget,Rensing meg bevallotta hogy fel se mer menni a San Siro gyepére...

• Falconer
    Irjak bayern oldalan, hogy Rensing Hitzfeld es a csapat teljes bizalmat elvezi, es eg a vagytol, hogy jatszhasson :)
  • B0B0
    Visszavonták
  • Mor3llo
    Örüljek ? Ennek ? Már ne is haragudj, de ilyenért eltiltani vkit nevetséges dolog.Olli meg hiába öreg, még mindig a világ 1ik legjobb kapusa...bebizonyította már Ő az utóbbi években, hogy vannak reflexei, és elég magasat is ugrik..
  • B0B0
    Fellebeznek Kahn ügyében is
  • DJ BP
    inkább örülj... Bommel is megúszta a mutogatását, legalábbis visszavágón játszhatot..
  • DJ BP
    ,,pedig kapusnak nemsok értelmét látom hogy doppingol, miért lenne attól jobb nagyobbat ugrik"

jobban lát, ami Kahnnál elkelhet :DDD

Amúgy jobb reflex, stb.
  • B0B0
    Ismael lassan visszatérhet!!!
  • France men
    Egy jó pár évet eltöltött játékos a fociban aki már karrierje végén van szinte biztos nem fog kockáztatni... hiszen ez kettévághatja hirnevét..
    Kettő pedig kapusnak nemsok értelmét látom hogy doppingol, miért lenne attól jobb nagyobbat ugrik :D :D áá kamu, egy riportban részletesen elnézést is kér és elmond mindent hogy ivott egy csomot és ugy sem birt pipilni... bezzeg a bundás csapat az ott van.. akikról bebizonyosodott hogy bundáztak... a BL-ben sem kellett volna elindulniuk :@ egyértelmű hogy az uefa nem kedveli a német csapatokat mindenbe amibe csak lehet beleköötnek a jo ku***a a**kat.. azt..
  • B0B0
    Oli biztos nem
  • Taranov
    Egyetértek. Remélem Olli és Lucio nem doppingol.
  • 9csöves9
    nem ment el a vizsgálatra
  • B0B0
    Hát igen. Mondjuk én a doppingoláson kapott sportolókat én örökre kizárnám. Így nem tét nekik, belegondolnak, hogyha lebuknak kivárják at a pár hónapot (évet). De ha örökre eltiltanák, kicsitt jobban meggondolnák!
  • Taranov
    Ő doppingolt is, vagy csak megtagadta a vizsgálatot?
  • OPM
    nyugodjatok meg, nagyon örülhetünk hogy ilyen enyhe ítélet született... gondolok itt Rio Ferdinand esetére anno...
  • B0B0
    Szerintem is!
  • Mor3llo
    Egy ilyen dolog miatt...áhh...bekaphatja az UEFA !!!
  • Taranov
    Hát el tudom képzelni, hogy kicsit fenn hordják az orrukat, a sportolókkal ez gyakran előfordul.
  • Bercy #2927
    "Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága egy mérkőzésre eltiltotta Oliver Kahnt, a Bayern München kapusát, mert helytelenül viselkedett a március hetediki, Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt követő doppingvizsgálaton.

A kapus így nem védhet az AC Milan elleni negyeddöntő első felvonásán, április harmadikán, Milánóban.

Kahnnak 12 339 euró pénzbüntetést is be kell fizetnie. Csapattársát, Lúciót, aki szintén ott volt a botrányba fulladt ellenőrzésen, nem tiltották el: a brazil légiós megúszta 6 171 eurós bírsággal.

Bár hivatalosan senki sem jelezte, pontosan mi történt a kontrollon, Kahn és Lúcio a gyanú szerint inzultálta az orvost, aki éppen akkor nem tartózkodott a helyiségben, amikor a kapus kétórás várakozást követően mintát produkált. Kahn később bocsánatot kért viselkedéséért. "

Forrás: index.hu
  • Taranov
    Miért??
  • France men
    Király... viszont attól még nyugodtan bekaphatja az uefa!!!!!!!
    Olit eltiltották az első meccsről :@:@
  • B0B0
    Van Bommel játszhat a Milan ellen!! A Bayern oldalán fönt van! :)
  • OPM
    ááásztá, mekkora gólt kaptunk!!
  • B0B0
    A bajnokság asszem elment, miutána Schalke nyert
  • France men
    Higgadt vagyok fő a nyugalom... 1:0
  • lord nihilus
    ennek igazán örülök!!
  • reaper4
  • B0B0
    KIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLY!!!!

Na nem megmondtam! :)))
  • B0B0
    Detto!
  • Taranov
    Én sem.
    Pizarrot sajnálnám nagyon, főleg azért, mert Podolskival nem vagyok különösebben megelégedve.
  • France men
    Események: HITZI MARAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • B0B0
    Santa Cruz-t nem sajnálom
  • Taranov
    Rensinget sajnálom, de valahol megértem, hogy nem szeretne még 2-3 évig másodkapus lenni.
    Santa Cruznak miért kell mennie? Nem hosszabbítanak szerződést vele? Netán elküldik?
    Hargreaves jó, hogy marad, de ennek ellenére kelleni fog még ember.
    Pizarrot szintén megértem, mert a teljesítménye alapján a kezdőben lenne a helye, de ha Makaay és Podolski előnyt élvez, akkor neki új csapatot kell keresnie.
  • B0B0
    Rensing? Csodálom. Pont ő dicsekedett azzal, hogy eljön még az ő ideje Kahn után és azt ő türelmesen ki fogja várni, hadd érjen be
  • OPM
    események

Rensing menni akar.
    Santa Cruznak mennie kell.
    Hargreavest tartani akarják.
    Pizarro jövője bizonytalan.

• Mor3llo
    Úgy bizony...és ott ha Brazzo 1 kicsit jobban ott lett volna fejben - a Real akkor már teljesen össze volt zavarodva - akkor simán ott lett volna 3:0..v mondhatnám ott is a számtanal Poldi,Makaay helyzeteket...