14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#2949 1:0-ra megyünk a félidőben :) -
Gabe18 #2948 Jo ez a nagy bizalom,csak majd a meccs után is igy lássuk.Szerintem hatalmas érvágás hogy nem Kahn áll a kapuban.De hát valóban itt az alkalom hogy Rensing egy igazi nagy nemzetközi meccsen is bizonyitson. -
#2947 Szerintem se -
#2946 Nincsen semmi gond Rensinggel. -
Gabe18 #2945 Hát jó hogy nem azt mondják hogy Rensingre mindenki lesajnáló pillantásokat vet,Hitzfeld előre elkönyvelte az öt gólos vereséget,Rensing meg bevallotta hogy fel se mer menni a San Siro gyepére...
-
#2944 Irjak bayern oldalan, hogy Rensing Hitzfeld es a csapat teljes bizalmat elvezi, es eg a vagytol, hogy jatszhasson :)
-
#2943 Visszavonták -
#2942 Örüljek ? Ennek ? Már ne is haragudj, de ilyenért eltiltani vkit nevetséges dolog.Olli meg hiába öreg, még mindig a világ 1ik legjobb kapusa...bebizonyította már Ő az utóbbi években, hogy vannak reflexei, és elég magasat is ugrik.. -
#2941 Fellebeznek Kahn ügyében is -
DJ BP #2940 inkább örülj... Bommel is megúszta a mutogatását, legalábbis visszavágón játszhatot.. -
DJ BP #2939 ,,pedig kapusnak nemsok értelmét látom hogy doppingol, miért lenne attól jobb nagyobbat ugrik"
jobban lát, ami Kahnnál elkelhet :DDD
Amúgy jobb reflex, stb. -
#2938 Ismael lassan visszatérhet!!! -
#2937 Egy jó pár évet eltöltött játékos a fociban aki már karrierje végén van szinte biztos nem fog kockáztatni... hiszen ez kettévághatja hirnevét..
Kettő pedig kapusnak nemsok értelmét látom hogy doppingol, miért lenne attól jobb nagyobbat ugrik :D :D áá kamu, egy riportban részletesen elnézést is kér és elmond mindent hogy ivott egy csomot és ugy sem birt pipilni... bezzeg a bundás csapat az ott van.. akikról bebizonyosodott hogy bundáztak... a BL-ben sem kellett volna elindulniuk :@ egyértelmű hogy az uefa nem kedveli a német csapatokat mindenbe amibe csak lehet beleköötnek a jo ku***a a**kat.. azt.. -
#2936 Oli biztos nem -
#2935 Egyetértek. Remélem Olli és Lucio nem doppingol. -
#2934 nem ment el a vizsgálatra -
#2933 Hát igen. Mondjuk én a doppingoláson kapott sportolókat én örökre kizárnám. Így nem tét nekik, belegondolnak, hogyha lebuknak kivárják at a pár hónapot (évet). De ha örökre eltiltanák, kicsitt jobban meggondolnák! -
#2932 Ő doppingolt is, vagy csak megtagadta a vizsgálatot? -
OPM #2931 nyugodjatok meg, nagyon örülhetünk hogy ilyen enyhe ítélet született... gondolok itt Rio Ferdinand esetére anno... -
#2930 Szerintem is! -
#2929 Egy ilyen dolog miatt...áhh...bekaphatja az UEFA !!! -
#2928 Hát el tudom képzelni, hogy kicsit fenn hordják az orrukat, a sportolókkal ez gyakran előfordul. -
#2927 "Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága egy mérkőzésre eltiltotta Oliver Kahnt, a Bayern München kapusát, mert helytelenül viselkedett a március hetediki, Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt követő doppingvizsgálaton.
A kapus így nem védhet az AC Milan elleni negyeddöntő első felvonásán, április harmadikán, Milánóban.
Kahnnak 12 339 euró pénzbüntetést is be kell fizetnie. Csapattársát, Lúciót, aki szintén ott volt a botrányba fulladt ellenőrzésen, nem tiltották el: a brazil légiós megúszta 6 171 eurós bírsággal.
Bár hivatalosan senki sem jelezte, pontosan mi történt a kontrollon, Kahn és Lúcio a gyanú szerint inzultálta az orvost, aki éppen akkor nem tartózkodott a helyiségben, amikor a kapus kétórás várakozást követően mintát produkált. Kahn később bocsánatot kért viselkedéséért. "
Forrás: index.hu -
#2926 Miért?? -
#2925 Király... viszont attól még nyugodtan bekaphatja az uefa!!!!!!!
Olit eltiltották az első meccsről :@:@ -
#2924 Van Bommel játszhat a Milan ellen!! A Bayern oldalán fönt van! :) -
OPM #2923 ááásztá, mekkora gólt kaptunk!! -
#2922 A bajnokság asszem elment, miutána Schalke nyert -
#2921 Higgadt vagyok fő a nyugalom... 1:0 -
lord nihilus #2920 ennek igazán örülök!! -
#2919 -
#2918 KIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLY!!!!
Na nem megmondtam! :))) -
#2917 Detto! -
#2916 Én sem.
Pizarrot sajnálnám nagyon, főleg azért, mert Podolskival nem vagyok különösebben megelégedve. -
#2915 Események: HITZI MARAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
#2914 Santa Cruz-t nem sajnálom -
#2913 Rensinget sajnálom, de valahol megértem, hogy nem szeretne még 2-3 évig másodkapus lenni.
Santa Cruznak miért kell mennie? Nem hosszabbítanak szerződést vele? Netán elküldik?
Hargreaves jó, hogy marad, de ennek ellenére kelleni fog még ember.
Pizarrot szintén megértem, mert a teljesítménye alapján a kezdőben lenne a helye, de ha Makaay és Podolski előnyt élvez, akkor neki új csapatot kell keresnie. -
#2912 Rensing? Csodálom. Pont ő dicsekedett azzal, hogy eljön még az ő ideje Kahn után és azt ő türelmesen ki fogja várni, hadd érjen be -
OPM #2911 események
Rensing menni akar.
Santa Cruznak mennie kell.
Hargreavest tartani akarják.
Pizarro jövője bizonytalan.
-
#2910 Úgy bizony...és ott ha Brazzo 1 kicsit jobban ott lett volna fejben - a Real akkor már teljesen össze volt zavarodva - akkor simán ott lett volna 3:0..v mondhatnám ott is a számtanal Poldi,Makaay helyzeteket...