Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hiszitek, ramegy törtre a patch?😊 Legalabb annyi faradsagot vegyetek, hogy visszamasoljatok az eredeti exet 😄 (észre fogjátok venni, ha tényleg peccselõdik a 2.2, mert pár gigát megmozgat közben, és elég sokáig eltart)
Shaman
hejes!!!4

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

kösz,assze azért találok valami alternatív megoldást...formatc:<#buck><#buck>

Shaman
reinstall XP :-p

na,asszem kezdek elhülyülni,vagy ez a game tényleg szivat..próbaként visszamásolom az crack-et(ami 13kb-tal nagyobb volt,mint az mostani indítófájl,ami szintén crack-kelt volt)elindítom,erre 2,1...pedig a közelébe se került a 2,1-es patch-nek..

Shaman
ménem vártok egy patch krekket?

Nem tudom, hogy mi lehet a probléma, nálam ment úgy a patchelés, ahogy leírtam az elöbb.

Felülírtad a crackelt exe file-t, az eredetivel?

tom,már értesültem róla...de nagyon úgy látszik,nem is lesz azzal problémám,mert nagyon nem akar mûködni a patch..

A patchelt játék nem kezeli a 2.0 save gameket...
Csakhogy tudjad.

most sem hajlandó peccselni magár,csak elindítja magát,de hogy milyen okból kifolyólag,na arról fogalmam sincs...
"GNG update..
preparing patch"
aztán hatásszünet,és indul...

akkor megnézem még egyszer..pls wait a minute...

A 2.1 patchnek kell az eredeti exe.
A 2.20 már felmegy a crackelt exére.
Nekem simán felment, és 2.20-at írt ki.

nem igazán megy fel a crack-elre..ua. a probléma,indítja a gamét,aztán a verziószám makacsul 2.0<#wilting>

A cuccok maradnak nála, használhatod akár raktárnak is 😛

Felesleges, nem sokkal fejlodsz gyorsabban 2 karival sem. Ha nagyobb a partid, akkor tobb hpje van a moncoknak, es tobb xpt is adnak. Hidd el, nem a nagy trukkozesednek koszonheto, hogy konnyen lehet haladni😊
Shaman
ha engem kérdezel,nemtom,még nem cseréltem karit,de logikusan gondolom a legjobb cuccaid vannak rajta,akkor miért nem szeded le,s adod oda a másik karidnak aki helyette lesz?

Ha valakit ideiglenesen ki akarok rakni a csapatból azt késõbb a kocsmában vissza tudom venni a cuccaival együtt? Vagy ilyenkor érdemesebb a cuccait levenni róla?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Shaman
biztos,hogy jó topikban vagy?

<#nemtudom>

Sziasztok!!!! Act 2 végén vagyok. 5 karival megyek egyszerre, ebbõl 4 közelharcos, így nem okoz igazán nagy gondot egyik szörny legyõzése sem. Ha pedig a szörnyek szintje eléri az enyémet, akkor egyedül, ill. ketten megyünk tovább, hogy szintet léphessek mihamarább, egészen addig, ameddig a szörnyek szintje a hõsöm szintjét el nem éri.
Shaman
htx

nem akadtam el. Csak luzsta vagyok....gyorsabb leírással.
És mondom,csak mellékquestekhez kell.
ACT1-ben 2 kivételével mindet megcsináltam.Az egyik az amikor 4 valami szart kell összeszedni. A másik is megvan csak vissza kéne menni leadni elsõ városba..

Nemonnyad, hogy elakadtál? Ahhoz elég lámának kell lenni. Rengeteg küldetés van, amit csak késöbb fox tudni megcsinálni, nem a megkapás után 5 percel. Persze sok mellékküldihez kell felvenni karit, hogy megkapd. Én mindet megcsináltam, 100%-os vagyok, csak 2 chantot nemtaláltam, amúgy minden megvan.

Majd minnyá nézek neked leirást...

Shaman
hümmm van amúgy valami leírás a gammához?

Igazából a mellékküldikhez kéne valami.A gamebanshee-t néztem,de ott leginkább,csak act1 van meg a többire ugyan van link,de fõleg a Coming soon olvasható ..C

Majd késöbb (Act.3) egy quest része lesz.

Egy kérdés. Mit kell ezeken a helyeken csinálni? Cavern of fire, earth stb.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Az rendben van, de máshogy nem tudja megpatchelni a játékot.
Amugy a 2.20 már felmegy crackelt exére is.

Zsolo007
Nah igen, csakhogy ha az eredti exével nyomja akkor hát izé úgy a játék felénél ki fogja írni hogy köszönjük hogy játszottál 😊. Meg én egyéb problémákat is érzékeltem, mkio r az eredeti exével nyomtam.

A megpatchelt verzió nem kopmpatibilis a 2.0-ással!
Nem mûködnek a régi save gamek!

A megoldás: Tedd vissza az eredeti exe file-t, ne a crack exével próbáld.

ok,thx,akkor megyek,aztán irtok egy adag monsztát..

nah jovan, kozbe rajottem 😊
itt 😊
Haller.

Ott vagyok az Azunite catacomsban, ahol a 4 szimbolumot ki kell forgatni, h feljojjon a lift(gondolom en😊)... na marm ost nem jottem ra h mi a kombinacio... tudja vki?😊
Zsolo007
semmi szükség a két patchre semmi lényegeset sem javít...

hello ebody!!
Hihetetlen jó gém a DS2,sokat nyomtam,csakhogy egy idõre felfüggesztettem a jáccást,aztán most újra elõkerült,és lenne vele egy kis problema.Nosfel szeretném rá pakolni a 2,2-es peccset,csakhogya kicsomagolás után magától indul a gém,és a verziószám változatlan..éez volt a problémám az 2,1-el is,csak ott nem húzott fel ennyire..persze a gém tört verziós..de ha lesz egy kis beforgatható tõkém,bizos megveszem eredetibe.elõre is thx..
plíz,help me!!!!
<#help><#help><#help>

Frosty01
a tárgyhoz van irva hogy enchantable vagy mi a fene, akkor rakhacc bele 4 kockányi cuccot.

practitioner of the forbidden arts of death

littleNorbi
Milzen tárgyakba lehet berakni?Van valami külön nevük ezeknet a tárgyakna (fegyverek,ruhák) ?

Zsolo007
Eladni 😊 Egyébként meg enchantos néni belerakja neked egy fogadására képes cuccba. (mint d2ben a socketes cuccoik....)

littleNorbi
Mire jók ezek a sz@rok ?

littleNorbi
Sz@r ügy.

Zsolo007
MIkor végivitted 😄

littleNorbi
És mikor lépek nehézségi szintet ?

Shaman
normálon 4 karid lehet...
ahogy nõ a henézségi fokozat,úgy lehet több...

Frosty01
álj. ne veszekedjetek. a veteran a nehézségi fokozatra vonatkozik (gondolom én, ha hülyeséget mondtam bocs...)

practitioner of the forbidden arts of death

Most nem értem.Veterán kell hogy legyek, de hogy ?

Hyper Super !!!

Mostmár tényleg leállhatnál a hülyeségeiddel, ennyire noob nem lehetsz!

Vazze miért nem birom megvenni az ötödik helyet?

Hyper Super !!!

Zsolo007
h nem is tudsz, szótár nem létezik a világon vazze? <#nevetes1>

Angolul vazze nem vazze nagyon vazze tudok vazze, de vazze kösz vazze !

Hyper Super !!!