Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, ha van még befejezetlen mellékküldetésed, azt is be tudod még fejezni.

j0nNyKa
a keresoben(..!..) irnak rola <#hawaii>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Shep
A végén megöltem Valdist aztán visszadob a sivatagi városba, akkor ennyi volt a fõ szál befejezõdött csak annyi, hogy még lehet bóklászni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

NeoMaN
😊)))))))

Kurvanagy egyként ez az SG, már a nick-rõl tudni, hogy mekkora **** kérdés lesz, ill. fordítva. Elolvasol egy kommentet, és kb. beazonosítod azt az 5-10 embert aki feltehette..
😛PPP

littleNorbi
Melyik hozzászólásban(#) írnak róla?

j0nNyKa
azert van, mert nem olvasol vissza, es megbuntet a jatek

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

littleNorbi
Miért van az, hogy amikor betöltöm a mentést nem arra a helyre dob be ahol lementetem a játékot ?

Az új patch nem ismeri fel a régi mentést.
Mintha ezt elfelejtették volna közölni a readme-ben.
Ennyire azért nem fontos nekem, hogy felrakjam, downgrade lett...
littleNorbi
Mikor lesz rá magyarítás?

Rendületlenül.
Törni minek? Bemountolod/berakod a cdt, és kész.
Elõre.
Nem tudom,de jobb,ha megvan :-)

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Mit változtat az új patch?
Sziasztok valaki egy linket adjon már honnan lehet letölteni a tört uj pacht köszi.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Ez igy nem teljesen igaz, már veteránon is vannak immunisok, eliten már olyanok is vannak, amelyek gyógyulnak az adott mágiától😊
Ami kod itt volt abba 1 mokas gyerek 1 betut kicserelt, lehet hogy azert nemmegy.
Ha a 7 poty utan all meg akkor biztos hogy a video lejatszasanal akad meg. Valaki javasolta hogy torold le a videket, lehet akkor elindul. Ha azt irtak hogy barmilyen magussal nyugottan lehet menni akkor az nyilvan ugy is van. Elit-ig csak rezisztenses szornyek vannak, de minden spellre lesz immunis, szal mind1 mivel mesz ugyis kell majd hanszalnod mas spellt is.
El is küldheted, vehetsz helyette másikat😊 Ha van sok pénzed, akkor boltból is vehetsz neki megfelelõ cuccot.
Maga egy Úr!
NeoMaN
😊))))))))
mire mondtátok ezt az etetést, már act2-ben jártam. volt egy rahedli varázstárgyam (jó drágák), azzal zabáltattam tele ugrott is 3 szintet, fene tudta hogy az is számít mit kap..... Monnyuk azt észrevettem, hogy jó, drága, sok tulajdonságos tárgytól többet nõ a csík. 😊
akkor jólelbaxtam 😊
hehe

Hi! A combat magic skilleknél illetve spelleknél melyik ágazatot célszerû fejleszteni?dead-fire-lightning?a visszaolvasgatásaim alapján valaki azt írta hogy a lightning-nál vannak a legerõsebb spellek viszont van aki azt irta hogy nyugodtan lehet dead-et is fejleszteni úgy se lesz gond az enemykkel.várom a válaszokat..thx
Szia!
Nekem nincs vele problemám, sima Abit R9550-esem van, standard Catalyst driverrel.
Próbáld meg kisebb felbontásban, kevesebb színmélységben, esetleges grafot vagy egyéb feleslegesen erõforrást foglaló progikat kilõni, Catalyst drivert újrainstallálni...
Talán sikerül ;-/

Megnézem!
Hali
valaki segithetne!
A probléma a következõ:
A játékot feltelepítem, és a kezdésnél, mikor a képernyõ alján jelennek meg a pontok, a 7. nél megáll. Miért? két cracket is szereztem hozzá. megpróbáltuk más gépén is. akitõl szereztem geforce videókártyával rendelkezik, nála megy, másik három ATI kártyás gépen(köztük az enyémen) sem megy. Patchelni kellene?
a kodek csomagokat már leszedtem, és ugy sem müködik!
VALAKI SEGÍTSEN LÉÉÉÉÉGGGGYYYYSSSSSZZZZÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Shaman
heh? nekem milyen verziód van? Nálam install elején be kell tolni a serial keyt..

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Nálam totál nem kér semmilyen kódot!
Shaman
nem nincs ott,már megnéztem,van egy crack könyvtár,de abban,csak az indító exe van amivel majd ha felinstalláltam lehet felüliríatni...nah mind1..

Nézz körül az 1. cdn, miféle könyvtárak vannak ott, valamit lehet elfelejtettél.
Hellosztok!
Shaman
tom...most én is szétnéztem....as szintén azt találtam...(milyen balfasz verzióm van nekem...)
Még este kipróbálom,hátha nem jól írtam be amit mondtál,vagy esetleg te rontottad el a diktálást :-pp

Hi!
Hol találom a 2. actban az Arith's Legendary Staff küldetésben az összeszeendõ cuccokat? A második megvan, az elsõ meg az utolsó kellene? A végigjátszás nem túl konkrét, úgyhogy kellenne valami támpont. (Teleport, név vagy valami)
Miután beszéltünk, szétnéztem a neten neked serial ügyben, de mindenhol azt írták, amit megadtam 😞

Hali

Tudja vki, hogy hányan lehet jáccani LANon a játékot? Nekem csak 4 játékos sikerült, de mintha azt olvastam volna hogy 8 is megy segédek nélkül.
Thx elõre is!
Köszi a segítséget Chipii!!!!!!!!!!!!
Üdv
W2K-n mindenesetre fut.
Sajnos nem, legalábbis ezt írják a hivatalos faq-ban.
Shaman
leszedtem wanadoo-ról a gammát,de nem volt mellé serial.
Egy cimbim mondta ezt a serialt JF282-YTKJM-H76H8-XQP96-8PTBQ amit amúgy most ebben a topikban is megtaláltam,de nem müxik vele...

Nem tud valaki másik serialt?

Hali!
Megtudnátok mondani hogy a DS 2 csak XP-n fut,vagy valaki próbálta (esetleg)Win 98 SE-n is.A minimális config-ban nem szerepel a min op.rendszer.(Nálam a setup XP Service Pack-ot kér.Tudom, hogy ez régi op.rendszer!)
Miért is? Arra van, hogy a tetszésed szerint módosítsd a statjait, attól függõen, hogy milyen célra szeretnéd inkább használni. Abszolút nem mindegy, hogy mivel eteted. Ezzel ráadásul némi limitet is adnak a fejlõdéséhez, és nem fogod tudni a kezdõvárosban teljesen felnövelni, csak idõvel. Persze ha teleszórod minden szeméttel, akkor hamarabb felnõ, csak olyan is lesz.
NeoMaN
LOL ez a pet etetés...
Úristen mekkora gagyiság..

1. Ne tornyot keress, hanem föld alatti rejtett helyet, valahol az északi kapu fölötti teleport alatt.
2. A 4es a Greilyn beach-en van, de írja is a journal, nem tudom miért nem találtad meg. A 9-es a Vaikesheknél van, az utolsó teleport után menj tovább, lesz 3 barlangterem egymás mellett, az egyikben lesz.
3. Ha megszerezted a mithril gyûrût, vedd fel, és menj a fogadóhoz, van egy szoba, ahol az a kereskedõ szállt meg, akinek a házában a követ találtad, vele beszélj.

Ha nem megy, akkor ez talán segít: http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/914954.html
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, a játék legvégén tartok , csak egy pár mellék küldetés hiányzik!
1.Act Lelani Sorrow Észak: Kalrathian lenni kellene egy toronynak,benne egy mukinak akinek az ELf vizet kellene odaadni, de sehol nem találom!
2Act Spirit of Aranna:
4. és a 9. szellem hiányzik!

Mark of the Assassin: hol bujkál a gyilkos!

Elõre is köszi!
Üdv
Pista
Az oázis, ahogy irtam, Deru (akit a kezdõvárosban a kapuban vehetsz fel) mellékküldetéséhez tartozik , de az Amanluban kezdõdik. Ezen a részen a vizen kívül van egy állatkereskedéshez tartozó küldi (azt is Amanluban kell felvenni), illetve van még egy logikai kincseskamrás küldi, azt Kalrathiában, a fogadóban tudod felvenni. Miután végeztél a vizes résszel, vissza kell menned Kalrathiába, beszélni a Lorddal, és utána kimehetsz a keleti kapun, arra menj tovább.
Shep
Na senki nem tud segíteni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
ó a fene nagy lett, na már mindegy.

Shep
Na itt tartok bal lefele van vmi kis falu és a kapun vmi felhõ vagy mi a bánat van, felfele van az oázis és semmi más, jobbra le meg ahol a vizet bekapcsoltam. Na akkor most merre, hogyan tovább?

Shep
ok köszi szétnézek és keresem az utat

Annak a küldinek semmi köze nincs az oázishoz, szépen az úton elbattyogsz a morden városba, levagdosod a tiszteket, összegyûjtöd a kulcsokat, majd levágod a fõnököt. x. alkalommal le lett írva, ne a nyilat kövessétek, hanem az utat, mert a nyíl mutathat légvonalban is, amikor az út teljesen másfele kanyarog.

Az oázis tudtommal Deru mellékküldijéhez kapcsolódik. Meg van azon a környéken pár másik föld alatti terem, amelynél logikai szobortologatás nehezíti az ajtók kinyitását.
Shep
3545-re senki?

Shep
minden tárgy jó ami nállad van és egyszerûen az inventorynál ráhúzod a 3d-s modellre