Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kurvanagy egyként ez az SG, már a nick-rõl tudni, hogy mekkora **** kérdés lesz, ill. fordítva. Elolvasol egy kommentet, és kb. beazonosítod azt az 5-10 embert aki feltehette..
😛PPP
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Mintha ezt elfelejtették volna közölni a readme-ben.
Ennyire azért nem fontos nekem, hogy felrakjam, downgrade lett...
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
Ha a 7 poty utan all meg akkor biztos hogy a video lejatszasanal akad meg. Valaki javasolta hogy torold le a videket, lehet akkor elindul. Ha azt irtak hogy barmilyen magussal nyugottan lehet menni akkor az nyilvan ugy is van. Elit-ig csak rezisztenses szornyek vannak, de minden spellre lesz immunis, szal mind1 mivel mesz ugyis kell majd hanszalnod mas spellt is.
mire mondtátok ezt az etetést, már act2-ben jártam. volt egy rahedli varázstárgyam (jó drágák), azzal zabáltattam tele ugrott is 3 szintet, fene tudta hogy az is számít mit kap..... Monnyuk azt észrevettem, hogy jó, drága, sok tulajdonságos tárgytól többet nõ a csík. 😊
akkor jólelbaxtam 😊
hehe
Nekem nincs vele problemám, sima Abit R9550-esem van, standard Catalyst driverrel.
Próbáld meg kisebb felbontásban, kevesebb színmélységben, esetleges grafot vagy egyéb feleslegesen erõforrást foglaló progikat kilõni, Catalyst drivert újrainstallálni...
Talán sikerül ;-/
valaki segithetne!
A probléma a következõ:
A játékot feltelepítem, és a kezdésnél, mikor a képernyõ alján jelennek meg a pontok, a 7. nél megáll. Miért? két cracket is szereztem hozzá. megpróbáltuk más gépén is. akitõl szereztem geforce videókártyával rendelkezik, nála megy, másik három ATI kártyás gépen(köztük az enyémen) sem megy. Patchelni kellene?
a kodek csomagokat már leszedtem, és ugy sem müködik!
VALAKI SEGÍTSEN LÉÉÉÉÉGGGGYYYYSSSSSZZZZÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Még este kipróbálom,hátha nem jól írtam be amit mondtál,vagy esetleg te rontottad el a diktálást :-pp
Hol találom a 2. actban az Arith's Legendary Staff küldetésben az összeszeendõ cuccokat? A második megvan, az elsõ meg az utolsó kellene? A végigjátszás nem túl konkrét, úgyhogy kellenne valami támpont. (Teleport, név vagy valami)
Tudja vki, hogy hányan lehet jáccani LANon a játékot? Nekem csak 4 játékos sikerült, de mintha azt olvastam volna hogy 8 is megy segédek nélkül.
Thx elõre is!
Üdv
Egy cimbim mondta ezt a serialt JF282-YTKJM-H76H8-XQP96-8PTBQ amit amúgy most ebben a topikban is megtaláltam,de nem müxik vele...
Nem tud valaki másik serialt?
Megtudnátok mondani hogy a DS 2 csak XP-n fut,vagy valaki próbálta (esetleg)Win 98 SE-n is.A minimális config-ban nem szerepel a min op.rendszer.(Nálam a setup XP Service Pack-ot kér.Tudom, hogy ez régi op.rendszer!)
2. A 4es a Greilyn beach-en van, de írja is a journal, nem tudom miért nem találtad meg. A 9-es a Vaikesheknél van, az utolsó teleport után menj tovább, lesz 3 barlangterem egymás mellett, az egyikben lesz.
3. Ha megszerezted a mithril gyûrût, vedd fel, és menj a fogadóhoz, van egy szoba, ahol az a kereskedõ szállt meg, akinek a házában a követ találtad, vele beszélj.
Ha nem megy, akkor ez talán segít: http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/914954.html
Lenne pár kérdésem, a játék legvégén tartok , csak egy pár mellék küldetés hiányzik!
1.Act Lelani Sorrow Észak: Kalrathian lenni kellene egy toronynak,benne egy mukinak akinek az ELf vizet kellene odaadni, de sehol nem találom!
2Act Spirit of Aranna:
4. és a 9. szellem hiányzik!
Mark of the Assassin: hol bujkál a gyilkos!
Elõre is köszi!
Üdv
Pista
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az oázis tudtommal Deru mellékküldijéhez kapcsolódik. Meg van azon a környéken pár másik föld alatti terem, amelynél logikai szobortologatás nehezíti az ajtók kinyitását.