Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a normális Save:

Frolta.ds2party
Frolta.ds2radar

Ez a biztonsági save:

Frolta.ds2radar.bak
Frolta.ds2party.bak

Csak a .bak részt kitörlöd

U.I.
A te karidat nagy valószínûséggel nem Froltanak fogják hívni 😛

littleNorbi
de hogy?

Minden SaveGame 2 mentést tartalmaz.
Van egy bak kiterjesztés is, azt kéne átnevezni, hátha azzal fut.

Shaman
akkó bug,mondanám,hogy tölts vissza egy régebbi állást,ha ez a vacak mentés így müködne...... idõnként érdemes file szinten kimásolni a save-t.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

littleNorbi
Vártam 15 percet, nem történt semmi.

Én is pont így csináltam, csak a harcosom élt, a többiek feküdtek 😛

Shaman
vártatok kicsit?

mert nálam sokszor felszállt a sárkány,s akkor nem látszott,aztán majd idõnként leszáll valamelyik toronyra,s oda kell forgatni a nyílpuskát,s belelõni......
Monnyuk nálam 3 csapattag a sárkány lángjának köszönhetõen folyamatosan halott volt,csak a barbárommal rohangáltam lõni a sárkányt. Az oda lõtt lényekkel nem is foglalkoztam :-pp

littleNorbi
De te láttad már legalább egyszer a sárkányt?Nekem úgyvolt, hogy odamentem láttam a sárkányt, de se film se semmi és meghaltam, visszamentem ugyanoda, akkor film volt, de sárkány nem.

Nem.

Hali!

Az Act II chapter 8-ban le kéne gyilkolni egy sárkányt de az nem jön. Ugyanaz a problémám mint a 3867-ben.
Valaki tudja a megoldást?

Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT

Hátõõ... mostanában már nem játszom vele, szal lehet, hogy ott még nem tartasz... 😊
Ha vázolnád, hogy hol kezdõdik a 3. Act, mert már elfelejtettem 😛

ThugEdge
hali,most ismerkedem ezzel a cuccal és naon tetszik,kicsit még bonyi nekem ez a sok varázylat,képesség mert még nem toltam sok rpg-t csak most vhogy rámjött,esetleg van egy két okosság amit érdemes tudni,csa dióhéjban?má nézegettem a magyar ds2 oildalt is az is jó informatív,kösze

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Shaman
hümmmm,most így nem rémlik megmentettem-e valakit ,de tuti :-pp

Az a néni kell oda, akit megmentesz a jégbarlangokban, ott, ahol van az a nagy csúnya mágusbácsi.

Shaman
Bár már ACT 3-ban vagyok,de most csinálgatom az ACT 2-es mellékquesteeket.

Amikor vannak azok a rituálék,amiket én megzavarok,több ilyen barlang is van,s néhányban van ajtó,amin nem engednek át,ott,hogy lehet átmenni?

koszonom megnezem

aláírás.

ThugEdge
sztem ez a gondod:
http://dungeonsiege2.uw.hu/modules.php?name=FAQ&myfaq=yes&id_cat=1&categories=A+j%E1t%E9kkal+kapcsolatos+k%E9rd%E9sek#12

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

vki tudna abban segiteni, hogy az act 1 5. kuldetesenel talalhato dryad exile colonyban , ha megolok mindenkit, kiveve persze azt az atkozott ven marhat aki ott ordibal, hogy "help me, young one!" akkor is ha mindeki halott es nincs korulotte senki, de csapolja a levegot es vigyorog.. na innen en nem tudtam tovabbmenni sehogy, mindent korbejarva se.. elvileg ez foszal a cselekmenyben, gondolom.. de ha vmit kell csinalni akkor szivesen varom az otleteket;]
danke.

aláírás.

arra a nagy pöcsre yah
de nemvan mit megeröltetnem :p
ugyhogy lécci mit is kell?

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Igen, voltam már ott is le is öltem õket. Mondom, egy darab piros pontot nem látok már a térképen.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Az északi falon voltál már?
Oda kicsit körülményesen lehet feljutni és 5-6 Morden van ott...
Északi kapu mellett fel a lépcsõkön, majd át a két épület között a pallón és már hentelhetsz is.

#3862-ben írt problémával még senki sem találkozott?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

zsal=szal

Ha arra a naaagy feketepáncélos bácsira gondolsz, akkor kicsit eröltesd meg az agyadat, mert a megoldás szinte magától adódik, mondhatni mást nem is lehet ott csinálni.

Most hogy mondod, ráillik a leírás. 😄
Bár nem tudom, hogy akkor hogy játszotta a játékot, mert a fõgonosz nemegyszer feltûnik, zsal annyit azért tudhatna, hogy az a fõmufti.<#fejvakaras>

Zsolo007
Lehet a fõre gondol 😊 neki nagy kardja van és folyamatosan varázsolgat 😊

Valami konkrétabbat kéne írnod(név, helyszín, stb) mert én így nem ismerek rá.

Használd a keresõt a lap alján. Már milliószor el lett mondva...

hale
urak a game végén járok (asszem)és van egy csávo akit valszeg ki kellene nyírnom de semmire nem reagál.........
se villám se tûz se fizikai se death se cold se semminem öli meg 😞még csak nem is sebzi ) 😞
yo nagy kardja van a nevét nemtom (mert dühömben letöröltem e gémet csak a mentések vannak meg)de valami nagy hodályban van és yönnek a csicskái folyamatosan...
yahh és állandoan varázsolgat
nah szal ha valaki ráismer pls segijjen

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Maffya
Segitenétek! A patch feérakásakor ha végez automatikusan elindul a game?
De akkor is nálam azt irja ki hogy 2.0 verzio.
Hogvan ez? Vagy valamit nem jól csináltam?

littleNorbi
Akkor, miért van még ott a csillag és mit kell akkor csinálnom, ha mégis lenyomtam a sárkány ?

Akkor olyan hamar lenyomtad, hogy észre sem vetted 😛

littleNorbi
Miért nem jön a sárkány?Film is volt ki is írta a nevét, de sárkány sehol.

Asszem tudom,merre járhatsz.egyenlõre nincs jelentõsége,majd csak a késõbbiekben lesz azzal kapcsolatban egy mellékküldetés,akkor meg fogod kapni,most ne izgulj miatta...<#eljen><#eljen><#eljen>

az elsõ részben nem tudok bejutni 1 ajtón, valami kulcsról ír amin 1 X olvasható nem tudja vki hol az a kulcs?
Egy darab ellenfelet nem látok már, a térképen sem mutat piros pontot. Ez így viszont elég gáz. Egyébként ha kész a küldetés akkor kihez kell menni? Mert most az a kiscsávó aki eddig adta a küldetéseket, annak a feje felett nincs semmilyen kérdõjel. A kocsmában az egyik kis szobában van egy lift. Lementem, de csak egy könyvet találtam. Nincs ott semmi egyéb?

Nézzél szét alaposabban a városban.
Nézd végig a várfalakat is.
Ha valóban tök tiszta a város, akkor BUG lesz 😞

Hali
Act III-ban annál a küldetésnél amikor ki kell ûzni a mordeneket Kalahatria-ból van egy kis gondom. Elvileg még 8 Mordent kéne kinyírnom de már nincs egy sem. Hogy kell ezt a küldetést befejezni?

Deru küldijét közben megcsináltam.

Ott hol? Már Act III-ban vagyok, most kell beszélnem majd valami fõnökkel.
Közben még egy gond, Deru küldetését csinálom. Két láda meg van most jön a harmadik. De hol?

Majd act 3.

Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy a Finalas küldetésben hol van a két Morden Camp. A tornyokat már felgyújtottam, az utolsónál találtam egy térképet is, de nem tudom merre tovább.

Shaman
napot!

Chipii már írt linket, hogy hol találsz leirást róla ezért nem írom le.
Amúgy nem egészen úgy van, ahogy ott leírták, de a lényege stimmel.

http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/914954.html

itt találsz erre is helpet, meg sok egyéb dologra
Zsolo007
Ha nem válaszolt senki akkor valószínûleg senki.

Nos?
Miért beszélsz többes számban?
Legalább annyi fáradtságot vegyél, hogy elolvasod rendessen a kommenteket, ha reagálsz valamire.<#idiota>

Hali ismet, volna 1 kerdes megint.Vki tsinalta mar meg a Mysterius Mystery kuldetest? ha igen, rdekelnenek a reszletek
megvolt,mondjuk max 2 perc volt...(2,1-es)