Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frolta.ds2party
Frolta.ds2radar
Ez a biztonsági save:
Frolta.ds2radar.bak
Frolta.ds2party.bak
Csak a .bak részt kitörlöd
U.I.
A te karidat nagy valószínûséggel nem Froltanak fogják hívni 😛
Van egy bak kiterjesztés is, azt kéne átnevezni, hátha azzal fut.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
mert nálam sokszor felszállt a sárkány,s akkor nem látszott,aztán majd idõnként leszáll valamelyik toronyra,s oda kell forgatni a nyílpuskát,s belelõni......
Monnyuk nálam 3 csapattag a sárkány lángjának köszönhetõen folyamatosan halott volt,csak a barbárommal rohangáltam lõni a sárkányt. Az oda lõtt lényekkel nem is foglalkoztam :-pp
Az Act II chapter 8-ban le kéne gyilkolni egy sárkányt de az nem jön. Ugyanaz a problémám mint a 3867-ben.
Valaki tudja a megoldást?
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
Ha vázolnád, hogy hol kezdõdik a 3. Act, mert már elfelejtettem 😛
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Amikor vannak azok a rituálék,amiket én megzavarok,több ilyen barlang is van,s néhányban van ajtó,amin nem engednek át,ott,hogy lehet átmenni?
aláírás.
http://dungeonsiege2.uw.hu/modules.php?name=FAQ&myfaq=yes&id_cat=1&categories=A+j%E1t%E9kkal+kapcsolatos+k%E9rd%E9sek#12
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
danke.
aláírás.
de nemvan mit megeröltetnem :p
ugyhogy lécci mit is kell?
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Oda kicsit körülményesen lehet feljutni és 5-6 Morden van ott...
Északi kapu mellett fel a lépcsõkön, majd át a két épület között a pallón és már hentelhetsz is.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Bár nem tudom, hogy akkor hogy játszotta a játékot, mert a fõgonosz nemegyszer feltûnik, zsal annyit azért tudhatna, hogy az a fõmufti.<#fejvakaras>#fejvakaras>
urak a game végén járok (asszem)és van egy csávo akit valszeg ki kellene nyírnom de semmire nem reagál.........
se villám se tûz se fizikai se death se cold se semminem öli meg 😞még csak nem is sebzi ) 😞
yo nagy kardja van a nevét nemtom (mert dühömben letöröltem e gémet csak a mentések vannak meg)de valami nagy hodályban van és yönnek a csicskái folyamatosan...
yahh és állandoan varázsolgat
nah szal ha valaki ráismer pls segijjen
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
De akkor is nálam azt irja ki hogy 2.0 verzio.
Hogvan ez? Vagy valamit nem jól csináltam?
Nézd végig a várfalakat is.
Ha valóban tök tiszta a város, akkor BUG lesz 😞
Act III-ban annál a küldetésnél amikor ki kell ûzni a mordeneket Kalahatria-ból van egy kis gondom. Elvileg még 8 Mordent kéne kinyírnom de már nincs egy sem. Hogy kell ezt a küldetést befejezni?
Közben még egy gond, Deru küldetését csinálom. Két láda meg van most jön a harmadik. De hol?
Az lenne a kérdésem, hogy a Finalas küldetésben hol van a két Morden Camp. A tornyokat már felgyújtottam, az utolsónál találtam egy térképet is, de nem tudom merre tovább.
Amúgy nem egészen úgy van, ahogy ott leírták, de a lényege stimmel.
itt találsz erre is helpet, meg sok egyéb dologra
Legalább annyi fáradtságot vegyél, hogy elolvasod rendessen a kommenteket, ha reagálsz valamire.<#idiota>#idiota>