Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert nem csináltad meg a hozzá tartozó alküldit (gondolom az Azunite sivatagban a Stela guardianokat nem ölted meg mind - 4 van).
meghaltam, de nem mentettem inkább kilépskor, így kicsit visszábbról újra kezdtem...

amúgy van egy quest, agol 4 jelbõl kell azínes fénysávokat indítani a középen lévõ oltárhoz, nekem kettõbõl indult el...
a másik kettõ miért nem?

http://gaborszantai.co.uk/

Mellesleg kiváncsi lennék azokra a beszerezhetetlen cuccokra😊
Miért nem nézted meg inkább fórumozás helyett, miután meghaltál?😊 Ha meg nem haltál meg, csak elméleti jellegû a kérdés, akkor miért kell kétségbe esni elõre? Mindenrõl van dögivel infó a játékban, azért vannak az NPCk, hogy beszélj velük - adott esetben a necromata a teleportnál - és a kézikönyv. És nem, nem veszted el a cuccaid (egyáltalán hogy merült ez fel benned?), ott maradnak, ahol meghaltál. (Ráadásul ha elvesztenéd, akkor is ott lenne a mentett állás.)
Sziasztok,

ha véletlenül meghal a csapatom és respawn-olnom kell, akkor elhagyom e fegyvereim, ezeket nem találom meg késõbb?

mert akkor letörlöm ezt a ****t, mégegyszer nem fogok tudni ilyen cuccokat beszerezni...😞

http://gaborszantai.co.uk/

Köszi a segítséget! Csak singleben mûködik ez vagy lanon is? Mert én lanon játszok de egyszer sem láttam még a tolvajt.
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/dungeon_siege_ii_mystery.txt
Nekem csak egy darab van meg. Vmi kis kör alaku akármicsoda nem tudom így fejbõl a nevét. Act2 Arenában az utolsó ajtón belül nyílik még egy ajtó, ott eset ki egy ládából.
csak mert a többit vhol nyerni lehet, gondolom ezt is.
nem tudja vki hol a Misterious Set-böl a varázskönyv?
littleNorbi
És létezik olyan h újra raktam a Win-t és nem mentettem le a save-eket?

Tényleg létezik rejtett pálya? Ha létezik akkor hogyan lehet oda lemenni?
A fogadóban (gyertya jel) növelheted a csapatod létszámát pénzért, alap fokozaton 4, késõbb 5 majd 6 fõre.

Igen, még pont 2-szer, veteránon és eliten is.
Jah köszi, mûködött a gyilkolásos módszer! Egyéb: Egyjátékos módban csak 2-en lehetünk mindvégig? Azok az emberek akiket ilyen 75-ös szintû karakterrel láttam azok multiba nyomták??? Mert én a játék végére 45-ös szintû lettem, de ahhoz hogy 75-85-ös szintû legyek ahhoz még vagy 2-szer végigkéne nyomnom.

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Sikerült megoldanod? Ilyen esetben esetleg foghatsz egy eggyel korábbi mentést is, ha ezt elmentetted, az elõzõ 6 mentést tárolja (docsettings\user\mydocument\mygames\dungeonsiege2 stb tovább), csak át kell nevezned.
littleNorbi
ölesd meg az összes emberedet, hogy mindegyik képe helyett kripta legyen.Ez biztosan segít!

PLEASE HELP ME!!!! Ki fogtok nevetni, de már a játék végén vagyok, de véletlenül egy robbanós hordó mellé ment a hõsöm és a hülye társa belelõtt a hórdóba, BUMMM! MEGHALT A HÕSÖM, EDDIG ILYEN NEM VOLT! Viszont nem tudom feléleszteni sehogy, az a necromancer meg szívesen segítene de valamit mond hogy sajnálja de nem tud segíteni mert elõször csinálnom kell valamit, DE MIT??? Légyszíves segítsetek!!!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Valaki pls elmondaná hogyan tudnék neten játszani hawerommal?
Nagyon fontos lenne.
Kösz elöre is
Ebben meg nem tudok segíteni. Ezt a hamachi nevû progit még nem használtam.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Karaktert és storyt ment. Tehát ott folytatod ahol a karaktereddel abbahagyod. Nekem is van egy félbehagyott multis játékom. Haverommal kezdtük el tolni. Valahol Act 3.-ban vagyunk. Azt hiszem most kell majd kiszabadítani a hercegnõt.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Huuu bakker itt mekkora segitökész emberek vannak!
Esetleg valaki?
Ttechno, nem tudom,mert még nem játszottam a 2vel😄E elég furcsa de ha el akarjuk menteni akkor szolok hogy kell.(Amugy LOA ba ugy volt hogy ha kiléptél akkor automatic save,és legközelebb elölröl kell kezdeni,vagy ahol van portal,nem emléxem már😄)
Nem eredetivel játszunk de szerintem nez ez a gáz.Nah most ugye localba(lan) lehet jáccani nyugodtan.Csak az a gáz hogy egy hawerommal akarok jáccani és ö nem itt lakik,vagyis neten.Ezt ugy tudjuk megoldani más játékoknál hogy felteszünk egy progit,a neve hamachi.Ezzel olyan mintha háloba látnánk egymást neten.Szal mielött csinálok hostot ott látom hogy belépett a játékba,de amikor megcsinálom nem látja a szervert(és ugyanez forditva is).Tüzfalalat kikapcsoltam és még ugy se jo.Mi lehet a probléma?
Még van valami: nem tom lehet az a gond hogy patchelni kéne mert elvileg a 2.1 javitja a multys dolgokat.Ezzel az a gond hogy patchelem és továbbra is 2.0-át ir ki.
Hello!
Friday azonos az alhálozati maszk címe?
Én is öcsémmel játszok itthon lanon és azt szeretném kérdezni hogyha elmentem a játékot hogy save season akkor azt hogy lehet loadolni? Vagy automatikusan csinálja?
Eredetivel játsszotok? Mert ha nem akkor valószínûleg az a baj.

Kérem valaki segitsen.
Hali
Segitséget kérnék.Mégpedig hawerommal neten akarunk egymással játszani.Nah most,azt ugyebár DS LOA ban lehetett,de itt nem.Hamachival megcsináltük a hálozatot és localban csináltunk szervert.
Látjuk egymást még a host elötti menüben és tudunk egymással is dumálni a chatnél,de ha csinálunk szervert azt nem látja.Valaki segitsen pls.
Thx
Egy unique staff, amit a 3. actban kapsz meg, egy küldi jutalomként, a nevét már nem tom, mert régen toltam a játékot...

Nem tudja vki milyen specko fegyver kell Arinth the mad börtönének feltöréséhez?
Kell még egy kõ is. Ezt akkor kapod meg, ha kinyírod azt a kis százas szintû lényt ami néha elõjön és ellopja a cuccaid. Ha ez is megvan, akkor menj egy shrine-hoz, és írd be ezt: columnarius sectorus. Elteleportál egy helyre. Legyél 40-es szintû legalább. A többit nem árulom el, de ha ki tudod nyitni azt az ajtót ami a kincseket õrzi, akkor gratula.

Shaman
sztem poén...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Hé valaki megtalálta már a Mysterious Set-et???
Nekem megvan mind a három (medál,varázskönyv,vödör)!
Namármost: mit lehet ezekkel kezdeni?
Ha felveszem, mindig vmi számokat ír ki!
Szóval mi célt szolgálnak a számok? (gondolom nem lottószámok 😊
grebber
Hát éppen errõl beszélek nekem szinte mindig tele van és alig alig tudok valamit leszedni játszani gyorsan törölni filmet nézni törölni 😞, csak valaki arcolásnak veszi de hogy miért azt nemkenem.

Next PC upgrade: 2022

Shaman
kár,hogy az alaplapok sem látják,szal baszhatod a terrás vinyót...

Hi all! Hogy kell megölni act3 fõnyomiját?
jazzy
330 Gb a mai vilagban egyaltalan nem olyan sok.. ha vki 1Tb-al vag fel, az mar nagy arc..
littleNorbi
Hogy lehet feltelepíteni a 2.2es patch-et?Feltelepítettem a játékot és utánna a patch is feltelepült, de a játék verzió száma nem vátozott 2.0 maradt...

littleNorbi
Azért a prociddal még lehet élni...

grebber
Miért lennék nagyarcú?Fõleg újgazdag lol nézz a konfigomra apám és kiderül olyan csoro vagyok mint a picsa.

<#nyes>

Nem vagy te egy kicsit "nagyarcú" újgazdag? <#gunyos1>
grebber
Na ennyi megnéztem pár filmet van már 11GB hely és egybõl nem sürgös a game heh megnyugodtam.

Ember azthinné hogy hihetelenül sok az a 330GB aztán élesben kiderül hogy mégsem.

<#eljen>

grebber
Érdekel csak helyhiány miatt nagyon szûken vagyok.

Minek játszol vele, ha nem érdekel?😊)
grebber
Ja azok nem érdekelnek csak legyen vége azt del mer tkell a hely.

Shaman
mellékküldetéseket azért nem oldod meg ilyen könnyen,csak a fõ questeket...

A mellékküldetésekhez azért nem árt. Mennyit csináltál meg belõlük?

grebber
LOL végigjátszás ehhez?pff én bevallom fingom nincs mik a feladatok csak egy két szót tudok elvétve angolul de ott a kurva nyil tudom mindig mit kell hova merre.
Végigjátszást point and klick kalandgameknél szoktam mert nem vagyok Einstein .

Itt találsz végigjátszást:http://dungeonsiege2.uw.hu