Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdvözlet! Lenne egy kérdésem és a fórum átnézése után nem nagyon találtam választ (bár nem voltam túl alapos). Miután egyel nehezebb fokozaton ismét elkezdtem a játékot rögtön kibõvitettem a csapatot még egy hellyel. Na mondom megyek is felvenni valalkit. Erre a kijáratnál áldogálók mindketten azt mondják, hogy már szerepelnek a partiban egyszer, pedig csak a fogadóban vannak mint visszahívható partitagok. Ez így normális? Mármint csak a régieket használhatom? Nem lehet az újjakat felvenni vagy lecserélni a hasonló nevûekkel? Mert ugye akik a fogadóban vannak azok egy pöttyet el vannak szintben maradva és bár gondolom gyorsabban fejlõdnének, de egy jó ideig eléggé halékonyak lennének.
Sziasztok! meg tudná valaki mondani hogy hol találom Kithiarát azt a skorpiókirályt vagy mit
practitioner of the forbidden arts of death
NP!
kösz.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Hyper Super !!!
#3623 is bugyuta kérdés volt, mivel a driad néni elmondta szépen, hogy miért nem enged be...
vagy ne kerdezzen meg minden mondatot forumon, arra van a szotar
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Azért nem árt egy minimális angoltudás, ha már játszogatunk valami angolnyelvû játékkal...
Elérted a maximum partitagok számát. A kocsmában tudsz venni még "helyet" attól a nõtõl, aki sepreget, feje fölött egy gyertyatartós gyertyával.
Köszönöm!
Tényleg ha már a pet-eket említed miért írja ki ezt nekem mikor akarok venni egyet ?

Tényleg ha már a pet-eket említed miért írja ki ezt nekem mikor akarok venni egyet ?
Hyper Super !!!
Visszamenni városba. Másik kijáraton kell majd továbbmenni, ott ahol a peteket tod venni...
Mit kell ebben a barlangban csinálni, zsákutcába jutottam?

Hyper Super !!!
Komolyan???? Akkor nálam valami rohadt nagy szar van, mivel maximum 60-at ír ki, amikor bekapcsolom hogy mutassa, de nagyon gyakran 30 körül vánszorog, még az alá is ugrik néha. És érzem, hogy nem igazán folyamatos a játék, bár nem lehet mondani hogy szaggat.
Ha túl poros a proci hûtõbordája, az vezethet ilyen mérvû lassuláshoz?
Ha túl poros a proci hûtõbordája, az vezethet ilyen mérvû lassuláshoz?
2.2-n most kezdtem a játékot.
Sikerült feltenni a 2.2 patchet, de a régi mentéseimet valóban nem tudtam sehogy elõvarázsolni <#rinya>#rinya>
Most felrakom a 2.0-t megint 😞
Most felrakom a 2.0-t megint 😞
Szevasztok!
Szerintetek ilyen gépen mennyi fps-t kéne produkálnia a játéknak?
Intel 2,8 Ghz, 1 Gb Samsung Ram, Geforce Asus v9999 6800GT 128Mb (!)
Kicsit lassúnak érzem.
Szerintetek ilyen gépen mennyi fps-t kéne produkálnia a játéknak?
Intel 2,8 Ghz, 1 Gb Samsung Ram, Geforce Asus v9999 6800GT 128Mb (!)
Kicsit lassúnak érzem.
Hiho!
Használ itt valaki megpatchelt játékot?
Én most felraktam a megjelent patcheket, de semmi jelét nem látom, hogy valóban feltelepült volna.(2.1, majd 2.2 patch is felment)
1. A menüben még mindig V2.0-t ír ki.
2. Régebben olvastam, hogy nem kompatibilis a savegame a 2.0 és a 2.1, nekem mégis megy.
A patch nem kérdez semmit, elindul, töltöget, majd elindul a játék magától...
Szal valami nem stimmel.
Próbáltam visszaolvasni patchelés ügyben, de nem találtam semmit, csak annyit, hogy nem megy vele a régi save 😞
PLZ HELP!
Használ itt valaki megpatchelt játékot?
Én most felraktam a megjelent patcheket, de semmi jelét nem látom, hogy valóban feltelepült volna.(2.1, majd 2.2 patch is felment)
1. A menüben még mindig V2.0-t ír ki.
2. Régebben olvastam, hogy nem kompatibilis a savegame a 2.0 és a 2.1, nekem mégis megy.
A patch nem kérdez semmit, elindul, töltöget, majd elindul a játék magától...
Szal valami nem stimmel.
Próbáltam visszaolvasni patchelés ügyben, de nem találtam semmit, csak annyit, hogy nem megy vele a régi save 😞
PLZ HELP!
NP!
A titkos területen van egy íjjász csonti, aki játszani akar velem, "lapozgatós" stíluban, de sajnos nem találom a megoldást. Ha valaki már megcsinálta, az elmondhatná, hogy mi a jutalom, mert szeretném megcsinálni, ha valami normális cuccot ad.

Vetesd le a nyakadból a "bilincset" ( prison), és utána ment a Hallba, és beszélj Taarral.
Szevasztok!
Az elven shrine-nál hol találom a titkos ajtót? Általában észre szoktam venni a gombokat, karokat, betolható lámpákat, de itt nincs meg...pedig már 3x végigbóklásztam...
Az elven shrine-nál hol találom a titkos ajtót? Általában észre szoktam venni a gombokat, karokat, betolható lámpákat, de itt nincs meg...pedig már 3x végigbóklásztam...
A végigjátszásban le van irva, hogy mit kell csinálni.
Az a trükkje, hogy a fény elérje az ajtót, mert akkor ki fog nyílni. Úgy tekergesd, hogy ez összejöjjön, de nem kell az összes szobrot felhasználni, sõt valamikor pont útba is van egyik-másik. Az elsõ ajtó könnyû, a másik az már nehezebb, de én 10 perc alatt megcsináltam. Szóval go!!
Az a trükkje, hogy a fény elérje az ajtót, mert akkor ki fog nyílni. Úgy tekergesd, hogy ez összejöjjön, de nem kell az összes szobrot felhasználni, sõt valamikor pont útba is van egyik-másik. Az elsõ ajtó könnyû, a másik az már nehezebb, de én 10 perc alatt megcsináltam. Szóval go!!
Kérdések...
Néha már kapartam magamat, hogy néhány emberke milyen hülyeségeket tud kérdezni, de én nem szeretnék beállni a sorba, ezért nem igazán tettem fel eddig kérdéseket, gondoltam idõvel rájövök/megoldom, de ez az ajtó kifogott rajtam 😞
Néha már kapartam magamat, hogy néhány emberke milyen hülyeségeket tud kérdezni, de én nem szeretnék beállni a sorba, ezért nem igazán tettem fel eddig kérdéseket, gondoltam idõvel rájövök/megoldom, de ez az ajtó kifogott rajtam 😞
Hátööö...
Elkezdtem pár napja elolvasni az egészet a legelejétõl, kb 2600. hozzászólásig jutottam.
Reméltem, hogy valaki ad majd valami kézzel fogható választ 😛
Elkezdtem pár napja elolvasni az egészet a legelejétõl, kb 2600. hozzászólásig jutottam.
Reméltem, hogy valaki ad majd valami kézzel fogható választ 😛
Érdemes keresgélni a régi hozzászólások között, mert kevés olyan dolgot tudok elképzelni, amit legalább 3szor ne kérdeztek volna már meg.
OOOPS.
Sry, kicsit nagy lett.
Sry, kicsit nagy lett.
Megcsináltam az összes mellékküldetést, összegyüjtöttem az öszes könyvet, stb, de 2 chantot nam sikerült megtalálnom 😞
Mit tud a Light Nalid, hogy le kellett nyomnom 10 menetet a ringben, hogy megvehessem ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ebbe a terembe nem tudtam bemenni, mert nem jöttem rá, hogy hogyan kell tekergetni a szobrokat. Az ajtó szemben van... (Act III. Dartmul város melett egy labirintusban)

Mit tud a Light Nalid, hogy le kellett nyomnom 10 menetet a ringben, hogy megvehessem ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ebbe a terembe nem tudtam bemenni, mert nem jöttem rá, hogy hogyan kell tekergetni a szobrokat. Az ajtó szemben van... (Act III. Dartmul város melett egy labirintusban)

A necro elég gyenge, valóban nem az a legizmosabb karakter.
Van pár karim, és valahogy a necro fogott meg a legjobban, most másikkal kezdtem el lötyögni. 😊
Van pár karim, és valahogy a necro fogott meg a legjobban, most másikkal kezdtem el lötyögni. 😊
Végigvittem a játékot az elsõ karimmal...
A végeredmény: lvl 45 necro
A végeredmény: lvl 45 necro
Jah látok egy kaput az eleven shrinénél, lehet hogy megvan a megoldás.
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Császtok! Belekezdtem a játékba, de a legelején elakadtam. Az eirulan városát és környékét körbeöltem már párszor és csak a south gaten lehetne kijutni onnan, de az õr nem enged, merre tovább?
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Az auto defense-t erõsen ellenjavallom, mert ha neked jönnek többen, miközben csépeled a kiválasztott célpontot, akkor mindig az felé fog fordulni, aki épp utoljára érkezett, ergo nem tudod a kiválasztott fõmoncot eltenni láb alól gyorsan. Persze jól néz ki, hogy pörög pattog a célpontok között (fõleg 2 fegyverrel😊, de nem éppen hatékony. Ellenfelenként egy klikket már csak tud nyomni a kolléga.)
Sima, eredeti exe-vel sem megy fel az elõzõ patch-re a mostani. Valami line hibára panaszkodik. Ez van. 😞
Option -> Game
Ott az automatic attack, és deffense opciókat állítsd ON-ra.
Ott az automatic attack, és deffense opciókat állítsd ON-ra.
lehet,hogy egy hülye alap kérdésem lesz,de még csak most kezdtem a gammát,s be lehet valahol állítani,hogy a hõsöm folyamatosan üsse-varázsolja a lényt? Mert a másodkarakter folyamatosan csapkodta,de az aktív karakterem,csak akkor ha kattingatok a lényre...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Igen! Láttam már mi a gond. A szokásos. 😊 Még jó, hogy évek óta meghagyom a játékoknak az eredeti exejét a könyvtárába.
Gondolom eredeti exe-vel próbáltad...
Merthogy úgy felmegy, csak (legálábbis nálam) az elmentett hero nem akar újra mozgásba lendülni.
Merthogy úgy felmegy, csak (legálábbis nálam) az elmentett hero nem akar újra mozgásba lendülni.
No, a nemrég kijött patch nem akar feltelepülni. 😞 Gyanús!