Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Vazze angolul nem tudsz? írtsd ki az összes szörnyewt a teremben/templomban. vazze

Mit kell itt csinálni ?????????????????????????

Hyper Super !!!

Frosty01
teleportolsz az azunita sivatagba és elindulsz egyenesen és 100% hogy meg fogod találni, egy sárga "aurás" állatnál lessz<#nevetes1>, nem nagyon nehéz megölni.

practitioner of the forbidden arts of death

littleNorbi
hol találom az uccsó "totemet" ?

Shaman
:-)))

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

😛
Szia! Régen láttalak!
Én már megint nem Tibiázom egy ideje 😊

shaba23
mi történt? állnak a tibia szerverek? 😊
littleNorbi
<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

littleNorbi
ne szarjatok kérem...

littleNorbi
hol birom azt megtalálni ?????????

Shaman
nyugi sejtem..

Nem lehet, csak szo*atja a népet!

Shaman
nemtom el tudod-e egyáltalán hagyni...quest itemet nehéz...

<#taps>

Zsolo007
Szívás <#mf2>

littleNorbi
és mi van ha elhagytam ?

Frosty01
berakod az utolsó totemet 😊

Az a legegyszerûbb ha megnézed a quest log-ot, primary mission-ban a chapter 7. Nézd meg, hogy a 4 részküldetésnél van-e pipa. Valószínûleg egyet elhagytál.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

littleNorbi
Hogy birom ezt az utolsó "lámpát" felkapcsolni ?

Zsolo007
Jégelementál rulzz 😄

Erõt és max/min/weapon damagét adó cuccokkal. Emellett ha magas a block ratiója, akkor azzal is sebezget/stunnolgat.
Jó, de ezt az elég jó fejlesztést meg lehet csinálni a másik két fegyvermódra is. Pajzsossal tényleg nem az a lényeg, hogy õ irtson le mindent (nem is fog😄). Szépen ráront a moncokra, és provoke. A körülötte egybegyûlt tömeget meg a mágusok eloszlatják😊

Combat magenak mannanövelõ skillje van, naturénak meg mannaköltség csökkentõje (persze magasabb szinten lehet mind a kettõt), emellett lehet manaregen növelõ cuccokat is használni. Egy spellnél meg nem csak azt kell megnézni, hogy mennyit sebez, hanem azt is, hogy mennyit fogyaszt. Kifejlett jégelementál pettel persze egy mágus ezeken a gondokon csak mosolyog😄
SZIASZTOK! Tetszik ez a játék, jól el lehet vele ütni az idõt.
Shaman
k :-p

Zsolo007
Hát beizzítom a gémet és körbenézek neked 😊

Shaman
hmmm,és hogy lehet jól fejleszteni??
melee-je nõ mert ütöget,meg egy nagyot sebzõ fegyver kell neki,mást nem nagyon látok....talán ha a criticalt maxolom,meg a chance-t,akkor minden második ütése critical lesz...esetleg...

Zsolo007
Az rendben van, de az 1kezes harcosnál nem a sebzés számít, ha az ember jól fejleszti akkor viszont egész jó sebzéseket ki lehet belõle hozni <#awink>

Shaman
nojó,de ha elfogy a mana? :-pp

sokszor volt,hogy a 2 mágusom csak nézett ki a fejébõl,mert nem volt manájuk (meg potionom sem volt,minddig elfelejtek venni,mondván,hogy úgyis találnak),s az archer meg a harcos osztotta a népet :-p

Zsolo007
Igen, mivel a kard+pajzs felállás lényege nem a nagy sebzés, hanem a nagy armor! Õ tanknak jó, de nem tud úgy gyilkolni, a mellette lévõ mágus/nyilas végzi ezt...

Shaman
furcsa ez,vagy csak én vagyok vak,de melee-ben nincs olyan ability ami sebzés növelést adna 1 kezes fegyvernek:-(((
csak ha 2 kezes vagy 2 1 kezes fegyverem van arra van sebzésnövelõ tulajdonság,ez így elég gyenge...

Frosty01
ott kerestem de egyáltalán nem találtam ott.. =(

Zsolo007
Ha te mondod...

A küldik nagy része olyan, hogy mész elõre, és belebotlasz a megoldásba, csak kevés van, amely némi kutatómunkát is igényel😊
jazzy
Kithraya cavernben
jazzy
kb 10 perc gondolkodassal es skillek elolvasaval jo multiclass karit ossze lehet rakni.
Frosty01
valaki meg tudná mondani hogy hol találom meg kithiarát?

Zsolo007
Jaja van benne valami de akkor is lol...

A "minden fullon" lesz a válasz😊 Ha utólag megnéznénk a ds1-et, akkor azért közel ilyen sûrû erdõket, közel ennyi tárgyat nem látnánk mint most, ezek pedig erõsen gyilkolják a procit. Én 4200-es geffel toltam, és eldöcögött azért 1024ben (csak az árnyékot húztam le simplére, az már ds1ben is nagyon lehúzott), legtávolabbi kameranézetbõl.
Morfi
élsimitás? Én azt nem merem használni sem 😊)) Meg az1280x1024 csak 60Hz bírná a monitorom 😞

Zsolo007
Egyszerûen LOL, hogy az X800GTmen (ami jobb mint a 6600GT) 1280x1024 minden fullon élsimítás nélkül átlag 25 fps <#wilting>

Morfi
azt meg kell hagyni hogy a víz az nagyon szép lett

Morfi
hát igen 😊 még szerencse hogy a héten vettem még egy kis ramot hogy had döcögjön jobban a játékéletem rajta<#vigyor1>

Zsolo007
Hát szblett szeblett de szépség/gépigény arány elég szar lett ezáltal, ugyanis a motor a régi csak ráhúztak egy rakat shadert, pont mint a BF2nél, annak is ez a halála

Zsolo007
pech... 😊

Morfi
de már van 1.11 😛
amúgy igazad van nehezebb lette, de az jó 😊)))))

Shaman
pont a lényeget hagytad ki,amit 1.10 hozott (tõkélyre fejlesztett karik kellettek,mert hell gyalázatosan nehéz lett,sok kari ment kukába),nah mind1...

Morfi
inkább térjünk vissza a rendes témához mert hát ez nem diablo 😊
jobb lett sztem a grafika meg maga az egész történet csak van amit az angol tudásom miatt nem értek és így 1-2 küldetés kimarad 😞

Zsolo007
nemtom, nálam 1.09 volt az uccsó patch utána már meguntam a diablot, de a karik még a mai napig megvannak 😊

Morfi
ment az tovább is nem? 😊

Zsolo007
player 8 mód 😊