5849
* A magyarítás készítőjének (IMYke)honlapja *
* A magyarítás letölthetősége *
* Dungeon Siege 2 MOD-ok *
* Dungeon Siege 2 WIKI *
* Dungeon Siege 2 Multiplayer program (Működik!) *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.1 *
* Dungeon Siege 2 Patch 2.2 *
* Dungeon Siege 2 Angol FAQ *
-
Noodlee #4209 Szvsz Identifity scrollra gondolt... -
#4208 Nyugi bajnok! Egyébként jo kis jatek. rá kell még jonnom egy két dologra de sztem belejovok. tetszik jatek egyenlore.bár pár dolgot baromira nem ertek na de mindegy:) -
VNM #4207 Úristen...
A Diablo 1-ben és a 2-ben sem lehetett a Varázskönyv által felfedezni tárgyakat...!
Ennek segítségével varázsolni tudsz, ember! -
#4206 koszi. És az mire jo fel lehet fele fedezni targyakat mint diabloban? -
VNM #4205 Spellbook = Varázskönyv. -
#4204 A spell Book az mire jo? uj vagyok és még nem tom mi mi:) -
Noodlee #4203 Elég, ha feldobsz valahová egy mentést, és akkor nem kell feltenned a játékot hozzá. -
VNM #4202 Levadászom valahonnan a mentésemet, és visszadobom a játékot is, nyomhatok képet... csak találjam meg. -
Noodlee #4201 Hmm..
Megnéznék róla egy képet :) -
VNM #4200 Hát most fejből meg nem mondom neked... régen volt már az a végigjátszás.
Meg kell hagyni, votl egy pár bűbájolt és végül eldobott tárgyam, de azt tudom, hogy egy pajzsot meghagytam, mert úgy sokkal jobb volt, mint bármelyik addig összeszedett unique... -
Noodlee #4199 Első kari, amivel végigvittem, az egy necro volt.
Igazán sehol nem izzasztottak meg... -
Noodlee #4198 Nem találtam olyan kombinációt, amit megérte volna használni adott szinten...
Pl te mit alkottál? -
VNM #4197 Már hogyne lenne!
Akkor te tankként nyomtad végig a játékot! Odafigyelés nélkül... -
Noodlee #4196 Igaz, ezt el is felejtettem, talán mert nem sok értelme van :/ -
VNM #4195 Viszont van Bűbájolás [Enchanting] a városban. Ezzel a kalandok során talált, különleges kéepsségeket adó tárgyakat rá lehet "operáltatni" a kiszemelt, [s mint a Diablo 2-ben, csak bizonyos tárgyak bűbájolahtóak!] arra alkalmas tárgyra - legyen az fegyver, vagy páncélelem!
-
#4194 ok köszke:) -
Noodlee #4193 Set tárgyak itt is vannak, cube nincs. -
#4192 itt is vannak olyan targyak mint a diabloban hogy tobbet kell osszegyujtenmi és akkot meglesz valamijen tárgy szett és akkor kapsz vmilyen bonuszt. van itt horadim kocka?? -
Noodlee #4191 A Diablo első részének a hangulatát még 1 játék sem közelítette meg ebben a stílusban, talán csak a Darkstone... -
Noodlee #4190 :PP
Ha kérdésed van, akkor kérdezz bátran, én most vettel elő megint a játékot. -
Noodlee #4189 Bocsi, én emlékeztem rosszul.
Idézet az oldalról:
"Lesz, vagy van már honosítás?
Egyenlőre tudomásunk szerint senki sem készít, de mi tervezzük, hogy a jövőben közös munkával nekilátunk."
szvsz vedd fel velük a kapcsolatot, hátha közös erővel gyorsabban haladnátok :)
-
#4188 Az jo én viszont a diabloval jatszottam nagyon sokat és az tetszett:) Remelem hamar rajovok majd hogy ebben a jetekban mi-mi:) Jah és néztm rola kepeket. Jo lehet látom itt is van amulett gyuru meg sisak meg minden ami a diabloban:) itt is van horadim kocka vagy valami ilyesmi?? Valahol találhatok gepigenyt a jatekrol? vagy valaki tusdja felbol? -
Noodlee #4187 A stílusa olyan, mint a Dio, de szebb a grafikája, és full 3D az egész.
Nomeg valamivel hosszabb is.
Nem, nem csak netes, Single Playerben is lehet vele játszani.
Én próbáltam haverommal neten is, de nagyon szaggatott, ezért nem játszottunk vele sokat.
Az első része is jó volt, azt viszont nagyon sokat toltam neten. -
Noodlee #4186 Most egy kicsit lassú az oldal.
Nekem is nehezen nyílt meg.
ha jól emléxem, akkor régebben mintha lett volna fent valami magyarítás a játékhoz.
Minnyá megnézem neked, de lehet, hogy én emléxem rosszul. -
#4185 Értem koszi a linket. És ez a dungeon siege olyasmi mint a diablo csak sokkal fejlettebb? az egyel nem jatstzottam csak a diabloval.Itt is van tobbféle faj amikkel lehet lenni? És figyi. Ez ugye nem olyan Mint a WOW hogy CSAK neten lehet játszani?? -
VNM #4184 Hát, ha tényleg van Dungeon Siege 2 honosítás vagy azt készítő csapat [nekem nem nyílik meg az oldal], akkor én abbahagyom a fordítását.
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2006 vagyok. Holnaptól már a rendes nickemmel lehetek itt. -
Noodlee #4183 Bah.
Látom nem tod használni a keresőt :P
...Itt találsz infót a kiegről, és a magyarításról is :PPP
Szvsz hiába hack & Slash mind a 2 játék, nem lehet igazán összehasonlítani a kettőt.
DS2 szebb, és hosszabb, mint a Dió, de mégsem fogja letaszítani a trónról -
#4182 hehe de van egyatalan? (magyaritas) És szerinted ez a jatek mennyivel jobb a Diablo 2-tol?? -
Noodlee #4181 A kiegről nem hiszem hogy találnál itt bármi infót, mivel még nem jött ki.
A magyarításra meg keress rá :PP -
Noodlee #4180 Haználd az oldal alján található "Keresés a témában, vagy ugrás # -re:" funkciót!! -
#4179 Hellosztok azt szeretnem toltek megkerdezni hoy van e a jatekhoz kiegészito és hogy van e magyaritas akár a kieg.-hez azár a simához.??? lécci nagyon fontos lenne:)
-
#4178 én is leugathatnálak, de ennyi erővel akár válaszolhatok is: még nincs de már készül. -
VNM #4177 Ugye tudsz olvasni?... Akkor OLVASS VISSZA A TOPIKBAN! -
SeLeNe #4176 Hi
Tudja valaki honnan van-e magyarosítás DS2-höz és ha van honnan lehet leszedni?
-
Noodlee #4175 Van egy csóka, aki "lapozgatós" stílusban nyom egy sztorit...
Azzal nem sikerült semmit kezdenem.
Lehet, hogy rajzolnom kellett volna, de nem vettem a fáradtságot. -
#4174 hy, nem tudjátok hogy ha a pet öli le a szörnyet akkor az xp kihez megy? a gazdájához? a titkos részen ahova a vödörrel, a könyvvel és a talizmánnal lehet bemenni kaptam a kolumbiáról kérdezgetős embertől egy kardot és egy haku kinézetű pedig feljavította a haku tőrömet + 30% dancinggel. lehet még a többiektől valami idióta tárgyat szerezni valahogy? -
VNM #4173 A Dungeon Siege 2-ben kismilliószor jobb küldetések vannak, mint a Diablo 2-ben.
Tudom, mert a Diablo-sorozat összes részét végignyomtam oda-vissza, offline-online...
A Dungeon Siege 2-őt meg ugye fordítom. -
zsotesz #4172 Én amikor először végigtoltam, ugyanúgy voltam vele mint te, kb. 2 hónap után folytattam. Igazán jó cuccokat itt ad. Végülis 84-es szinten fejeztem be, bár még néhány mellékküldetés hiányzik. -
#4171 nemtom,én nem bírtam rávenni magam,hogy 3-szor végigtoljam. Egyszer elég volt,szép volt jó volt,de ennyi...
Pedig anno a Diablo2-t hány milliószor végigtoltam bneten is :-p -
zsotesz #4170 Végeztem eliten is. Hát a vége már nagyon zúzós volt.