Dungeon Siege 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát akkor te nagyon ügyes vagy, a többségnek ez nem jön össze...persze lehet jó multiclass karit csinálna ha az ember nagyon nagyon átgondol minden fejlesztést és tudja hogy melyik képesség pontsan mit csinál, de a legtöbb játékos ennyire nem megy bele a dologba, ezért mondják ezt..
Ezt már mondták itt a fórumon mások is, meg olyat is, hogy harcos sux, aztán csak lestek amikor benyomtam egy kombóról a shotot meg az infókat😊
Ha nagyobb a party, több hpje van a moncoknak is, ergo több xp jut😊Ezért nincs is nagy különbség a fejlõdésben.
Nah menek nézni a Derricket, vagy mittomén mi lesz a tévében.
Jóccak.
Jóccak.
Nézz szét az optionsban, mert van még pár alakzat hotkí, csak a HUDra nem tettek neki ikont.
Elvileg, ha a karik portréját megfogod, és mozgatod õket, fel-le, akkor a karakterek helyzete is változik. Nekem soha nem volt probléma, hogy nem a hentes harcos állt elõl. Gyakás közben ugyis a legtöbbször hátrálok-gyakok.
A 2.1 szinte csak a gamespy dolgokat javítja, a 2.20 már elég sok bugot is orvosol.(monnyuk én nem találkoztam egy buggal sem, amelyik tönkreverte volna a questet, vagy ilyesmi)
Ha kijön kieg akkor majd normálisan megtörik a dolgokat, meg akkor lesznek olyan kedvesek konvertert kiadni...
Nah akkor térjünk át alakzat kérdésre.
meg tudom csinálni,hogy a harcos kari-karik menjenek elõl???
Mert csak 2 féle alakzatot láttam,mikor 4-en szorosa,meg kicsit rombuszban,de a baj,hogy a fõkarim -aki mage rohan elõl öngyilkosan,ez nem túl jó dolog:-ppp
meg tudom csinálni,hogy a harcos kari-karik menjenek elõl???
Mert csak 2 féle alakzatot láttam,mikor 4-en szorosa,meg kicsit rombuszban,de a baj,hogy a fõkarim -aki mage rohan elõl öngyilkosan,ez nem túl jó dolog:-ppp
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Én is alappal tolom, de félek, hogy késöbb majd kijön valami brutál kiegészítõ, vagy esetleg multis map, és akkor tuti nem fogom elkezdeni a játékot megint a nulláról. Asszem most kéne nekifutni megint az elejének. A 2.0 kompatibilis a 2.20-al hálóban? Mármint a cuccokat át tudnám dobni egy 2.20-as patchel játszó emberkének?
Ezek a peccsek,csak a multiban csinálnak valamit?
jóvanna!
Mikor megyünk má sörözni?
Jövõ héten mennyünk má,s megbeszéjjük ezeket a dógokat! :-p
Mikor megyünk má sörözni?
Jövõ héten mennyünk má,s megbeszéjjük ezeket a dógokat! :-p
Persze ha alacsonyabb szintû szörnyeket gyax, akkor a karik közötti szintkülönbség is csökken.
Úgy érzem, hogy ez a kérdés sem "éles", megint csak a móka kedvéért kérdezel, de válaszolok 😛
Alacsonyabb szintû, newbie szörnyeket gyakjál, és azok majd dobnak nooboknak való cuccokat.
Alacsonyabb szintû, newbie szörnyeket gyakjál, és azok majd dobnak nooboknak való cuccokat.
Kérdés:
Azt hogy oldjam meg,hogy mivel ugye elején elbaltáztam,s 2 karim nagyon el van húzva a másik 2-höz képest (bár lassacskán behozzák),nah szal az árusok a magasabb szintü karihoz képesti dolgokat árulnak,s szegény gynegébbeknek minden piros :-((( (max megveszem,s késöbb rájuk adom ha jó lesz,csak nem szeretek annyira elõre vásárolni...)
Azt hogy oldjam meg,hogy mivel ugye elején elbaltáztam,s 2 karim nagyon el van húzva a másik 2-höz képest (bár lassacskán behozzák),nah szal az árusok a magasabb szintü karihoz képesti dolgokat árulnak,s szegény gynegébbeknek minden piros :-((( (max megveszem,s késöbb rájuk adom ha jó lesz,csak nem szeretek annyira elõre vásárolni...)
Ja téllek 😞
Arról nem is beszélve,hogy úgy tudtam tolni,hogy átvettem az otthoni gépem,nah most még otthon nincs net,szal...
jajó,már kezdtem azt hinni,hogy máker vagyok :-pp
(azt azé sejtettem,hogy alapset a statjaikból :-pp)
(azt azé sejtettem,hogy alapset a statjaikból :-pp)
Mé?
Régen onnan toltad afk runagyár!
Régen onnan toltad afk runagyár!
Ez nem ritka, sõt! Mindenki összeszedi ezt a setet, mert fix helyeken vannak a részei, és 100%-osan dobják azok a ládák 😊
Szal ez egy tök alap set.
Szal ez egy tök alap set.
nah ilyet én is játszottam,azt se néztem,kinek mi van beállítva csak beletenyereltem az 1-4 billentyübe :-ppp
Ha unatkozol, akkor gyártsál runát afk.
Vagy menjél el Süsüt gyakni egy blokkerrel.
Vagy spemmeljél a gumiba 😛
Vagy menjél el Süsüt gyakni egy blokkerrel.
Vagy spemmeljél a gumiba 😛
Összeszedtem egy teljes set-et már most...ez ritka,vagy könnyû?
Vigilant Boots (Part of the set Nature's Vigilance)
Type: Boots Armor: 7
Requires: Character Level 6
Bonuses: +4 Dexterity, +5% Health Regeneration, +4 Armor
Vigilant Crest (Part of the set Nature's Vigilance)
Type: Helmet Armor: 11
Requires: Character Level 8
Bonuses: +4 Intelligence, +20 Mana, +5% Death Resistance
Vigilant Gloves (Part of the set Nature's Vigilance)
Type: Gloves Armor: 5
Requires: Character Level 3
Bonuses: +4% Nature Magic Damage, +5% Mana Regeneration, +4% Lightning Resistance
Vigilant Hauberk (Part of the set Nature's Vigilance)
Type: Chest Armor: 20
Requires: Character Level 4
Bonuses: +4 Strength, +12 Health
Vigilant Boots (Part of the set Nature's Vigilance)
Type: Boots Armor: 7
Requires: Character Level 6
Bonuses: +4 Dexterity, +5% Health Regeneration, +4 Armor
Vigilant Crest (Part of the set Nature's Vigilance)
Type: Helmet Armor: 11
Requires: Character Level 8
Bonuses: +4 Intelligence, +20 Mana, +5% Death Resistance
Vigilant Gloves (Part of the set Nature's Vigilance)
Type: Gloves Armor: 5
Requires: Character Level 3
Bonuses: +4% Nature Magic Damage, +5% Mana Regeneration, +4% Lightning Resistance
Vigilant Hauberk (Part of the set Nature's Vigilance)
Type: Chest Armor: 20
Requires: Character Level 4
Bonuses: +4 Strength, +12 Health
Nem tudsz valami módszert, a 2.0-s karit hogy kéne átvinni 2.20-ba? Szerinted lesz valami konvertáló cucc hozzá? Vagy esetleg a fejéhezkap a microsoft?
<#nevetes2>#nevetes2>
Én valahogy mindig elfelejtem. Ellötyögök normál spellekkel is, de amikor tom, hogy kemény lesz a helyzet, akkor gondolkodom el, hogy:"Bakki! A sima spell itt kevés lesz. Kéne valami nagyobb!" És akkor beugrik, hogy van power is 😊
Én valahogy mindig elfelejtem. Ellötyögök normál spellekkel is, de amikor tom, hogy kemény lesz a helyzet, akkor gondolkodom el, hogy:"Bakki! A sima spell itt kevés lesz. Kéne valami nagyobb!" És akkor beugrik, hogy van power is 😊
Nem tom, én valahogy nem igazán használtam powereket, csak a fõ szörnyek ellen, szerintem powerek nélkül is elég jól elvan az ember. Annyira nem lényeg, hogy a power most lvl 4, vagy lvl 5. Nagyot darál alacsonyabb szinten is 😊
Kétkezes fegyó száksz 😛
A Powerekre gondolsz?
Akkor kapjá be 😛
Kérdezzél olyat, amit tényleg nem tucc. Ha nincs ilyen, akkor gondolkozzál 😛
Kérdezzél olyat, amit tényleg nem tucc. Ha nincs ilyen, akkor gondolkozzál 😛
Csak az a ond hogy a cuccok által adott pontokat a speciális képességek elfelejtik figyelembevenni, szal fejlessz csak!
fegyver+pajzs. Szerintem ez marad a legtovább életben 😊
Az enemit úgyis a spellcasterek darálják majd le, nem a harcos.
Az enemit úgyis a spellcasterek darálják majd le, nem a harcos.
Na jó,bevallom félig idõt mulatom itt,azért ennyire nem vagyok se kezdõ,se lusta,nagyjából amiket itt kérdezek,felét már tudom többire magamtól is rájövök,csak unatkozom melóhelyen :-pp
Kb 15 skillpontnál többet ne nagyon adj semmire, mert cuccokból, majd jön még rá, és állítólag 20 fölé még cuccokkal sem lehet felvinni. Én nem próbáltam ki, hogy igaze, de itt anno azt írták a népek.
Leírtam korábban ha jól emléxem:
kard+pajzs= túlélõ valódi tank hõs, õ fogja élesztgetni a csapatot 😊
két kard= brutális sebzés fõknek esélyük sincs, de nagyon hamar hal
Kétkezes kard= továbbra is gyenge armor,de ezúttal a sebzés sem az igazi..
kard+pajzs= túlélõ valódi tank hõs, õ fogja élesztgetni a csapatot 😊
két kard= brutális sebzés fõknek esélyük sincs, de nagyon hamar hal
Kétkezes kard= továbbra is gyenge armor,de ezúttal a sebzés sem az igazi..
ejgen ezekre már én is rájöttem.
akkor kérdésem,mert asszem az íjászom marad az íjaknál,harcosból az 1 kezes+pajzssal szemezgetek,vagy jobb a 2 kezes?
akkor kérdésem,mert asszem az íjászom marad az íjaknál,harcosból az 1 kezes+pajzssal szemezgetek,vagy jobb a 2 kezes?
badck gomb most már müxik,ha kiütnek,lécci told be újra! :-p
Ha Ranged skilleket nézed, akkor kb 2 féle távolsági karit csinálhatsz. Aki dobál, és aki lõdözik. Érdemes pecializálódni valamire, pl harcossal fegyó+pajzs, vagy 2 fegyver, stb. Nincs értelme pl pajzsos karinak a kétkezességre is adni pontot, mondván, hogy majd jó lesz valamire. Specializálódj.
Kigolyóztál vazz <#rinya>#rinya>
Pedig egy kisregényt írtam Sámlinak😞
Pedig egy kisregényt írtam Sámlinak😞