Dungeon Siege 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem valós idõben volt szó a karakterek fejlõdésérõl😊 Persze hogy egy parti gyorsabban leveri a moncokat (ezért is hagytam abba a partis gamét, mert az inkább vérfürdõ volt mint játék, gyakorlatilag a powerek használatára se volt idõm, néha benyomtam egy kettõt, de anélkül is másodpercek alatt ledaráltak bármit - bár ez a továbbfejlesztett magányos dualwieldes karimmal is hasonlóan zajlik😊. A gyorsabb fejlõdést értsd úgy, hogy amikor elérsz a játék egy adott pontjára (pl amikor elérsz act3-ba), akkor ha egy karival mentél, nagyobb szintû lesz, mintha többel mentél volna - én pl csak elvétve találkozok akkora moncokkal, mint én (alap szinten általában zöld volt a szörnyek nagy része egy idõ után, annyival elõttük jártam, most csak 2-4 a szintkülönbség, helytõl függõen)

Tévedés, nem kell "használnia" a képességeit, elég, ha ki van választva a megfelelõ fegyver vagy spell. Ha csak ott áll bambán a csapat mellett, akkor is fejlõdni fog.
Üdv!

"Felesleges, nem sokkal fejlodsz gyorsabban 2 karival sem. Ha nagyobb a partid, akkor tobb hpje van a moncoknak, es tobb xpt is adnak. Hidd el, nem a nagy trukkozesednek koszonheto, hogy konnyen lehet haladni😊 "

Kedves chipii

Én nem írtam, hogy valami nagy trükközéseket csináltam, de azt elhiheted nekem, hogy 2 karakterrel jobban fejlõdsz, mint eggyel, ugyanis 6 karakterem lehet , és az erõk felhasználásával egy pillanat alatt meghal az ellenség java, és egyáltalán nem biztos, hogy a fõkarakterem keze által. De ha csak egy, illetve 2 karakterrel megyek, akkor tutka, hogy rájuk hárul minden. Tudnillik a karakter akkor fejlõdik, ha használja a képességeit(pl.: mellee, ranged).

Igen. De a játékmenet némileg módosulhat, mivel nincs akkora fejlõdés mint az elsõben, tehát nem 45 szintet, hanem csak 20-25 szintet fejlõdsz. Így pl lehetséges a kovácsos és a kriptás küldit is megcsinálni amikor odaérsz, mivel nincs 7 szintkülönbség köztetek, meg a moncok között.
Jah mégvalami, akkor már így utólag! A 2. és a 3. néhézségi szint az teljesen ugyanazt a játékot adja vissza mint az elsõ ugyanazon a helyszínen ugyanúgy, csak az életerejük nagyobb a szörnyeknek meg a sebzésük?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Én nem segítségért nyöszörgök most, csak egy szomorú történetet mesélek el nektek, tanulságul hogy legközelebb ti nehogy elkövesétek ezt a hibát! Már volt egy fél-óriás hõsöm ami 45-ös szintû volt és egy szintén 45-ös szintû ranger-em(íjász) és nem tudtam mit csináljak a játék végén, elkezdtem a mellékküldetéseket megcsinálni, tök jó volt hiszen a szörnyek többsége már nem tudott nekem ártani mert olyan erõs voltam és már elég sok set-em is volt teljesek méghozzá, aztán jött egy vírus a gépre mert lejárt a vírusírtóm szavatossága és lám lekellett formatálnom a vinyót! Mindent kimentettem a másik vinyóra amire szükségem volt, de én hülye azthittem hogy a save mappa az a játék gyökérkönyvtárában van! A vinyót leformáztam a Windowst feltettem minden mûködött, és már kezdtem volna a 2 nehézségi fokozatot amikor elindítottam a játékot és hopp a hõsöm sehol!!! Gondolom többet nem kell mondanom hogy utánna mit csináltam majd nem a géppel, most kezdhetem elõrõl az egészet, a kis gagyi szörnyektõl egészen míg újra legalább 45-ös szintû nem leszek! Vigyázzatok a mentéseitekre!!!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

XeeN
Naja. A narik és az éppen pirosak még adnak xp-t, de azok a monsták ott lent semmit nem értek.

Az ilyen "magas szintû" moncok nem azért nehezek, mert annyira kemények, hanem mert ha legalább 7 szint különbség van köztetek, akkor NAGYON lecsökken a kisebb által okozott sebzés (ez fordítva is igaz, ha te vagy nagyobb), viszont egyik esetben se kapsz xpt (csak nagyon minimálisat), ergo nem éri meg magas szintûekkel szenvedni.

Hol vagy most? Ha felvetted a térképet (meg egy tükör is van ott), akkor kinyilt egy ajtó a teremben, és ott felmész, ennyi.
Neousagi
Hehhe akkor itt megjegyzem kicsit visszaolvasva, voltam oly galád, hogy a kovács küldijét teljesítettem úgy, hogy 10envalahányas szintû volt a fõkari, és a félóriás Lothar csak 6os szintû volt... kb 15 és 6 között voltak így a szintek, 4 kari, sõt az elején csak fõkari és Deru... a lényeg, h elfutsz odacsapsz elfutsz... csak pár nap és megvan 😄 nem volt kedvem megvárni míg elég erõs leszek 😄 most viszont kénytelen leszek... a sivatag elején van egy kripta... a fõellenség (értem a sárga fényben fürdõ ellenségre) akinek nem tom mi a neve, életerõszívással egyikmásik kari fél életét leszedi és abból még gyógyul is a mocsok... ez így kicsit még erõs nekem... mondjuk az összes többi cuccot odabent leszedtem, csak ez az übernekro vmi fogott ki rajtam...

A mésik, a kérdés,hogy uennél a résznél, mikor már megvan a térkép, hol lehet továbbmenni? nem nyílik semmi, nem tok sehol se be v felmenni és már elegem van belõle... nem tud vki segíteni?

Approaching guiding light, Our shallow years in fright, Dreams are made winding through my head

littleNorbi
pedig marha egyszerûû !

kicsit hímvesszõ vagyok, mert én azon szenvedtem, hogy az összes tükör kapjon fényt...

http://gaborszantai.co.uk/

Érdemes használni alul a keresõt, nem nagyon van olyan kérdés, ami ne merült volna már fel számtalanszor.

http://212.52.164.63/guildwars/img/trukkostukrok.jpg
Help!

van térkép arra, hogy azt a sok szobrot, hogyan kell beállítani a tükörteremben? agyvérzést kapok tõle...

HELP!
SERVICE PACK 2 -VEL SE GUT A TELEPORT!
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
help!!!
Hi.Nem tom volt-e már-a ds2 fut rendesen csak éppen nem tudok teleportálni mert a karakterek nem jelenek meg a töltés után,ugyan ez van respawn-nál is,a masina nem csinál semmit.
A játék indításánál kiir vmi hibát ,hogy nem tudja olvasni a moviw2.ds2res-t,a 2.20 patchet se tudom felrakni,mert nem találja ezt a fájlt(pedig meg van).
A havernál ugyez a probléma.Sz..r lehet a cd-k,vagy más a gond?
HELP!

Szerintem egyáltalán nem az a kategória, az elsõ résznél sokkal jobb. Nálam volt egy bug act 3-ban amikor a mordeneket ki kell nyírni a városban. A felirat szerint még 6-ot ki kellett volna nyírni de már nem volt egy sem, szóval itt megakadtam, viszont volt act.2 3.küldetéstõl mentésem és mégegyszer elvittem odáig, sõt végig is toltam. Szerintem jó a játék.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

grebber
Éppen ez zavar benne hogy mi a retkes faszért nem tudták megcsinálni ugy a mentést mint az 1-be volt?Igy mindig ugyanazon a terülteken kell átmenni ami tényleg kurva unalmas.

Next PC upgrade: 2022

Nem nehéz viszont meg lehet unni. Én a sárkányt még lelövöldöztem ballistával aztán le is gyaktam de az azutáni városban még mentem egy teleportot és a víztoronyig már nem volt kedvem klikkelgetni. Szerintem ez tipikusan az a játék ami a "ha nincs jobb valamivel játszani kell" kategória. Mondom ezt úgy,hogy az 1-et multiban is végigvittem...
XeeN
Piros füst = életerõ szívás. Te gyengülsz, õk gyógyulnak. Baba. 😊

Egyébként nem nehéz játék, úgyhogy csak hajrá! 😊

grebber
Valami barlangban ugy támadnak hogy a testembõl ilyen piros füst távozik.
N-betüs rész valami N..... Cavern vagy mi a rosseb.

XeeN
Pontosabban? 😊 (Hol vannak olyan qva sokan?)

grebber
12-es szinten vagyok 😄 és elakadtam de kurvára mennék a nyil fele de van egy másik barlangban egy rész ahol kurvasokan vannak és pár másodperc és végem mielõtt akárkit is megölhetnék mett kiszivják a véremet a mocskok. 😞

Sipocz
(rég jártam itt de mivel a topic a tetõn van frissben ezért nyefegek)
Ha nem szeleburdi a csapatod akkor már távolról kisaserolható az ellen rangja, ami akár lefelé (zöld felirat) akár felfelé (piros felirat) nagyon eltér szintben felesleges dolog figyelmezni rá. Van egy-két másodlagos küldi ami visszazavar lényegesen korábbi helyszinekre és párhuzamosan nem növeli a "kányák" szintjét, no itt muszájság "kispöcsellenfelet" gyilkolni mert az agyatlan így is meg úgy is veszkõdik, de elõredolgozni semmiképp nem érdemes. Kék és citromsárga feliratu ellenfél!!, na ez a jóltejelõ bagazséria. (persze feltételeztem itt hogy a csapat kb. 2-3 szint eltérésen belül áll össze: pl. érdekes Finala esete a ch2-ben, amikor csatlakozott ideiglenesen a questje erejéig akkor a két standardom 20. vala õ 15. ugye vissza kell ballagni a Greylien vagymi szigetekre ahol gyilok közben a 2 fõkari nem fejlõdött Finala viszont szintet lépett😊.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

XeeN
Ha 20. szintû partyval mész le, csak abban a teremben 22.-ik szintig fogsz fejlõdni.

grebber
Nem is maradtam itt mert felbaszta az agyamat.
Azért gyengitettem 1000-et belöle kb 1 óra alatt 😄

Jaj amikor a blacksmith cuccát kell visszaszerezni. Na ne is kínlódj azzal a level 25ös taggal mert benn a szobában meg rakás level 22-es rohangál majd késõbb kell visszajönni oda de írja is a questben aszem ahogy rémlik. Egy szó mint száz:haladj tovább aztán majd visszajössz erõsebben teleporttal.
grebber
Act I.- 6. chapter lent valami barlanokban ahol csomo terembe áll a víz van itt egy csóka ad feladatot egyik ajtó elõtt meg az ördög áll 2500-as egységgel és nagyonhamar kinyir ha közelkerülök ezért lassan nyillal meg varázslatokkal dobálom de kurva lassan megy le az élete 😞

hol is jársz? miféle ördög
grebber
Nagyon szar benne hogy nincs nomrális mentés és mindig végigkell menni azon a részem amit már végigjártam.

Most egy köcsög ördögnél szivok nem tudom kinyirni 😞

Nem, esetleg neked esik rosszul, hogy mégse annyira erõs a karid, mint gondoltad😊 A cuccodat visszaszerezheted úgy is, hogy visszamész oda, ahol meghaltál, és ha elég közel mész, visszajön rád magától - csak cucc nélkül elég nehezen fogsz odáig eljutni. Ha a városban a teleportnál lévõ csávóval hozatod el, akkor valamennyi pénzedbe fog kerülni (ami már nincs nálad, levonódott, amikor meghaltál, ha visszamész gyalog oda, akkor visszakapod).
grebber
Kösz majd megkeresem a csókát.

Mégvalami.Számít valamit az ha "meghal" a karim?

SNAKE01
1.betöltöd a mentést!
2.betesz a faluba és ott van egy csávó akinek a feje fölött sírkõ van,és vissza tudod kérni tõle!

grebber
Help valaki!!!!!
Megölte a két karimat félk pillanat alatt valami ördögkinézetû akármi és elvesztek a testemen kezembe lévõ cumok azókat hogy tudom visszakapni????

Hi.Nem tom volt-e már-a ds2 fut rendesen csak éppen nem tudok teleportálni mert a karakterek nem jelenek meg a töltés után,ugyan ez van respawn-nál is,a masina nem csinál semmit.
A játék indításánál kiir vmi hibát ,hogy nem tudja olvasni a moviw2.ds2res-t,a 2.20 patchet se tudom felrakni,mert nem találja ezt a fájlt(pedig meg van).
HELP!
littleNorbi
JF282-YTKJM-H76H8-XQP96-8PTBQ

littleNorbi
Szerintem nem lesz de ITT ír valamit hogy csinálja valaki...

bendek
Hello!!
Tud valaki cd-key???
köszi
Tibce
Helló tud valaki magyaritást a DS2-re?

AMD a király !!!!!!!!!!!!!

HELP!
sejtettem, a Vitalus név miatt...😊

A sarokban levõ követ kell beletenned a körbe. Aztán nyílik vhol egy ajtó ott piros kõ lesz, megint nyílik egy ajtó ott meg lila lesz stb.. Fejbõl én sem tudom elmagyarázni. A hydrának a középsõ fejét kell leölni elõször mert az gyógyít.
Sziasztok itt mit kell csinálni?
És utána a hydrát hogy kellene legyõznöm? mert mindig felgyógyítja magát😞

A barlangba, ahova az a kõ kell a tolvajtól (columnarius sectorus), hogy kell kinyitni az utolsó ajtót?
Odaérve ugyanazt a szöveget írja ki, mint a shrine-oknál!
Na kentem én is a 2 ünnep között ezerrel el is jutottam a 3. városba ott is mentem még egy két teleportot de meguntam. 2 rész volt meg a pajzsból. Annyi szent nem egy 15 óra alatt végig vihetõ játék de pl. a pénznek semmi értelme a boltban csak az elején volt olyan cumó amit érdemes megvenni utánn a talált felszerelés végig jobb.
De szépen megfogalmaztam. Még csak készülõben van a kiegészítõ.
Nincs még kiegészítõ csak csak készül hozzá.
Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
No a karácsonyi és évvégi "lélekemelés után" egy kicsit gyilkolásztam a DS2-ben😊.
Ha jól látom a neten akkor a tárgykörben való ucsó elõferdülésem óta megjelent vmi moding készlet hozzá és a GasPowered is irongál vmi kiegészítõrõl, errõl mit tudtok? Vannák már kész modok valahol vagy vmi a kiegészítõrõl?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Most jutottam el a harmadik városba, kicsit paráztam hogy nem fog megjelennia sárkány de ott volt nem volt bug szerencsére. 37. szintû harci mágus vagyok 😊. Kemény mi? Hatalmas karim van 😄.
Etetni kell a peteket. Mindent megesznek ami esik de nem mindegy hogy mit adsz neki. Egy közelharcosnak inkább közel harci fegyvereket kell adni. A jég elmentalnak pedig nature magic-es varázslatokat éri meg a legjobban. Etetni pedig úgy tudod hogy megfogod a "kaját" és rányomod a képre (a pet inventory-jában).
megvan közben, béna voltam...

új kérdés:
van egy jégelementálom, az info-jában különbözõ fejlõdési fokokat látok, de hogy tudom "fejleszteni", hogy ne csak akkora legyen, mint egy kupac jégkocka?