82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • The Hedgehog
    www.google.com

ott meg pötyögsz egy olyat, hogy 'GTA3 saves'

nehéz?
  • dre
    öööö tudom hogy ez nem ide tartozik de lécci valaki adjon már meg egy pár címet ahol a gta3 mentéseit lehet letölteni minden mennyiségben

köszi
  • The Hedgehog
    Na ez már igen! Így egy "kicsit" jobban néz ki a cucc! Én örülök, hogy maradt a graf motor! Minek másik?! Csak elvonná az időt a többi fejlesztésről!
  • Esrohnoil
    Full tartályos camion, nem csak az első részével lehet menni hanem az egésszel?
    Mit lehetne vele rodeózni... Mint a T2-ben a T1000-es.
  • Esrohnoil
    Jaja, idegesítő volt mikor vadásztam vmilyen kocsira és vmi miatt elfordultam kicsit, de mire visszanézek, sehol semmi... LOL
  • M@TriX
    fincsi, a graf motor úgy látom maradt, persze tuningolva, ha megoldják hogy a kocvsik ne tünjenek el, akkor über lesz...
  • DJ RX7
    ezek a képek voltak már de nem ilyen jó minőségben:)
  • Johnyy
    Nekem meg nem mert vége volt a "textúráknak" :P
  • M0Dair
    :D Hi!
  • Extraboy
  • M0Dair
    Nekem sikerült elszállni!:P
  • Johnyy
    Nézd az irályjelző madarakat!! Amúgy jobbra vagy balra a polcod felé GTA 3 (1) felé :D
  • Garcia
    ha Liberty City-be akarok menni melyik irányba induljak el?
  • Johnyy
    Nekem az a gyáras traktoros rész nagyon fog tetszeni, meg szerintem veletek is volt úgy hogy helivel vice cityből el akartatok szállni valahova (csak nem sikerült) MOST FOG !!! Je
  • Johnyy
    Az egész állam jó hogy nagyobb lessz de ez benne a poén hogy egy évekig játszottunk egy játékkal aminek a folytatásában 1 város nagyobb lessz az egész előző részhez képest plusz még ottvannak a határok( értsd az összes terrarin) plusz még 2 város meg az egyébb
  • Garcia
    ez egyértelmű volt, ha kb. 5x, 6x akkora lesz az egész San Andreas állam
  • Johnyy
    Akkor Los Santos Nagyobb lesz mint vice city
  • dre
    neked jó a videó kártyád?
  • DJ RX7
    ez egy nagy kamu szeggyétek le ez egy videó.
  • DJ RX7
    ezek a lebujabb hirek PS2 ről
    A képernyőt terheli néha az Audio, Display, és az Options beállítása
    A térkép körübelül Amerika alakú.A jobb alsósarkot pedig, egynegyedét Los Santos fogja elfoglalni.
    A hajvágás nem olcsó mulatság, 500$ egy alkalom.
    Oldal tetejére
  • zaki
    ááááááááááááá.... leírom 50X: NINCS SEMMI HÍR, KÉP A PC-S VÁLTOZATRÓL
  • Sil3nt
    lehet tudni, hogy amik edig megjelentek csak ps2 képek vagy pc is van benne? javítsatok ki ha rosszul tudom de eddig nem láttam hajót, iletve hajót vezetni...
  • Eisenhower
    akkor csak nekem újak ^.^
  • Extraboy
    Csak mutatnanak mar kepet a helikopterekrol... speciel nekem az a kedvencem :)
  • Extraboy

• zaki
    már voltak :)
  • Eisenhower
    uj képek
  • DJ RX7
    nem zom hogy ismeritek ezt a honlapot innen terjesztik el az összes legujabb hireket.
  • Garcia
    A képeken úgy láttam, hogy nem csak BMX canga lesz, hanerm Mountenbike is.
    nagyon zsír:D
  • Johnyy
    Rendben, legyen
  • The Hedgehog
    a képek azért ilyenek mert papírból vannak :) egy pc-s screenshotok is így néznének ki ha újságból lennének szkennelve! :D

lényeg hogy nagyon rulz!
  • Johnyy
    Ezen neked mi nem értelmes, tök jól néz ki az a 4kerekű, meg a képek még azért ilyenek mert a végleges pc-grafikáról még nem magyon van képe még a felylesztőknek sem.
  • The Hedgehog
    mosmá tényleg jó lenne belőle valami múvi is mert mozgás közben látni biztos nagyobb hype-ot csinálna!
  • hen-tes
    ha javul annyit mint a vc a 3 óta akkor kirá lesz
    meg legalább nem fognak szenvedni a gyengébb konfigokkal
    no meg úgyis tömeg számra vannak csúcsgrafikák, szar játékokban, így legalább megmutatják, hogy nem a graf számít
  • The Hedgehog
    eh hát nekem is tök mindegy... mondjuk itt nem a grafika fog lenni a mérvadó! ha egy "emelettel" magasabb a grafikai szint a VC-nél akkor nekem már megfelel :D
  • hen-tes
    ne nekem magyarázd, nekem semmi bajom a minőségükkel :))
    hohh. bárcsak ez lenne a legnagyobb bajom, hogy az újságok milyen felbontású képeket közölnek :D
  • The Hedgehog
    szerintem hülyeséget akart írni! hagyjuk!

azért ilyen gány mert gondolom PS2ről fotózták plusz szkennek és azok általában nem a legjobb képi hatást nyújtják!

majd a PC-s képekkel kicsit később kapunk szép szaftos nagy felbontású screenshotokat!
  • hen-tes
    ezt most értelmesen, ha megkérhetlek
  • Johnyy
    Jó az a 4kerekű, azért ilyen még mert a grafó még nem tisztázott
  • zaki
    kicsit gány minőségűek, de legalább ez is valami :)