82991
-
#2384 www.google.com
ott meg pötyögsz egy olyat, hogy 'GTA3 saves'
nehéz? -
dre #2383 öööö tudom hogy ez nem ide tartozik de lécci valaki adjon már meg egy pár címet ahol a gta3 mentéseit lehet letölteni minden mennyiségben
köszi -
#2382 Na ez már igen! Így egy "kicsit" jobban néz ki a cucc! Én örülök, hogy maradt a graf motor! Minek másik?! Csak elvonná az időt a többi fejlesztésről! -
#2381 Full tartályos camion, nem csak az első részével lehet menni hanem az egésszel?
Mit lehetne vele rodeózni... Mint a T2-ben a T1000-es. -
#2380 Jaja, idegesítő volt mikor vadásztam vmilyen kocsira és vmi miatt elfordultam kicsit, de mire visszanézek, sehol semmi... LOL -
#2379 fincsi, a graf motor úgy látom maradt, persze tuningolva, ha megoldják hogy a kocvsik ne tünjenek el, akkor über lesz... -
#2378 ezek a képek voltak már de nem ilyen jó minőségben:)
-
#2377 Nekem meg nem mert vége volt a "textúráknak" :P -
#2376 :D Hi! -
#2375 -
#2374 Nekem sikerült elszállni!:P -
#2373 Nézd az irályjelző madarakat!! Amúgy jobbra vagy balra a polcod felé GTA 3 (1) felé :D -
#2372 ha Liberty City-be akarok menni melyik irányba induljak el? -
#2371 Nekem az a gyáras traktoros rész nagyon fog tetszeni, meg szerintem veletek is volt úgy hogy helivel vice cityből el akartatok szállni valahova (csak nem sikerült) MOST FOG !!! Je -
#2370 Az egész állam jó hogy nagyobb lessz de ez benne a poén hogy egy évekig játszottunk egy játékkal aminek a folytatásában 1 város nagyobb lessz az egész előző részhez képest plusz még ottvannak a határok( értsd az összes terrarin) plusz még 2 város meg az egyébb -
#2369 ez egyértelmű volt, ha kb. 5x, 6x akkora lesz az egész San Andreas állam -
#2368 Akkor Los Santos Nagyobb lesz mint vice city -
dre #2367 neked jó a videó kártyád? -
#2366 ez egy nagy kamu szeggyétek le ez egy videó. -
#2365 ezek a lebujabb hirek PS2 ről
A képernyőt terheli néha az Audio, Display, és az Options beállítása
A térkép körübelül Amerika alakú.A jobb alsósarkot pedig, egynegyedét Los Santos fogja elfoglalni.
A hajvágás nem olcsó mulatság, 500$ egy alkalom.
Oldal tetejére -
#2364 ááááááááááááá.... leírom 50X: NINCS SEMMI HÍR, KÉP A PC-S VÁLTOZATRÓL -
#2363 lehet tudni, hogy amik edig megjelentek csak ps2 képek vagy pc is van benne? javítsatok ki ha rosszul tudom de eddig nem láttam hajót, iletve hajót vezetni... -
#2362 akkor csak nekem újak ^.^ -
#2361 Csak mutatnanak mar kepet a helikopterekrol... speciel nekem az a kedvencem :) -
-
#2359 már voltak :) -
#2358 uj képek -
#2357 nem zom hogy ismeritek ezt a honlapot innen terjesztik el az összes legujabb hireket. -
#2356 A képeken úgy láttam, hogy nem csak BMX canga lesz, hanerm Mountenbike is.
nagyon zsír:D -
#2355 Rendben, legyen -
#2354 a képek azért ilyenek mert papírból vannak :) egy pc-s screenshotok is így néznének ki ha újságból lennének szkennelve! :D
lényeg hogy nagyon rulz! -
#2353 Ezen neked mi nem értelmes, tök jól néz ki az a 4kerekű, meg a képek még azért ilyenek mert a végleges pc-grafikáról még nem magyon van képe még a felylesztőknek sem. -
#2352 mosmá tényleg jó lenne belőle valami múvi is mert mozgás közben látni biztos nagyobb hype-ot csinálna! -
#2351 ha javul annyit mint a vc a 3 óta akkor kirá lesz
meg legalább nem fognak szenvedni a gyengébb konfigokkal
no meg úgyis tömeg számra vannak csúcsgrafikák, szar játékokban, így legalább megmutatják, hogy nem a graf számít -
#2350 eh hát nekem is tök mindegy... mondjuk itt nem a grafika fog lenni a mérvadó! ha egy "emelettel" magasabb a grafikai szint a VC-nél akkor nekem már megfelel :D -
#2349 ne nekem magyarázd, nekem semmi bajom a minőségükkel :))
hohh. bárcsak ez lenne a legnagyobb bajom, hogy az újságok milyen felbontású képeket közölnek :D -
#2348 szerintem hülyeséget akart írni! hagyjuk!
azért ilyen gány mert gondolom PS2ről fotózták plusz szkennek és azok általában nem a legjobb képi hatást nyújtják!
majd a PC-s képekkel kicsit később kapunk szép szaftos nagy felbontású screenshotokat! -
#2347 ezt most értelmesen, ha megkérhetlek -
#2346 Jó az a 4kerekű, azért ilyen még mert a grafó még nem tisztázott -
#2345 kicsit gány minőségűek, de legalább ez is valami :)