82991
-
#2424 De gondolom most mindent ki akarnak használni amit ezen a motoron lehet és a következő (gta4) generációba egy uj motorra és egy sokkal jobb grafikai alapra helyezett gtát akarnak majd létrehozni, mert tulajdonképpen ez a gta magában is egy uj stílus -
#2423 Jah a közlekedésnek milliónyi falytálya van és most nagyot akarnak lépni a felylesztők a vice cityhez képest -
#2422 Tömegközlekedés bizti hogy lesz benne, huh utasszállító eltérítések.............. -
#2421 Nem egy picit hanam nagyon, és az! -
#2420 ehhh, lassan már mindent fogunk a játékról, semmi újat nem találunk majd benne, ha megjelenik :) nqagyon jó lesz :) -
#2419 jó régen csinálhatta vmi amatőr ezt a képet, amikor még semmi info nem volt az új gta-ról, még amikor a játék neve sem volt bejelentve (Sin City feliratból kiindulva). azóta ugye tudjuk, hgoy 3 város lesz+12 kis falu, meg mittomén -
#2418 huhh, nagyon szépek -
#2417 ez nem a gtaIII vagy a gta vc térképe csak átgányolva picit? -
nick név #2416 ja az jo lenne -
#2415 az király... remélem lesz benne távolsági busz, vagy vonat, vagy repcsi, amit nem te vezetsz... -
#2414 Nyámi!:)
Burger Shot, Well Stacked Pizza, Cluckin Bell. De ezeken kivül nemcsak itt hízhatunk meg, hanem lesz fagyis autó, és hotdog árúsító is. És gondolom a benzinkútra is belehet majd menni, ahol szintén lesz kaja, de ez nam biztos! Ha tovább-ra kattintassz megnézheted a képeket azéttermekről! -
#2413 Az kéne, de nem hiszem, hogy ilyen lesz benne!:(
A térkép körübelül Amerika alakú, nagy, vastag, üres {és bézs (beige) alakú}. A jobb alsósarok egynegyedét Los Santos alkotja
A hajvágás nem olcsó, 500 dolcsi egy alkalom [ez igen, ha valódi lenne, akkor mindenki fodrász lenne / szerk.:]
A Menace küldetésben mind a három halott arca a járda felé lesz fordítva [nem biztos, hogy jól fordítottam /szerk.] -
#2412 Az lenne jó ha helikopterben lenne egy garázs szerű rész ahova beállsz kocsesszal és eltudod vini -
#2411 Sztem is... -
#2410 Kisebb infó:
Lesznek autóstopposok, akiket eltudsz majd fuvarozni [ez nagy buli lesz /szerk.:]
Kapsz egy olyan teherautót, amivel el lehet vontatni másnak a kocsiját :) -
#2409 annyi hogy megtetszett a rockstarnak a gtas hapsi tetkója és ezt a betűtípust használták a san andreasnál! -
#2408 Hát ja, de ne kiabálj! -
#2407 Hát az, de mivel a témához kapcsolódik gondoltam berakrom! -
Bad Boys #2406 JÓ JÁTÉK LESZ CSAK AZ a baj hogy későn jön ki -
#2405 miért tetted ezt a szutykot ide? elég gány :/ -
#2404 Érdekesség, bár xart se érdekel, de témába vág:
Ez a kép a GTA III. egyik karakterét ábrázolja és a tetoválást a hasán van. A képen ki van emelve néhány betű, ami pont ugyanaz, az írásmód amivel a "San Andreas" cím is van írva.
-
#2403 Nem tom, hogy ez volt-e már itt, de nekem új, szal beteszem ide:
-
DePreSsZYo #2402 de ha te vagy itt az atyauristen akkor bicsánat... -
DePreSsZYo #2401 volt már 1 éves nickem csak lecseréltem szal... -
#2400 Forum rulez: -Neszójjá be
-Ne reklámozz
-OLVASS VISSZA!!
Egyébként mikor is?? -
cyrus #2399 teis ujreg vagy ne szójjá be...
1.: szabály MINDIG VISSZAOLVASNI !!!!! -
#2398 JÓVAN MÁR CSAK BEUGROTT MEGKÉRDEZNI! EGYÉBKÉNZ FINGUNK SINCS! -
DePreSsZYo #2397 há tán kéne -
cyrus #2396 MEGÜSSELEK BAZ ??? -
balint08 #2395 Hi!Mikorra várható ez az óriási gamma??? -
#2394 :DDD -
#2393 szerintem Usa-ra gondoltak, de amerikára emlékszem -
#2392 Amerika Vagy Usa Formálya? -
#2391 múgysem válaszolnak :) -
#2390 na akkó valaki megkérdezni?????? -
#2389 az biztos! -
#2388 egyiknekese... asszem amerika formája lesz a térképnek -
#2387 figyuztok aki naon jól tud angolul az megkérdezheti a rockstar games szerkesztőitől hogy melyik az igazi San Andreas:))) -
#2386 na most melyik térképnek higgyünk ???????? -
dre #2385 kurva nehéz és kössz