82991
-
#2304 Figy, REgel 10 ig aludni este 1 ig fórumozni, napközbe kajálni játszani, haverokhoz járkálni sportolni , hétvégén bulizni csajozni, meg üdülni, Nyári program így 16-évesen... -
Zsolo #2303 Bár így 15évesen nyáriszünetbe mi lenne -
Zsolo #2302 Nekem reggel sem sok! -
Zoleeca #2301 Én épp most VC-ztem! Felraktam egy Modot (valami havas) de nem lehet leszedni... -
#2300 Igy tizenegyóra környékén nem nagyon van -
Zsolo #2299 Neked sincs semmi dolgod? :) -
#2298 Tömören, ja -
Zsolo #2297 Ebben sok igazság van! Az információkkal elütjük az időt! Jó dolog! -
#2296 Nem tévedtél ez a lényeg , hogy speak valami igazán nagyról és ha még nincs is a kezünkben de a vele kapcs infeszek egyre élménydúsabbá teszik a várakozást és ezt egy két zeneszám közt megbeszéled és szövegelsz írásban a vakvilágbaaaaa -
Zsolo #2295 Kinek mi a sületlenség! -
Zsolo #2294 De jó itt ücsörögni és várni a csodát ... :) -
Zsolo #2293 Akkor tévedtem! :D -
#2292 Nem! :) -
Zsolo #2291 Nem csak Én vagyok ezzel így szerintem! -
Zsolo #2290 Ráérek, nem sok dolgom van! Kössz az elismerést! -
#2289 sok söletlen chateléssel, grat -
#2288 #2247 Képekben és ha elérkezünk a végére kell a sg smile
-
Zsolo #2287 Meglehet! Segitünk majd egymáson ... ha kell! :D -
#2286 És még meg sincs a jatek, ha megjelenik kisül a topik :) -
Brash #2285 Hmmm -
Zsolo #2284 Hát úgy néz ki hogy fellenditattük! -
#2283 Legnépszerűbb témák
1. GTA: San Andreas -
#2282 -
#2281 A metróalagútban Kocsival száguldani volt sirály :) -
Zsolo #2280 HeHeHe -
#2279 jó neked, nem unatkozol amíg mi várjuk :D -
Zoleeca #2278 A francba...na asszem nemsokára szépen felrakom aztán megyek egy kört...hát nem hiszem el, hogy erről lemaradtam... -
#2277 persze, hogy fellehetett szállni :) -
Zoleeca #2276 A vonat az megvan, de arra fel is lehetett szálni? A metró az nem nagyon rémlik...bár annyit nem is játszottam vele, mert nem igazán futott normálisan a gépemen... -
#2275 nem sokat jáchattál vele, ha nem tünt fel :D -
Zsolo #2274 Azthiszem hogy metró volt az utak felett ...! Ha az metró volt! :) -
#2273 a háromba volt metro is ami a szigeteket kötötte össze + az első szigeten közlekedett az "1. emeleten" egy vonat : ) -
#2272 jóh lenne vmi városok közt közlekedő gőzös :D:D -
Zoleeca #2271 Ooops...erről lemaradtam volna? Mire lehetett felülni? -
#2270 játékidővel nem lesz gond sztem
vice cityvel mai napig órákat töltök el
hajózásra azért kiváncsi vagyok, mert igaz,hogy a gta3 óta sokat fejlődött, de nekem valahogy nem az igazi : \ -
Zsolo #2269 Van benne valami igazság ... nem lenne rossz! A 3-omba volt! :) -
Zoleeca #2268 Tömegközlekedés nem lesz benne? Le ne hurrogjatok, de nekem pl a Mafiában az nagyon tetszett, hogy fel lehetett ülni a vilire és csak úgy utazgatni. Valami ilyesmi jó lenne, nem? Bár lehet hogy csak én vagyok ilyen "perverz" hogy a száguldozás helyett inkább a Andreas Közlekedési Vállalatot választom. (Green)Peace! -
#2267 Most hogy így mondjátok szórakázok egy kicsit én is vele, amugy a classik mod az ugye nem b.ssza el a történetet csak a texturikat cseréli le mert a modern moddal akartam nyomulni de a történetnek megfelelően. -
Zsolo #2266 Megcsinálom! -
#2265 Gyere, de akkor még előted állnak a karikák :D