82991
-
REAL_CIÁN #2184 Lassan egy életszimulátor lesz az egész. A Sim mehet a pícsbe... :)) -
#2183 l0l uberlama!
A GTA-t nem a grafikaja miatt szeretjuk hanem a feelingje miatt mellesleg sztem semmi baj a grafikaval. -
Zoleeca #2182 Ennél szerintem nem kell jobb
-
DePreSsZYo #2181 Alig várom ;o -
#2180 # Három étterem lesz megtalálható a játékban: Burger Shot, Well Stacked Pizza, Cluckin Bell, illetve a GTA 3-ból ismerős Mr. Whoopee fagylaltoskocsiból is kajálhatunk. Italt főleg a Sprunk Soda boltban találhatunk nagy választékban.
# A képernyőn egy felugró ablak jelzi majd, ha Carl éhessé válik. Ha a játékos nem veszi komolyan az üzenetet, akkor rövidesen tapasztalhatja, hogy Carl ruhái elkezdenek "nőni" :). A sovány Carl gyenge lesz, nem lesz képes erőset ütni, nehéz tárgyakat felemelni, és a staminája is kevés lesz, azaz kevés ideig lesz képes biciklizni, futni, vagy úszni.
# Viszont ha Carl túl sokat eszik, akkor is csökken a stamina, a bunyó is nehezebb lesz (bár lassú ütésekre képes, de azok erőteljesek is). A mozgási animáció megváltozik, és Carl amolyan pingvinszerűen fog mozogni.
info: gta online -
#2179 pffff, akkó menj dúm 3azni -
#2178 nagyon zsír képek -
#2177 AMilyen jó dolgok lesznek benne, olyan rusnya lesz a grafikája. -
DePreSsZYo #2176 thx ;o -
#2175 -
DePreSsZYo #2174 [IMGhttp://www.gamestar.hu/apix/0407/xgta2.jpg[/IMG]
-
#2173 Főleg, ha helikoptert is lehetne venni jó pénzért. Mondjuk 1 telefon a megfelelő üzletben és x idő múlva leszáll a placcra a vadiúj helivel a pilcsi. Nem pedig összetöröm és visszamegyek a háztetőmre és megint ott van. Ha nem termelődne újra (legalább a heli, a kocsikat lesz@rom), az ember meggondolná, hogy összetöri-e vagy vigyáz rá. Ilyen esetben is lenne értelme a pénznek a végigjátszás után. -
Zsolo #2172 Köszönöm! -
#2171 Ettetet is némeg jó? -
cyrus #2170 16 mega parancsolj -
#2169 Meg a gata onlieee ponthun is -
Zsolo #2168 Hmmm! Linket tegyél már be légyszi! -
cyrus #2167 illetve a gtagaming.com-on ! NA !
Nemizs figyeltek geciek ! :D -
#2166 Anyám az a videó, egy átszkinelt modolt vicecity, de az a bic egész eredeti volt, grat akik csinálták, de tényleg jó, vice city next evolution címen esetleg -
Zsolo #2165 De, valahogy úgy látom, hogy nem az igazi a grafika így képek alapján! Rosszul látom? -
#2164 Sztem a Vice City-t írták át kissé, hogy fék fotókat csinálhassanak!:P -
#2163 tréler, csak nem tudaja!:D -
#2162 lol -
cyrus #2161 jajj az egy fake film, gtaonline.comon ottvan a főlapon... -
Zsolo #2160 Az meg a másik ... hogy hol??? -
#2159 Hol nézted? -
Zsolo #2158 Milyen San Andreas filmet?
-
Zsolo #2157 De, valahogy úgy látom, hogy nem az igazi a grafika így képek alapján! Rosszul látom? -
#2156 most lestem meg egy SA filmet,hát az egész film vice cityt idézte a mozgás az utcák a zegész.. -
nick név #2155 naon fasza -
cyrus #2154 -
Zsolo #2153 Megesik -
nick név #2152 sokszor haltam meg ugy h vizbe estem szal ennek örülnék -
Zsolo #2151 Kocsival beleesel, gyorsan kiszálsz és uszol tovább! -
Zsolo #2150 JaJa -
nick név #2149 kiváncsi vaok mijen lehet benne uszni arra naon kiváncsi vaok mer eddig nem lehetett... -
Zsolo #2148 Ez viszont igaz! Nincs szebb öröm mint a káröröm! -
#2147 BoomBooom
BoomBoomBoom
boom boom
BooM
BooM
Boom Boom -
nick név #2146 nem baj de legalább 1 szép elménnyel távozik... :) -
Zsolo #2145 Így integetnál a szomszéd városban! Amig tudsz ...