82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Zsolo
    Jó lesz az!
  • Alien
  • Alien
  • Zsolo
    Szerintem jó játék lesz! Ha megnézzük a Vice City-t az is jó volt és annál az San Andreas csak jobb lehet!
  • REAL_CIÁN
    Na, az a "párezerszer jobb" erős túlzás, a GTA3 és a VC esetében sem volt nagy különbség, az objectek ugyanannyi poligonból álltak, a textúrák is ugyanolyanok vagy egy kicsit részletesebbek, az összes különbség a felbontás nagysága.
  • Zsolo
    Az igaz hogy a képek alapján gyengének néz ki a grafika, de van még idő és nem valószinü hogy a kép visszaadja az eredeti grafikát!
  • M0Dair
    jaja
  • Johnyy
    Ezek a képek még nem adják vissza a játék grafkóját meg ugy a képek álltalában sem, ha látsz egy videot ami nem feka, hanam hivatalos majd akkor beszéljünk erről, és akkor még az ps2-ről lesz aminál a pc- s verzsön párezerszer jobb lesz
  • ricsi1
    gtagaming.com-ról szedtem le
  • M0Dair
    Nem baj az!:))
  • REAL_CIÁN
    Igen, a semmiről jókat beszélünk. :))
  • M0Dair
    Hú, de jó pezsgés van itt!:)
  • REAL_CIÁN
    Az is javulás, ha ugyanaz a grafika, de a terület a 2X-esére növekedett.
  • REAL_CIÁN
    A képekből nem derül ki igazán, hogy nem javult. Lehet hogy a látótávolság a többszörösére növekedett, vagy magasabb lesz az fps, az is lehet, hogy sokkal több autó és gyalogos lesz, mint az előző részekben. Ez is mind javulás.
  • toMpEr
    En fokent az arnyekokat hianyolom, a belso terek szinte mindenhol konstans fenyerovel birnak
  • DePreSsZYo
    Esetleg probálkozhatna egy élő barátnővel nem pedig egy .jpg-vel.
  • toMpEr
    Szerintem ha ilyesmire vagysz akkor szerezd be inkabb a singles-t ott kielheted eziranyu vagyaidat.
  • REAL_CIÁN
    Senki sem mondta, hogy nem számít a grafika, csak egyeseknek ha nem 20ezer poligonból ál egy karakter és nincs bump mapping a falakon, akkor az már "szar grafika". Lehet egy grafika viszonylag egyszerü de nagyon hangulatos. Ez többet számít.
  • toMpEr
    En nem mondtam egy szoval se hogy szar a jatek, biztos jo lesz, de akinek van egy kicsi objektiv ralatasa a dolgokra az latja, hogy a grafika semmit se valtozott 3 ev alatt, ami nem jo.
  • Adam5
  • Zoleeca
    Ha más nem majd valaki csinál hozzá egy sex MOD-ot :)
  • Zoleeca
    Egy szóval sem mondtam, hogy nem számít...Ha neked meg csak az számít és a játékmenet nem, akkor "játsz" a 3DMark 2200-al
  • Adam5
    igen erre gondoltam
  • toMpEr
    Amugy ha a grafika nem szamit akkor jatsz c64-es jatekokkal, azoknak is van legalabb ennyire osszetett jatekmenete, csak a kulalakban kulonboznek a mai jatekok
  • Adam5
    Szerintem a GTA Feelinghez ez a grafik tökéletes.
  • Zoleeca
    Most ez nem szólt senkinek! Csak hirtelen eszembe jutott ez a "nagy kérdés" :)
  • Zoleeca
    Eh :)
    Csak nem arra gondolsz hogy "látható" mozgáskultúrával lepjenek meg minket?
    Mondjuk kicsit "izé" volt hogy csak úgy ültek ha szemből bekukkantottunk... :( Legalább a csaj lebukhatott volna
  • toMpEr
    Valamit nagyon felreolvastal senki nem a jatekot fikazta, csak grafikara vonatkozoan hangzottak el kijelentesek.
  • Zoleeca
    Miért van az hogy a legtöbb ember a grafika alapján megítél egy játékot, és előre eldönti hogy az csak xar vagy nagyon zsír lehet? Ottvan az unreal 2. Überkirály grafikával és nagyon xar játékmenettel (ez nem az én véleményem, nem játszottam vele, csak sokan mondták/írták).
    Én pl ha a lentebb általam beszúrt képre nézek, nem is a grafika az ami megfog benne, hanem a négy fickó: egy vezet a másik három meg egy irányba lövöldözget. Szerintem EZ nagyon jó lesz :)
  • Adam5
    Szerintetek a qráson fejlesztettek már? :)
  • Extraboy
    Akkor ne jatsz vele senki sem kotelez ra...
  • toMpEr
    attol meg ugyanugy csonya marad :)
  • REAL_CIÁN
    Aki rondának találja... nem kötelező vele játszani.
  • toMpEr
    Hat ez tenyleg kurvaronda, de sebaj ez van...inkabb maradtak volna a scanneknel ott legalabb lehet mire fogni :)
  • REAL_CIÁN
    Sőt, ha ellopok egy fagylaltoskocsit, abból is lehessen potyázni!
  • REAL_CIÁN
    Remélem valamelyik éttermet meg lehet venni és akkor járhatok oda ingyen kajálni. :))
  • REAL_CIÁN
    Itt Sims-et akartam írni természetesen.
  • REAL_CIÁN
    Mellesleg azt se felejtsük el, hogy sokkal szebb lesz mozgás közben, mint "kimerevítve".
  • Extraboy
    Pontosan, ha azt nezzuk hogy mekkora terulet van benne
    + sztem ez az ember meg az eletbe nem GTA-zott!
  • REAL_CIÁN
    Na igen, amekkora területet kezel egyszerre, nagyon is jó ez grafika.