82991
-
Zsolo #2264 Én is bekerülök akkor! -
#2263 Ahol San Andreasssal kúrálnak -
#2262 EZaz Lehet pluszba szórakozni is és ez megtriplázza azt a 150 órát -
Zsolo #2261 Idegszanatórium! -
#2260 áhh, szerintem tuti nem érte el a százat... gondolj bele, 120 óra az 5 nap megállás nélküli játék... szerintem 50-60 óra kb. persze utána lehet szórakozni vele akár 300 órát is :) -
Zsolo #2259 -
#2258 Na én megcsináltam ( ráment! ) -
Zsolo #2257 Azokat Én sem csináltam meg, ráment volna az idegrendszerem! :) -
REAL_CIÁN #2256 Szinte mindent megcsináltam, csak a nagyon idegesítő mellékfeladatokat hagytam ki, mint az RC repcsivel a karikákon át repkedést, meg ilyeneket. -
Robbb #2255 Azt lehet tudni hogy fog lezajlani a napszakok váltakozása?
Ugyanolyan gyorsan fog reggel és este lenni mint a GTA3-ban? -
#2254 .. és mégis rongyosra játszottuk -
#2253 VC is volt 110-120 mire megkerested az osszes package-et, megcsinaltad osszes ugrast, stb. -
Zsolo #2252 És Te meddig játszottál a VC-vel? -
REAL_CIÁN #2251 Nem olyan sok!? A VC messze nem volt ennyi. -
Zsolo #2250 Hát, el leszünk egy darabig vele ...! De majd utánna beindul a játékgyártás! :) -
#2249 Több lesz az a többi extrával és szabadídőeltöltéssel eggyütttttt -
Zsolo #2248 150óra ... ha jól nyomod akkor az nem olyan sok! -
#2247 -
REAL_CIÁN #2246 "szal kell majd hozzá pár óra játékidő"
Egészen pontosan 150. :))
"A GTA: San Andreas teljes végigjátszásához minimum 150 órára lesz szükség - árulta el a Rockstar North oszlopos tagja, Dan Hauser egy olasz videojáték-magazinnak. Hauser gyaníthatóan a 100 % eléréséről beszél - de a 150 óra még így is nagyon impresszív." -
Zsolo #2245 "Saját bandát lehet alapítani, amelyet egyedi bandaautókkal és fegyverekkel lehet "felszerelni".
Nekem ez a mondta tetszeik! ;)
GTA Online -
Zsolo #2244 Én nem vagyok a kiegészitők híve ...! :) -
#2243 Figy most gondolj csak a méretekre, meg arra az elkövetkezendő million +szra mit a rajongók készítenek -
#2242 Na ezaz -
Zsolo #2241 Remélem hogy ellehet vele játszani vagy 1-2hónapig ... ha már ennyit vártunk rá, akkor ne unjuk meg hamar! :) -
#2240 Na most szabadídőmben majd kondizni megyek mi? és akko mivan hogyha megunom és mást csinálok lefogyok és elfogyok jeee -
REAL_CIÁN #2239 Örüljünk neki, hogy ugyanaz a motor, ha teljesen új motort írtak volna, az még plusz 1-2 év. -
#2238 Anyival mint a gta3- vc az sem volt túl nagy de mégis annak tűnt és inkább az úly lehetőségek a rengeteg jármű belső terek tették izgalmassá (na meg a sztori) 3 vice méretű város + határok autópályák erdők gyárak traktorok kombábnyok biciklik anyi uj csensz hogy a történetnek is muszály hosszúnak lenni ,szal kell majd hozzá pár óra játékidő -
Zsolo #2237 Persze, addig sem unatkozunk ... de előtte meg türelmetlenül várunk! :) -
Zoleeca #2236 Ja, így többször el lehet adni "ugyanazt". Viszont mi is jól járunk, mert többet játszunk :) -
#2235 dehjó képek
megnézhetjük rajtuk, hogy a zsírfekák hogy zabálják tele magukat
dehjó ^.^ -
Zsolo #2234 Ez igaz, de olyan nagyon nagy változtatásokat nem csinálnak, szerintem huzzák az agyunkat! -
Zoleeca #2233 Ez csak poén...és nekem különösen tetszett, pláne az hogy az életerőd mennt felfelé 125-ig. Ezt ugye máshogy nemnagyon lehet elérni (ha jól tudom). -
REAL_CIÁN #2232 Valóban ugyanaz a motor (Renderware), de azon még sokat lehet piszkálni. -
Zsolo #2231 Veled tartok! :)) -
REAL_CIÁN #2230 Biztos hogy jó lesz a SA, de nehogy ezzel az elhízással meg kondizással túllőjenek a célon! Arra gondolok, ha sok mindent akar egy játék, könnyen szétforgácsolódhat, az embernek túl sok mindenre kell egyszerre figyelnie, ez könnyen a játékélmény rovásásra mehet. Amolyan túl sokat markol, keveset fog effektus léphet érvénybe.
De azért én maximálisan megbízom a Rockstarsban, nem ronthatják el! :)) -
Zsolo #2229 Kiváncsi leszek Én is a PS3-ra ..., de a GTA4 még messze van ... még az SA sincs itt! (Sajnos) -
Zsolo #2228 Persze, úgy sem fognak változtatni addig ameddig egy motorra épülnek! -
REAL_CIÁN #2227 A GTA4-től már tényleg lehet várni a NAGY változást, mert az már PS3-ra jön ugye... mi lesz ott!! -
#2226 Mindíg hagyni kell valamit a következő résznek, csak juj elfogytak az alap gta városok, majd jöhet a gta 4 ami majt ujraírja az egész motorrendszert plusz grafikát -
#2225 Na a párezer az túlzás, de még a vice graffal is az a rengeteg lehetőség ami lessz a nextgen ben az már iszonyat megemeli a játékélményt és a játékidőt