82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Zsolo
    Én is bekerülök akkor!
  • Johnyy
    Ahol San Andreasssal kúrálnak
  • Johnyy
    EZaz Lehet pluszba szórakozni is és ez megtriplázza azt a 150 órát
  • Zsolo
    Idegszanatórium!
  • Davidka
    áhh, szerintem tuti nem érte el a százat... gondolj bele, 120 óra az 5 nap megállás nélküli játék... szerintem 50-60 óra kb. persze utána lehet szórakozni vele akár 300 órát is :)
  • Zsolo
  • Johnyy
    Na én megcsináltam ( ráment! )
  • Zsolo
    Azokat Én sem csináltam meg, ráment volna az idegrendszerem! :)
  • REAL_CIÁN
    Szinte mindent megcsináltam, csak a nagyon idegesítő mellékfeladatokat hagytam ki, mint az RC repcsivel a karikákon át repkedést, meg ilyeneket.
  • Robbb
    Azt lehet tudni hogy fog lezajlani a napszakok váltakozása?
    Ugyanolyan gyorsan fog reggel és este lenni mint a GTA3-ban?
  • Johnyy
    .. és mégis rongyosra játszottuk
  • toMpEr
    VC is volt 110-120 mire megkerested az osszes package-et, megcsinaltad osszes ugrast, stb.
  • Zsolo
    És Te meddig játszottál a VC-vel?
  • REAL_CIÁN
    Nem olyan sok!? A VC messze nem volt ennyi.
  • Zsolo
    Hát, el leszünk egy darabig vele ...! De majd utánna beindul a játékgyártás! :)
  • Johnyy
    Több lesz az a többi extrával és szabadídőeltöltéssel eggyütttttt
  • Zsolo
    150óra ... ha jól nyomod akkor az nem olyan sok!
  • Johnyy
  • REAL_CIÁN
    "szal kell majd hozzá pár óra játékidő"

Egészen pontosan 150. :))

"A GTA: San Andreas teljes végigjátszásához minimum 150 órára lesz szükség - árulta el a Rockstar North oszlopos tagja, Dan Hauser egy olasz videojáték-magazinnak. Hauser gyaníthatóan a 100 % eléréséről beszél - de a 150 óra még így is nagyon impresszív."
  • Zsolo
    "Saját bandát lehet alapítani, amelyet egyedi bandaautókkal és fegyverekkel lehet "felszerelni".

Nekem ez a mondta tetszeik! ;)

GTA Online
  • Zsolo
    Én nem vagyok a kiegészitők híve ...! :)
  • Johnyy
    Figy most gondolj csak a méretekre, meg arra az elkövetkezendő million +szra mit a rajongók készítenek
  • Johnyy
    Na ezaz
  • Zsolo
    Remélem hogy ellehet vele játszani vagy 1-2hónapig ... ha már ennyit vártunk rá, akkor ne unjuk meg hamar! :)
  • Johnyy
    Na most szabadídőmben majd kondizni megyek mi? és akko mivan hogyha megunom és mást csinálok lefogyok és elfogyok jeee
  • REAL_CIÁN
    Örüljünk neki, hogy ugyanaz a motor, ha teljesen új motort írtak volna, az még plusz 1-2 év.
  • Johnyy
    Anyival mint a gta3- vc az sem volt túl nagy de mégis annak tűnt és inkább az úly lehetőségek a rengeteg jármű belső terek tették izgalmassá (na meg a sztori) 3 vice méretű város + határok autópályák erdők gyárak traktorok kombábnyok biciklik anyi uj csensz hogy a történetnek is muszály hosszúnak lenni ,szal kell majd hozzá pár óra játékidő
  • Zsolo
    Persze, addig sem unatkozunk ... de előtte meg türelmetlenül várunk! :)
  • Zoleeca
    Ja, így többször el lehet adni "ugyanazt". Viszont mi is jól járunk, mert többet játszunk :)
  • hen-tes
    dehjó képek
    megnézhetjük rajtuk, hogy a zsírfekák hogy zabálják tele magukat
    dehjó ^.^
  • Zsolo
    Ez igaz, de olyan nagyon nagy változtatásokat nem csinálnak, szerintem huzzák az agyunkat!
  • Zoleeca
    Ez csak poén...és nekem különösen tetszett, pláne az hogy az életerőd mennt felfelé 125-ig. Ezt ugye máshogy nemnagyon lehet elérni (ha jól tudom).
  • REAL_CIÁN
    Valóban ugyanaz a motor (Renderware), de azon még sokat lehet piszkálni.
  • Zsolo
    Veled tartok! :))
  • REAL_CIÁN
    Biztos hogy jó lesz a SA, de nehogy ezzel az elhízással meg kondizással túllőjenek a célon! Arra gondolok, ha sok mindent akar egy játék, könnyen szétforgácsolódhat, az embernek túl sok mindenre kell egyszerre figyelnie, ez könnyen a játékélmény rovásásra mehet. Amolyan túl sokat markol, keveset fog effektus léphet érvénybe.
    De azért én maximálisan megbízom a Rockstarsban, nem ronthatják el! :))
  • Zsolo
    Kiváncsi leszek Én is a PS3-ra ..., de a GTA4 még messze van ... még az SA sincs itt! (Sajnos)
  • Zsolo
    Persze, úgy sem fognak változtatni addig ameddig egy motorra épülnek!
  • REAL_CIÁN
    A GTA4-től már tényleg lehet várni a NAGY változást, mert az már PS3-ra jön ugye... mi lesz ott!!
  • Johnyy
    Mindíg hagyni kell valamit a következő résznek, csak juj elfogytak az alap gta városok, majd jöhet a gta 4 ami majt ujraírja az egész motorrendszert plusz grafikát
  • Johnyy
    Na a párezer az túlzás, de még a vice graffal is az a rengeteg lehetőség ami lessz a nextgen ben az már iszonyat megemeli a játékélményt és a játékidőt