82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • TothLaci
    hmm... nem támogatja a fórum a html kódokat? nofene
  • Hentes Bill #2463
    király :)
  • TothLaci
    Íme egy kis infó:
    <p>
    <li> A levegő is kidolgozottabb lesz a játékban<br>
    <li> A játékban sok lesz a kidolgozott effekt pl: kipufogó füst, a talaj, amikor megtaposod, vagy rámész járművel, Smoke karakter cigifüstje, esetleg a kilőtt töltények szikrázása<br>
    <li> Country zenéket hallgathatunk közvetlenül a rádiókban, amikor vidéken, vagy apró falvakban utazunk<br>
    <li> Kendall mérges lesz CJ-re, mert őt körül segíti a család<br>
    <li> Kocsirablás is kidolgozottabb<br>
    <li> Ha Carl elhízott, akkor a gyalogosok is kicsúfolják: "édes kövér burgonya". A saját csoport tagok pedig, ilyenkor ezt mondják: "divatmajom", "fogyókúráznod kell"<br>
    <li> A gyalogosok MI-jét nagyon kidolgozták<br>
    <li> Mindegyik gyalogosnak különböző magánélete van<br>
    <li> Mt Chilliad hegy nagyon sokat levesz majd a napból<p>
    Újabbak még nincsennek....
  • Johnyy
    És ezzel leszünk, most jól nézzétek meg
  • Johnyy
    hmm Az A FÜL ! Lol
  • TothLaci
    hmm.. már láthattuk ezeket a képeket...
  • Hentes Bill #2458
    hú de zsír
  • Johnyy
    Az a fely! LoL, Meg lyukas a gatyályán a slicc, vagy az a ciprár "futó" hmm Rejtély
  • Johnyy
  • Johnyy
    És lőjük a nyulakat!
  • hen-tes
    hát ez nem a mafia, írj nekik levelet a megoldásról, jobbat nem tudok mondani :P
    annyit tudni, hogy a látótávolság lesz nagyobb
  • hen-tes
    mit nekünk autózgatás, repülés... fussunk a pusztába!!4
  • Esrohnoil
    "nagy, vastag és üres..."
    A kis perverz...
  • Johnyy
    Már a GTA is Egy "The Game" legalábbis a SA, most mond meg a stílusát! tps autós helikopteres repülős, biciklis, fps rpg vagy mi, valamilyen szinten stratégia is
  • cyrus #2450
    És az lenne a neve hogy "The Game" :DDD
  • Johnyy
    Na most akkor egybe kellene sűríteni egy halom fps- es meg nfs meg mafia jó ötletet, de végül is nem lenne rossz
  • cyrus #2448
    vagy mondjuk otthon tartanád a fegyvereket és indulásnál kiválasztod melyiket vigyed, mert elég irreális hogy van nálad piszoly, katana, uzi, meg rakétavető is, és közben még sprintelni is tudsz lál :D
  • Extraboy
    Amugy sztem inkabb azt csinaljak meg hogy ha fegyvertvaltasz akkor ne csak otteremjen a kezedben hanem vegye elo mint pld CS-ben
  • Hentes Bill #2446
    jah :D szvsz a borító ugyanolyan lesz mint a ps2-nél, szal... :)
  • M@TriX
    ki gondolta volna ;)
    nem nagy design
  • Hentes Bill #2444
    kamu :D
  • DJ RX7
    jééééé
  • M@TriX
    :)
  • DJ RX7
    na bazzmost aztán téleg suzerintetek melyik az igazi vagy melyiket akarjátok?
  • DJ RX7
    ez a legújabb kép ahogy az emberünk fut a fegyverrel a kezében a pusztán:P
  • M@TriX
    amúgy a GTA3 is nagyon állatul fut így pár év után egy kis fejlesztés el lehete várni szerintem ezen a téren is...
    Szóval eltűnhetne de nema szemünk elől, hanem mondjuk 100 virtuális méteres körzetben...
    vagy nem?
  • DJ RX7
    ja el ne tünjenek az autok csak ami felrobbant.
  • M@TriX
    ja már látom miért vagy berágva ;)
    De spec mondjuk nézzük a MAFIA-t. Ott eltűnik a verda? Nem.
    elmegy a gépeken? igen.
    ha volt ez már vitatéma akkor bocs, meg lehet győzni de nekem spec akkor sem tetszik, hogy eltűnik. Mondjuk annyira szerintem meg lehetne oldani, hogy mondjuk 50m sugarú körben tűnjenek el ne közvetlen mellettünk stb. Vagy csak nekem szúrja a szemem??
  • Hentes Bill #2436
  • M@TriX
    nehogymar ne tudják megcsinálni. Ha nem tudják akkor hiába a sok újdonság.
    Tudtam, hogy túl szép, hogy igaz legyen bazz
  • M@TriX
    infó?
    nebazz
  • hen-tes
    GRRRR!!!!
    a verdák el fognak tünni!.
  • M@TriX
    azért jó lesz az :)
    csak ne tűnjenek el a erdák és megint lesz mivel szórakzonom pár évig ;)
    MIvel az engine kb ua, ezért valszeg modolható lesz ;)
    eléggé kitolná a gém határait...
  • Extraboy
    Az de en inkabb repulgetek :DDD es nem aldozok 1 orat arra hogy megfigyeljek egy embert :)
  • hen-tes
    isten lesz :)))
  • M@TriX
    Nem szószerint, de a lényeg:
    Ha követsz egy járókelőt, mikor elhagyja (pl.: reggel) a házat, akkor láthatod hogy nem csak vaktában megy, hanem vagy dolgozni, vagy csajhoz vagy a boltba.

Ez szerintem jó dolog szeretem az életszerű dolgokat ;)
    És hihető is, mert nem annyira óriási dolog... de jó 5let.
  • balint08
    magyarul hogy hangzik???
  • M@TriX
    Pár infó a játékról, nemtom volt-e:
    (Az elsőt emleném ki mert az nem semmi, jól hangzik)
    "If you follow a pedestrian if it its house leave e.g. in the morning, you will see that he has a goal. It goes to the work, into the supermarket, or meets a woman

The pedestrians AI strongly improved. They can see e.g. two pedestrians, who go together a road along and Haendchen to hold. If you pull it apart, they react and hold afterwards again the hands

The change between city and landscape takes place gradually

Air in lot Santos is fresh and occasional gives it to rainstorm

San Fierro is nebelig

Read Venturas has fresh air, the landscape obtain a warm, natural tendency

The play had improved particle effects: Exhaust gases, tire, the dirt whirl up, smoke clouds, if you step muzzle flashes from rifles on the brake and

The Carjacking animations was improved. Instead of pulling the driver out, CJ opens the door, strikes it in the face and throws it on the road

It will give confirmed that it to Country Music, which will probably play the radio stations on the country and in the small suburb cities

Kendall argued with CJ, because he was not there, in order to help the family

The number of statistics increased. There is a status for nearly everything which you does: For motorcycles, cars, swim, run, sprinten etc..

The mountain Mt.Chilliad throws an enormous shade. All shade which it on the entire map gives, become through "radiosity lighting" drawn"
  • hen-tes
    fogd már fel ember, hogy nem tudják megolddani, mert akkor a hüde szupi apucitól kapott gépeken se futna el
    tőled vártam legkevésbé ilyen lamer beszólást..
  • Kit--Kat
    Lesz SanFransisco-s villam, ha jól megfigyeltétek kinn van a borítón.