82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Szabyka
    MÁJUS !
  • Hentes Bill #2543
    ígérték, de nem lesz benne multi
  • TothLaci
    Én sem találtam erről semmit. Tutira lesz PC-s verzió srácok, tutira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sil3nt
    #2518 (habár lehet, hogy a csávesz csak szopatni akar bennünket, mert játékportálokon egyenlőre nem olvasható és ha ez íg ylenne mindenigy megírná)
  • Johnyy
    Maximum üzleti fogás,,,, de hol olvastátok????
  • Sil3nt
    hihhetetlen, hogy ne legyen...tényleg most ezt mondják hogy vegyék a ps2 verziot, de ez csak üzleti fogás...reméljük...
  • Extraboy
    Igen, sajnos enis ugy tudom hogy nincs
  • TothLaci
    Ezaz, én is írogatok össze-vissza de PS2 emulátort pedig nem találtam, vagy nincs is
  • Extraboy
    Faxomba, pls ha neked van ps2 emulatorod linkeld mar be, es en szerdan kiprobalom az eredeti vice city CD-mmel
  • TothLaci
    Itt nem lesz Multi sajnos most sem, hanem várhatjuk a MTA: SA-t :) De szerintem megjelennik pc-re, a gamespy írta le először, és vicecity-vel is így voltak
  • TothLaci
    Nekem vagy PC, vagy semmi. Ha csak ps-en jön ki a játék, akkor tutira átprogramozzák mások, hogy valahogy pc-n is lehessen használni, de ha ez sem történik meg, akkor megveszem a Intel legújabb prociját, felhúzom maxra, melléteszek egy nagyteljesítményű hűtőmotort, és elindítom PS2 emulátorral :P
  • Extraboy
    De lehet hogy tevedek akkor javitsatok ki mert idaig olyan ps2 multit lattam hogy a kepernyo kette volt szelve es az egyik fel az 1. jatekosi a masik meg a masiké
  • Johnyy
    AZ jó ha mályus június, mert meg lesz a program következő nyáriszünettrre!! De megjelenik az tutesz
  • Extraboy
    Ha jolemlekszem akkor a jatekba igertek multiplayert az viszont csak PC-n elvezheto legalabbis sztem
  • Davidka
    Ha megjelenik PC-re, akkor az biztos, hogy csak 2005 május, június környékén jön, így volt ez a Vice citynél is (de ha erre gondoltál, akkor bocs - csak nekem a hamarosan azt jelenti, hogy 1 max 2 hónapra a Ps2-re rá....)
  • TothLaci
    Húh.. Szerintem megfog jelenni PC-re hamarosan. Freak. Írd már légyszíves le, hogy hol olvastad ezt a hírt.., mert szerintem egyáltalán nem igaz.
  • Johnyy
    Jaja most itt izzadunk, pc-n meg amúgy is jobban néz ki,szal úgy is lesz, szal kész és a szoni meg fogja be!
    VÁÁÁÁÁ
  • Hentes Bill #2527
    ja, csak 1-2 millió eladott példányt :P lesz pc-re biztos. 1ébként a hírt hol olvastad?
  • Freak 1 Láma
    A kalap zsetont a Sonytól kapják, nem vesztenek semmit.
  • DePreSsZYo
    rockstar-nak ;o
  • Hentes Bill #2524
    pfffff, csak nevetek rajta. nem mondanak le egy kalap zsetonról, nem hülyék ezek. szvsz biztos lesz pc-.
  • Johnyy
    Lesz pc-re és kész,"nehogy má".. vagy nem?
  • Freak 1 Láma
    Nem hiszem, hogy a marketingigazgató csak úgy "pofázna összevissza". Mindegy, úgy is akartam venni egy ps2-őt.
  • Johnyy
    Egy lószart, most ezt mondják hogy megvegye mindenki a ps verzsönt, aztán úgy is kiadják pc-re, NA MOST NEHOGY MÁ, a Rocksztar meg dögöljön meg ha nem adja ki, De úgyis kiadja, ezen nem érdemes görcsölni, csak pofáznak össsze vissza( na most jól felhúztam magyam)
  • Freak 1 Láma
    Most nekem mutogatsz, vagy a Rockstarnak? Mert ha a Rockstarnak, akkor igazad van, kapják be! :(
  • DePreSsZYo
  • Freak 1 Láma
    Nem lesz PC-re GTA SA!
    2004. jul. 31. Sammy

"Nate Fox, a Rockstar marketingért felelős egyik vezetője egy tegnapi sajtóértekezleten az újságírók kérdésére kijelentette, hogy EGÉSZEN BIZONYOSAN nem lesz PC-re GTA SA. Az ok, felelte Nate, hogy szorosan együttműködünk a Sonyval és nem szeretnénk, hogy a PS2-es eladásokat a PC-s megjelenés esetleg befolyásolja."
  • DJ RX7
    faszák az új képek:))
  • TothLaci
    Kedves fórumozók! Ahogy ti is lárjátok jelentek meg új képek gta:sanandreasról! Ha megakarjátok pillantani máshonnan is, akkor nézzétek meg a weboldalam...
  • hen-tes
    össze gyúrják az eddigieket :)
  • hen-tes
    lál :D
  • Johnyy
    Ahha, meg a gta3 hamisítatlan neon színvilága az a pirosososos nagyon megkapó, de nekem meg nem tudom talán ahogy fogalmaztál azért fellvillant a 1.rész,mega 2. autós üldözéseinek rendőrök álltal kreált torlaszai is,,, hmm anno
  • Extraboy
    Nem mondtam meg hogy mit tegyel en csak kertelek mert a rohadt chello 10k-ra lekorlatozta a netem mert 20gb-ot toltottem es igy lassan hozta be az egeszet es folyton elugralt amugy az #1490-es bennem is a GTAIII-at ebresztette fel valoszinu az a sotet "fustos" GTA3 kezdesnel elenk terulo hidnak a hangulata miatt.
  • Johnyy
    Nagyon is, Na mégegy hely ahol el lehet költeni a pénzt, SZeretem!!!
  • Hentes Bill #2510
    sztem ez kegyetlen jó kép :) hú de nagyon várom má' ezt a játékot
  • Hentes Bill #2509
    az, arról még nem is láttunk semmilyen képet, kíváncsi vagyok milyen lesz ez a játékban, mennyire lesz fontos a kondi (bár azt ahogy olvashattuk, nagyonis az lesz :-)
  • Hentes Bill #2508
    pfff, nem véletlenül rakom be őket külön-külön, képzeld el, ha 5 hozzászólásban lesz 70 kép, hogy lelassítja majd a fórumot, és a netedet. meg ne mondd meg plz, hogy mit tegyek, és mit ne, kösszike :D
  • Johnyy
    jaja de az a konditerem is egész megkapó!
  • Johnyy
    Nem tudom miért de #2490 ennek egy kicsit gta 3- as hangulata van!! (pozitív értelemben)
  • Extraboy
    Amugy nekem az 1. jott be a legjobban