82991
-
#2664 Nah a heJesírási hibákat kijavítottam... figyu.. a legújabbak kerültek fölülre, ezért lehetséges, hogy az újabbak az igazak.. -
#2663 Szerintem is kiadják! Ha nem, akkor az egész világ utálni fogja a Sony PlayStationt és a Rockstar Games-t. -
#2662 254 hozzászólás:D
hát nagyonkirály lesz ez az egész konditerem meg minden..
szerintemis kiadják pc-re... tulságosan lelkiismeret furgdalásuk lenne hogy ennyi pénztől fosztották meg makukat ha nem adnák ki -
#2661 Éppen azért jó elolvasni egyben! -
#2660 TUDOM Csak most nem kapok rá karót ha rosszul írom és ezt ki is használom #2634 -
#2659 Hát igen "fejelesztők" - Így jár az, aki 576.hu-ról is beletett híreket -
#2658 Ezen még erőssen átkell futnom, mert csak összerakosgattam a híreket... Még semmi sincs megerősítve, ezért kiraktam az összeset... -
#2657 FEJLESZTŐK pontos J, nem LY -
#2656 Nagyon jo elolvasni, tele van helyesirasi hibakkal + egyik a masiknak ellentmond (pld. 5* akkora lesz mint vice city, 10 sorral lejjebb: 6* akkor lesz mint...)
Ezeket kiveve sztem jó -
#2655 Mivel ezt én foglaltam össze -
#2654 Csak egy kis összefoglalás Szerintem jó így egyben elolvasni! -
#2653 [visszaolvasott] -
#2652 Az este volt valami nagyon kacsa hír -
#2651 Ma még semmi hír-t nem találtam :( -
#2650 103 új üzenet... remélem nem mind spam. [ kezdi a visszaolvasást ] -
#2649 Na ezt nem ebbe a topikba kellett volna, na mindegy sorry, nézzétek el este van, álmos vagyok, (hm akkor meg mérnem húzok a picsába mi?) -
#2648 Nemigaz, Egyik toplistán se reklámozza magát senki hogy jeee letölthető a doom, pedig kicsit megnőne a forgalma, hmm egy pár sms és .... -
#2647 Ahh, meg mondjuk Azért adják ki konzolra előbb mert akinek van ps-e annak vap pc-je is (álltalában) akinek van pc-je annak nem biztos hogy.. ezért van az hogy még több zsét akasszanak, pl ezért is mondhatta azt a déli infót az a hivatalos fick hogy nem lesz pc-verzió -
#2646 Sry az offert de ha valaki esetleg tud Counter Strike:Source beta vagy egyeb verzio letoltesi lenket az legyszi privizzen ram! THX -
#2645 :DDDD -
#2644 Jóvan má, én spec most kajáltam, (előreggeli) -
#2643 lol :DDDDDDD
most már esköszöm megyek aludni. jó 8 -
#2642 itt alszol a san andreas topicban? -
#2641 az még a másik :) és nem véletlen, hgoy nem láttunk egy videót sem, szépen folyamatosan tömik belénk az infokat, tudatosan -
#2640 ja, csak az a gond, hogy azok pc-s játékok, lehetőség van kipróbálni bármilyen kilopott alfát, bétát, f*szomat, san andreas meg konzol game lesz (egyelőre ), szal... -
Zsolo #2639 Lehet a Rockstar jobban vigyáz a dolgaira ...! -
#2638 megbocsájtunk -
#2637 Tesék: Videó: A főszereplö (Carl) Mimikálya -
#2636 Csak szivarogtatna mar ki valaki mar ugyis tobb mint 80% keszenvan, nemigaz hogy ez olyan qrva nehez feladat! A hl2-ot is el tudtak lopni a CS:Condition Zero-val egyutt nemigaz hogy pont ezt nem lehet... -
Zsolo #2635 Mindegy mennyi! Legyen egy 5perces kis bemutató! Aztán már örülne a csepp szivünk! -
#2634 Elnézést kedves barátaim a helytelen helyesírásért, ezentúl ez megjegyzem!!!! -
Zsolo #2633 Videó ...! -
#2632 vagy inkább mindjárt kettő -
Zsolo #2631 Nyugtató hatással lenne egy jó kis vedeó! -
#2630 Na ezé még bétára nem gondoltam csak, valami ki s videocseppekre meg képszeletekre meg ilyesmi, egykis modellsorozatra,, Lásd HL2 Promo CD -
#2629 kár, hgoy az első videót, még annó április végére ígérték
ja, és fejlesztők -
#2628 Mondjuk ha a felylesztők egy halom screenshotot meg videót adnának ki akkor nem lenne idő felyleszteni, de MOST már az következik( Hogy videózzunk egy jót) -
#2627 *****-ba mar hogy vegre aszittem hogy van egy beta -
Zsolo #2626 Igen, videó, ez sem rajtunk áll! -
#2625 gondolod, ha tényleg lenne béta, nem írták volna meg egyből aznap az internetes portálok, hogy kiszivárgott a béta? naugye . részemről téma lezárva. és egyetértek, örülnék már vmi videónak