82991
-
#2704 ezeket néztem tegnap :)
nagyon ennek se lesz sok értelme -
#2703 No kis piros betű! Milyen böngészőben? -
Zsolo #2702 Nekem is bent van a kedvencek közt és mellette írja kis piros betükkel hogy hány új üzenet érkezett! -
Zsolo #2701 Azért annyira nem kell! -
#2700 igaz, szégyellem magam
-
Zsolo #2699 #2559 -
#2698 Körte de mindegy! Mondom hogy nem baj! -
#2697 tényleg volt? akkó lőjjetek le, alma voltam, sry -
#2696 Igazi 90es évek! hmm -
#2695 EZ is volt! De jó ha megint betesszük mert frissül a tudatban -
#2694 Úgy tűnik! Na bocsesz hogyha megint esetleg talán véletlenül megesik de ez van ID:"nem kérdezni, megérteni és elfogadni kell" Na a Felylesztők azok nem azonosak a fejlesztőkkel mivel a ly azok a San Andreast csinálják a másik meg a többit, na ennyi koment. -
#2693 vágom, azt direkt nem tettem be, mert már volt -
#2692 ja már volt egy kép ahol aztmutatta, hogy hogyan pingálnak ki a tetkószalonban:) -
#2691 hmmmm, "tetováló szalon"...
-
#2690 épp ezért szóltam, egyszer már beígérted, hogy legalább ezt az egy szót megjegyzed hogy kell írni, de úgy tűnik ez meghaladta a képességeid. -
#2689 Ha visszaolvasol....... -
#2688 -
#2687 feJlesztők -
#2686 VAn! de ha már ott a vonat akkor mért ne? -
#2685 Hmm ha már annyira sirályak akarnak lenni a felylesztők , építsék be az utasszállítós közlekedést is,, Tudod jegy sztyuárdesz meg minden! -
#2684 fantáziád az van -
#2683 Szitu: Felszállsz a vonatra megebédelsz beszélgetsz az utasokkal megtörlöd a szádat és elfoglalod a vonatot(Európa expres) -
#2682 hehe, poszteren a buszmegállóban vonatok. Mien jó lenne Felszálsz egy vonatra eljutsz a mozdonyig és átveszed az irányítást és a sebességet növeled ameddig tudod, Hmmm a határban a sivatag mellett száguldani(western) majd a hatalmas (égtászi) pályaudvarokba ezerrel belerohanni, tömegszerencsétlenségek, huuuuhh..
-
#2681 a vice city-s repülökböl viszont nem kéne,elösször azt hittem majd fel megyek rá és repülök egyett(mármint a szárnyán)aztán észre vettem hogy csak egy hologramm az egész -
#2680 jaja ugyan úgy minta 3-ban... -
#2679 szvsz biztos fel lehet majd szállni a vonatokra, nem hinném, hgoy csak dísznek lesznek ott :) -
#2678 Ne hát így esett, nem baj!!! -
#2677 Nem baj az, eről témázgassunk végül is ezz lenne a fő cél!
A vonatokat támogatom meg még egyébb tömegközlekedési járműveket! -
#2676 Sztem csak 3* -
#2675 Ez kint volt, de engem nem zavar, hogy kitetted újból:
tegnap 17:52 | Privát | Válasz | #2549 -
#2674 Szerintem még nem volt!
Újabb információk jelentek meg a San Andreas-ról az 576.hu oldalon.
Los Santosban egy boksz-edzõteremben gyúrhatjuk ki magunkat: a fizikumunk karban tartásán kívül speciális boksz-technikákat is elsajátíthatunk. Minden városban lesz edzõterem egyébként - San Fierroban a harcmûvészet alapjaival ismerkedhetünk meg. Ebbõl követklezik, hogy ezúttal sokkal nagyobb hangsúlyt kap a közelharc - páros küzdelmekbe bocsátkozva védekezhetünk, és speciális technikákat vethetünk be.
A rendõrök mesterséges intelligenciáját jelentõsen felgyúrták: a zsaruk nagyon kemények leszenk, és taktikusan harcolnak ellenünk (például fedezéket keresnek, az autóból lövöldöznek).
A BMX bicajjal nem csak simán kerékpározhatunk, hanem trükköket is bemutathatunk: ezeket a játék az autós trükközésekhez hasonlóan jegyzi és jutalmazza majd.
További infók a kajálásról: CJ-nek nem kell állandóan (értsd: naponta) enni, sõt, meghalni sem fog, ha éheztetjük - csak vészesen legyengül. A hízás is hosszas folyamat: a pár napos hamburger-koszt miatt még nem ereszt hatalmas pocakot hõsünk, az elhízás csak akkor lesz látható, ha rendszeresen tömjük a fejünket, és keveset mozgunk.
A San Andreasban lesznek vonatok is: a fejlesztõk nem árulták el, hogy utazni is lehet e majd rajtuk. Az "Állatok is lesznek a játékban?" kérdésre egy sokat mondó mosoly volt a válasz...
-
#2673 Nekem a kedvencek közt van de nem írja ki! -
Zsolo #2672 Tedd be a "Kedvencek" közé a témát és akkor kiírja majd neked is! -
#2671 Azt hol írja ki, hogy hány új hozzászólás van? Én nem látok ilyet. -
Zsolo #2670 Tanáraid neve? -
#2669 -
#2668 -
#2667 LOL -
#2666 -
#2665 Ehhez jó érzéked van... heLYesírás